IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jo,byla ale odpočívá,už jsou u ní v domečku 😵
tak já jdu na telku a pak do brlohu,ráno jdu do práce,zatím ahoj a pěkný večer všem 😉 😉
naštěstí ne protože jsem na něho zařvala.Dneska prostě na ránu hodinu u čokolád protože si nemohl vybrat na kterou má chuť
nojo,to jsou oni,jak děti 😀
tak pá si to užij já jdu ráno taky do rachty tak dobrou noc
jejich mozek mít,tak nemám žádné starosti 😀
dobrou noc 😔
jo taky me to napadlo,jet do cech.Ale kdyz tam nic neni tak to nezmeni ani on.Pockam hlavne ze nemusim chodit do prace
daouš mě sem pustil, a vy už pelíškujete 😕 😅
Tak jsem píchla Pregnyl a trochu si pobulela - máčka no 😢 za prvé mě to bolelo a za druhé se nějak projevil strach...no už je to dobrý... 🙂
ja na pregnyl musela na pohotovost, ale seš šikulka 😉
Mě řekli ať si to píchnu sama, tak jsem píchla do břicha jak ty ostatní...snad dobře...
ja píchala všechno do břicha ale pregnyl mě píchly do zadnice 😕
Sestřička říkala do břicha jako ty ostatní...
Asi je to jedno...nevím
ja nevím , nerozumím tomu 😅 jen mi říkaly do svalu, tak to šlo do zadnice 😀 tak že Et bude asi o víkendu?
taky nevím, tak snad se nespletla a něco jsem nepodělala... Tak má to být za 6dnů, ale asi je to jak se jim daří, tak kdo ví... Za jak dlouho ti je tam šupli?
ja byla v neděli na opu a ve středu mi je tam šoupli 😅 docela fofr 😀
A měla jsi prodlouženou kultivaci? Protože se vrací po třech nebo po šesti dnech a nebo jak vypadají...
asi ne , ja je po těch třech dnech měla osmibuněčny, to asi zaleží jak se budou vyvíjet 😉
Asi asi 😉 koukáme na jak se staví sen s manžou a asi půjdu pomalu chrnět... Tak krásnou dobrou noc 🙂
jo dobrou, ja jdu na krimošku a pak taky chrnět 😔
Krásný den přeji 🙂
😵 ja taky 😵
Ahoj mamino jak je 😉
ahoj budoucí mamino 😉 je to všechno OK, akorat mi už přerustaj vlasy a nevím co s tím 😕 asi to necham zas rust 😅
tak to je fajn že je to ok 🙂 jo já si taky chci nechat narůst vlasy ale to bude doba než to doroste 😖 ale je stím mín práce
no to jo, ted mam uplně debilní dylku, začnu asi nosit sponečky 😀
tak ja valím do kolbenky, dat papír na prachy, zatím čus

a byla bouračka?