IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
a co bys jako furt chtěla za příznaky 😅 ja začínam cítit příznaky těhotenství až ted 😀
no tak mě povstaly kozy hlavně díky ty stimulaci, a jak vím tak ty si žadnou neměla 😅 takže vydrž prťka vydrž, kozích bolestí si ještě užiješ 😀
hoho já mám obr kozy ,ale chtěla bych je pozvednout 😉 ,mě nebolely ani při stimulaci jsem divná 😝
no to jo, ted mě asi dva dny nebolely, a byla jsem pěkně vystresla 😀 dneska už zas bolej 😝 holky ja musím gruntovat a mě se tak nechce 😝
no dyt, je tu zima jak v rusku, halda nadobí, pže to včera nikdo neumyl, po zemi všude nějaky drobečky, no prostě hnuj 😝
já uklízela včera,dnmeska se ani nehnu ted jsem pověsila 2pračky a nevařim a nic nedělam
leni ja bych taky nechtěla velky kozy, to musí bejt děsnej napor na zada, vid 😕 choudě ☹
zase mi někdo prozvání když to bylo po3 tak tam volam a nikdo to nezvedá a pak to někdo típnul no chápete to? to člověka nasere doufám že to zase neni ta píča od vedle ..
tak to bude ona určitě na beton stejnej styl psaní akorát děsně nenápadná ,napiš své jméno a já ti chci napsat pár řádek
ty jo Leni už zase tě někdo otravuje 😠 ono asi by bylo lepší kdybys změnila číslo jinak nebudeš mít klid
on si spíš vymazal moje jméno a ona neví ke komu patří jinak to nechápu a nebo sonduje pod cizim jménem ..ty volís já s nim nemluvila měsíc ..ale naposledy jsem mu řekla at si jí srovná ..to je pinda žárlivá neskutečná

Ahoj Leni jak je 😉 tak tady je taky kosa a taky leje 😝