IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Leni vyser se na krávu a nenervač se ona ti za to nestojí má v hlavě brouka mozkožrouta a ten tam chcípá hlady 😀
asi už jí zase poslal do prdele ,ale holky teda tohle je jednání k tomu bych se já nikdy nesnížila
Leni nenervuj se ted dej si něco sladkého nohy nahoru a vypni si mobil nebo aspon zvuk 😉
ahojky Lip 🙂
holky moje zlatý já mizím jdu konečně něco dělat 😠 se mě vůbec nechce ale muším ☹ tak později juknu zatím páááá
Chichi, udělám si čajík a vrhnu se na to 🙂 Jinak je mi furt blivno 😀 Bláhově jsem si myslela, že ranní nevolnosti jsou jen ráno a ne 24hodin 😀 Ale jinak super. A co ty, dadu? Jooo a ten prednison mám brát dál...naopak jsem vyfasovala ještě jedno balení :/
no vidíš, už by jsme to podělaly 😀 ja stale dobry, akorat se mi nechce nic dělat, ale muším, tady je hroznej chlív 😝
😀 nooo, tak to jsme na tom úúúúplně stejně. Ale co, ono to nikam neuteče. BOhužel 😀 Odpolko se na to vrhnu....snad. A ty to s tím taky neořeháněj. 😉
ja musím ted než přijede dadouš z prace, mě totiž, když je někdo doma, uklízení neba 😝 no jdu na to, za hodku jsem tady ja na koni 😀
Ahojky obylky tak to je masakr vy píšete jako ďáblíci to snad není možné.
Jakpak se tu všichni máte
Čau holky, tak já chrápala a pak přišla mamka, donesla mě nějaké pochutinky ovoce, bo manža když jde do obchodu, tak to je nákůp jako rohlíky, vysočina a možná tak nějaká paříž... 🙂 Tak jsem snědla šmakouna (je v tom hromada bílkovin), no a chlemtám jak duha...
Leni prosim tě co to je za krávu a o co jí jde?
leni prej existuje sluzba ze si muzes aktivovat ze od tohoto cisla neprijimas hovory ani smsky ... treba by to za to stalo, kdyz je takova - ale nevim, jestli to nebude placena sluzba 😒
ahojky Leni a ivi
Leni a co ti píše a o co jí jde kravce.Vladis tam volal nebo psal?
Ivi to je dobře že bumbáš hodně
Jojo Blaži jinak se válím, koukám na telku a do nouťasu...i by se hodila knížka, ale v zásobě nic nemám

zase prozvání když na ní seru no holky já mám nerva 🙄