🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
medu byli jsme u tchanovcu a bylo to celkem fajn, dneska jsme si narezali drivicko na zimu do krbiku, takze uz se tesim az se tady u toho budu valet 🙂
😀 holky ted jsem si četla na čekame dvojčata, jak holčina popisuje porod dvojčat, to si přečtěte a hlavně ten konec, je docela zabavnej 😀
jů tak krbík,to bude pohodička 😵 a já se tady budu tak akorát lepit na radiátor 😝
ja bych taky chtěla krb 😢 ale u nas to nejde, uvažovaly jsme aspon o Ekokrbu ale to není ono 😖
a kde to jako najdu?
zitra jedu poprve do pronatalu - mam z toho celkem bobky, zase vypravet celou nasi story nekomu dalsimu ...
v těhotenství a tam je tema čekame dvojčata
tuli , jste si to měli nahrat na diktafon a pak to jen pouštět doktorum 😅
no covece dadu to je pravda, ty jsi ale holka sikovna - no holt je videt ze ti to mysli za dva kusy 😉
😀 to je nahoda 😀
medunka asi hlta popis porodu 😀
tak to by asi dok čuměl,kdyby jsi tam přijela a pustila diktafon 😀
tak jsem hltala,ty volís to je ta jak psala pod ty svoje fotky,že je jak plejtvák,tak už porodila
ale je vtipná,jsem se natlemila
a teď hltáte vy ne?
jo to je ona, dobry ne? ja ted koukala na superstar, dneska začína a je to docela sranda 😀
no dobrý.jdu se vyvalit k bedně taky na chvilku,jsem nějaká schvácená 😝 kdyby jsem to zalomila,tak dobrou a zítra po práci jsem tady na koni,jako na koni 😀
ok krasne sny 😵
tak v to doufám 😀 jinak to co mě se zdá je hrůza,bych mohla psát horory 😝
Ahojky holky moje zlatý 🙂 už se hlásím a píšu omluvenku 😀 já včera proležela celej den bylo mě šoufl po sobotě 😝 měly jsme návštěvu 😀
No nějak letmo jsem vás dočetla 😅 píšete jak o závod 😀
Leni žádný stresy a at se Vladís snaží 😉
Medu tak já měla předevčírem sen 😝 že se mě zakousl pitbul do krku 😝 jsem se vzbudila a jsem se třepala hrůzou 😝 fuj to bylo hnusný,ale jinak mám stuúpidní sny 😀
Kobli tak at tě dětičky nezlobí a nebafaj 😉
Mili já být tebou radši jedu k dr. aspon pro jistotu 😉
No já dnes si jdu zařídit práci snad to vyjde budu asi pracovat v té restauračce 🙂 ale za malým barem za velkým bude kamoška 😉
dobre ranko holky, vcera mi vecer spadl net, takze to stalo za starou backoru ☹ . Dneska odpoledne jedu do Pronatalu na prvni konsultaci, pred chvilkou jsem si vyzvedla ve "svem" CARu opis dokumentace, tak jsem zvedava, jak si se mnou poradi nase hlavni mesto 😉
ahojda, tak tady je od rana uplně vymetena obloha 😀
😀 dajo , achjo ty vodečky 😀
tuli tak držíme palce at to v Praze už konečeně dopadne 😵
Tulik držím pěstičky at je vše ok 😉 🙂
Dado no to zase byla smršt 😀 😀
No já mizím musím do toho města tak zatím pá jak dojedu juknu 😉
dajo tak at ti to klapne 😵
Ahoj holky 🙂 Tak mám embrijko v bříšku 😵 byl u toho i Miloš 🙂 doporučili jedno z důvodu toho OHSS, ale prej je to krásné embrijko už takový celek...
Ahoj devcata 😀
Ivi gratuluji a ochranuj 😀
Daji tak jak uz je lip? 😀
Dada nam poctive kyne vid Dadi? 😀
Tuli preji uspesny den 😀
ja mam dnes nebo nejpozdeji zitra rano nastup do nemocnice.Musim na revizi,ale proto, ze tam je i myom a zasahuje polovinou do delohy tak mi dnes dr rekl ze mi vezmou i kus delohy,tak jsem dost na nervy ☹
ahoj holky 😉
teda mili , kus dělohy?
ivi tak ho pěkně opatruj 😅
Mili to mě teda moc mrzí...snad to udělají nějak šetrně...budu ti moc držet pěsti
Jo holky strežím ho jako oko v hlavě 😵
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
teda vyslýchat