IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
hele moje teta si je nechala tam co vondráčková a pak se vyflákal na tu speciální podprdu a po pár letech má větší věšáky než já ... 😝 ,takže medu silikony nebrat
no tohle zasraný škrábání nenávidím,proč musí človék dostat tolik ran po hubě?
no jo ale musí to pochopit,že ty jsi napjatější jak on,je to o tvém těle,ne jeho.
Holky ježka nebrat to by jste měly rozpíchaný kozenky 😀 je jedno jestli malý nebo velký a silikony nee je to škoda peněz 😉
Jsem si pustila Asterixe a olimpijské hry 😀 dobrá prča 😀 nějak jsem potřebovala komedii abych se zasmála poslední dobou jsu nějaká přecitlivělá
ahoj Dáji,no já si asi půjdu pustit za trnkovým keřem,nebo něco podobného,taky potřebuji kapánek uklidnit
no to s těma silikonama byla blbost,ale byla jsem tenkrát nějaká taková nanicovatá,že jsem si chtěla něco na sobě změnit,ale dnes jsem ráda,že jsem to neudělala
medu ještě k těm kozkám ,teta toho tisíckrát litovala takže je dobře ,žes to pak ustála a nešlas do toho ,já bych do toho nešla ani omyl ..na mamograf se nemůže ,masáž srdce a podobně ..no ty volís ..a u sebe kartičku ,,bacha na silikony ,,to jsou dneska pořady to by jeden brečel 🙄
no to by toho po mě zbylo až bych natáhla bačkory,korunky co mám na zubech po bouračce a silikony v penálu 😀
Tak doufám,že dnes bude klidná noc a né jako včera,sousedka se rvala a hádala s jejím samcem 😖 ona není normální,asi bude i kapánek přiteplená,zazvonila na mě a chtěla zapalovač,tak jsem jí ho dala a už jsem chtěla zavírat a ona na mě tak divně koukala,že jsem jí ty dvěře přimáčkla rychle u rypáku. 😨
ahojky holky 🙂, tak jak leni? jeste na omdleni nebo jsi to zaspala? testni az v sobotu, to bude 12 den, tak uz to bude bud a nebo, ale nadeje stale zije 😉
čus kynu v míse na spirály se skořicovým cukrem ,když už nejsem těhotná at jsem aspon nažraná.. 😀 😀 😀 ,dneska je docela dobře ,byla jsem ve městě okopčit životopisy a c vpondělí jdu na věc
už vladíse od rána smskama připravuji na pohřeb ,tak mu k tomu kafi udělam aspon bochte 😀 😀 😀
jsem včera dělala halušky s uzeným a zelím,to bylo pak dělobušno u nás doma,ale včera mi zelí teda nesedlo,jsem měla furt v žaludku jakoby vítr au,au 😝
z toho těsta co jsem ti psala tuhle a udělam placku a posypu skořicákem a sruluju a nakrájim na kolečka a upeču a můžš polejt třeba bílkem s cukrem ,já tam nic nedávam jen pooleluju 😀 😀 😀 aleluja
já se na ně taky chystam ,už jsem si poslala pro uzený ,tak podle toho co dorazí tak budou haluzny
no já měla pak po haluznách haluše na hajzlu 😝 ale ještě zbylo,tak to sežeru,ať mě to třeba rozerve 😀
no já je ještě nedělala tak aby z toho nebyla kaše.. 😕 😕 😕 já taky někdy vyrobim ,nevyrobitelné 😀 😀 😀
tak na tom neni co zkazit,je to polovar z pytle 😀 hrcneš jen vodu a už to rveš přes haluškovač do vroucí vody a za pět min hotovo

silikony nemám,ale jednou už jsem byla odhodlaná,že si ty moje nechám kapánek přifouknout,je to asi 6 let,to jsem ještě neznala Romana a pak když jsem ho poznala,jsem se na to vyprdla,hučel do mě ať na to nechodím