IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Tak vás tu zas zdravím. Hyperstimulák mě přeci jen dohnal 😒 tak mám za sebou týdenní pobyt v nemocnici na kapačkách 😒 Ale máme dva bojovníčky, snad budou silní a zvládnou to 🙂
to ještě vůbec nic neznamená !!! Já měla 10. den hooodne slabounkou čárku. A to ještě na tom nejcitlivějším testu. Naděje furt ještě je
Ahojky vsechny zdravim 😀 😀 😀
Leni ja mela 10 den hodne slabou apisou tam po trech min.a me se tam po trech min.vubec neukazala asi az po peti.
a mě mili ani po 2hodinách ,no holky prostě to nevyšlo no ..ale čaroděj řikal že budu těhu na začátklu r2010,nevim jak to udělam..
no to nevim když jsem řekla že nejdu 😀 😀 😀 ,tak třeba to bude stát v práci tak za hovno že půjdu 😀 😀 😀 😝
vis co?Lepsi je na to nemyslet a az budes citit ze chces na to jit tak huraaaa do toho 😀
mili, snad jo. na prcky moc zatim nekoukali. Jen mi rekli, že jsou dva, jednoho mi ukazali zblizka a uz mu tlouklo srdičko. Tak snad i ten druhej bude v pořádku. Za týden bych měla jít na kontrolu, tak na ně snad mrknou víc🙂 Teď musim jen ležet a chlastat🙂
to jsem si tam vydupala že když se nepovede ket tak že tam chci jít ,objednávala jsem se v půlce prázdnin
Ahoj holky, mám dotázek...pobolívá mě podbříšek je to normoš? A ještě jeden...taky máte po utrošu tak bílej výtok?
Lip tak to je dobře, že už je ti líp.
No jo holciny ja zas padim.Dnes jsem si predsevzala nejak dost prace a vareni.Jeste jdu upect jablka s listovym testem,k veceri pangasius s rajcaty a jako dezert bananove platky v cokolade.Jsem se ted zblaznila do dezertu a mame ho kazdy den vecer k tv.A take se snazim vynahradit me drahe polovicce to ze se o mne tak krasne staral po dobu tehotenstvi a kdyz jsem byla v nemocnici tak tam fakt sedel od rana do 18.00h dokud si mne neodvezl domu.Tak si delame pohodicku 😀

tak šup mazej ho koupit 😨