IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Ahoj holky, tak co, dnes už tu se mnou bude někdo mluvit? 😉
😀 😀 Kobli ahoj,to víš je víkend,tak je to tady mrtvolov
Holky tak mám dost..Ti chlapi tam sedí pořád! 😀 Už si tam měřili břicha na zahradě a myslím si, že moc o sobě už nevědí... 😀
Medu jsou to nějací "taťkové" typuju 40 a výš...
No medu, jasný, tak já to jdu zkusit k televizní pohádce, napapám bříško a pak se tu zase objevím. Snad tu někdo bude.
tak to bude asi poslední záchvěv,pak odpadnou a šlus
no my už konečně jdeme na ,my z konce světa,jsem se nemohla furt vymrcasit k bedně 😖
Medu-skarifikace ovárií je rozrušení obalu vaječníku aby se vajíčko mohlo vyloupnout a putovat.jenže je to jen dočasné a vaječníky se zas opouzdří.-PCO-polycystické vaječníky.mě to fungovalo pouze měsíc pak ovulace zas zkončila. Mili dík za povzbuzení ve srovnání s tebou jsem srágora 😉 jo překonám to, je fakt že ted po 4té se již nehroutím tak jako po nezdařeném 2ivfku člověk se obrní.jen mě strašně bolí ty debilní dotazy všech okolo,myslim třeba v práci..bydlím na malém městě a dá se říct že je to jedna velká drbárna 😀
právě proto je kobyla,tady to můžeš říct a nikdo to z okolí neví 😉 aha,tak jsem nevěděla,já měla taky něco,ale nevím přesně co to bylo,jen mi dok řekl,že mi musel vaječníky naříznout do kříže 😕 neudělal mi je teda svaté? 😀 😀 tak jsem koukala na my z konce světa a nějak to není moje parketa 😝 venku docela pěkně ale jsem shnilá něco podnikat.A co ta Lenka,ještě asi dospávaj po pařbě,doufám,že se zadařilo 😉
Já bych spala pořád. Až je to děsný 😀
Ahoj Majd.
je to nějaká líná nedělě Kobli,povaluji se a usínám,pak zase vylezu,požeru a opět to jistí gauč 😖
Je divná. I mě přišlo, že je nějakej divnej tlak. Nevím. Jsem jak přejetá parním válcem.
Jo tak to take znam jak na tebe lide cuceji""hele ta chodi na umele oplodneni"" a drbaji.A prave tady z toho si uz vubec nic nedelam a nikdy ani nedelala.Toto je jen a jen tvoje vec a nakonec ty sis tuto cestu ani nevybrala. Ja byla na zacatku take vzdy vyrizena a panimama to nechapala.A pak se dozvedela o jeji dlouhodobe zname ze toto take podnika a ta ji rekla ze do me se nikdy v zivote nemuze vcitit,dokud to clovek nezazije tak to nemuze posuzovat a od te doby je panimama jak vymenena.Asi potrebovala slyset nazor jeste od nekoho jineho.
Holky my tu máme teplo a oskara na obloze...
Medu ja jsu jak ty dneska.PRESNE to delam 😀 😀
Pohadku jsem prospala na ct a rozciloval me tam ten slavik jak zpival 😢
Tady je jinak taky celkem hezky, ale unaveně 😀
Mili já ji ještě zkoukla a pak jsem usula. 😀
Ja jsem totalne namozena.Byli jsme s manzou na melouchu v patek a ja mam az dnes ale zato poradny bolesti jak jsem namozena.Ty vogo chodim jak lachtan 😀
Jinak u nas take plny oskar
Mili, to nesmíš tolik pracovat. Ale tu chůzi bych chtěla vidět 😀
No radsi snad ani ne Kobli 😀 😀
Jsem viděla nové fotečky, si se nechala ostříhat docela dost, né? Dlouhé vlasy už tě nebavily?
To je prave to.Ono to moc prace nebylo a ja jsu tak vyrizena.Ale je to z toho ze nechodim do prace uz delsi dobu a tak se ze me stal gaucovy povalec 😀 Tak ja jdu jeste cucet na telku.Manza ma pripraveny nejaky film a ceka,pozdeji jeste juknu.Pa,pa
hele a kde jsi jako byla u toho kadeřníka?? 😕 😕 😕 ve Frankencentru???
Teda holky, co se to s váma děje. Jindy ukecaný a dnes...
já nevím Kobli,asi jsme pokousaný od brouků leniváků 😝
čus kočky tak mě tu máte
tak jsme si to moc užili a bylo i počasí super a moje dětská láska mě našla ,musel několikrát přijít chudák než mě zastihl a moc mě to potěšilo ,holky je to furt fešák ..tak aspon něco ..
tak za chvíli půjdu koukat na ty zpěváky z Košic ..jinak PC je spravený tak chci vidět na jak dlouho ,monitor jak kráva už jsem si zase odvykla a fakt mi z toho bolí hlava
dočtu si vás až zítra holky moje až na to budu mít klid ,ráno teda musim zase na pracák a snad mě tam nebude baba držet dlouho

no jen tady po krásách 😝