IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
je uz jsem se lekla,ze jsi do toho chtela prastit ve 13 😀 😀 😀 😀 Ja jsem mela super gyndarku,jezdila jsem za ni do jablonce ,fakt super zenska,clovek ji mohl rict uplne vsechno,zajimala se.A hodne mi pomohla.Skoda,ze uz ji nemam,tady ten co k nemu chodim to je takovej lojza,nema zajem,mozna by ani necvedel,ze nemam vejcovody,kdybych mu to nerekla 😀
No a zubar,to je taky tema samo pro sebe,ja nesnasim vubec nic,jak se jedna o nejaky otvor v mem tele 😀 😀
Mendy, já teda taky měla štěstí na gyndaře a hlavně, díky tomu, co mi je, jsem pro ně unikát, takže se mi o to víc věnovali a zkoumali mě. ☹ . Takový trošku pokusný králíček
tak pockej ted jsem z toho jelen,jako ty nebo ten tvuj...kdo ma velkou frgulu?
muj Dada 😀 😀 vždyt sam říkal, že na ty genetice mu tak akorat zjistěj že ma velkej nos 😀 😀 😀
koblizku a co ti je???
Chaala-Jörgova se ta doktorka jmenuje,hodne mi pomohla,jednou jsem se nejak slozila,mela jsem vodu na kyclich a ja ji zavolala ze spitalu v Ceske Lipe,tam nevedeli co se mnou a ona se hned postarala a nechala me dovezt do Jablonce do spitalu.Fakt super clovek,zajimala se.
Ahojky kočky
Dádo, podle nosa poznáš "kosa"...tak to je o tebe doma asi hezky postaráno 🙂
Dadousku,tak nelakuj a rekni jaky poznavaci budes mit ty.krom toho gauce 😀 😀 ...uz to mam male pivko v ruce a stan
ty jo vy byste mě teda dřely, ale to pivko to by šlo. 😀 😀 ja jsem to brala podle přezdívek, chápete??? 😝
No, když si představíš klasickou ženskou dělohu, s vejcovody i vaječníky, tak mě ji asi někdo přesně v půlce (svisle) rozřízl. Takže je malinká (proto nemůžu mít dvojčátka) a vpravo mám jen jakýsi zakrnělý roh. Prý třeba 3x potratím, než se mi přirozeně trochu natáhne. Ale já doufám, že to nebude nutné.

jsem včera nemohla usnout, tak jsem přemejšlela nad poznavacím znamením na sraz 😅 medunka ponese flašku s medem , kobli bude mít v ruce koblihu, mandy mandarinku, zuzku pozname podle miminek, no a na ten zbytek jsem nepřišla 😀 😀 😀