icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

blazenkaa
29. zář 2009

Ivuš je to do 39 a půl let to by jste ještě stihli vím to protože to má u nás jedna ženská v práci

meduna
autor
29. zář 2009

Bláži,koukej pít hodně vody,aby ti nic nebylo 😝

blazenkaa
29. zář 2009

Lipánku nic mi neříkal ,ale na protokolu je že pít se má jen ten den OPU,ale já každý den 3 dene 2 litry čaje vařím tak že těch 6 litru vypiju a v noci asi půl litránku.
Zítra to ale trochu ošulím budu hlídat mimíska tak s ním chci být venku

meduna
autor
29. zář 2009

a nějak jsem nepochopila,dávala jsi fotky do alba?nebo co ti nešlo 😕

blazenkaa
29. zář 2009

no psala jsem tam cestu za mimi a nikde to tam není

meduna
autor
29. zář 2009

no jen to nešul,nebo se nafoukneš a bude ti blbě

liptonek
29. zář 2009

TAk snad to vylohní a bude to vše ok.

meduna
autor
29. zář 2009

jo tak,no Blaženko dneska si s tím hlavu nelámej,teď až budeš doma těhu,bude dost času to tam vše vypsat 😵

blazenkaa
29. zář 2009

jo já si byslím copak 5-6 litrů není dost a jen zítra budou asi 4 to taky není málo né 🙂

meduna
autor
29. zář 2009

hlavně vodu Bláži,néé že to bude něco jiného 😀 😀

liptonek
29. zář 2009

Přesně tak, medu má pravdu. Já to dva dny ošulila ( a to už jsem byla v 6tt) a skoncila jsem ve špitále. Takže koukej hooooodně pít, jíst tvarohy...proste vsechno v cem jsou bílkoviny!!!

blazenkaa
29. zář 2009

no v to doufám že budu spíše plně věřím že budu

meduna
autor
29. zář 2009

Stejně je to prdel,dříve ,když jsem byla na prvním IVF,to bylo před 14 lety,tak jsem měla OHSS a tenkrát to nikdo nevěděl

ivulinecka
29. zář 2009

a proč jsis to musela hradit medu sama?doktor mi říkal na gyndě že to hradí jenom do 39let a proto asi nechce čekat.říkal že po spermografu manžela se musíme rozhodnout jestli bychom do toho šly a nebo ne.protože on sám říkal že by počkal do jara ale jak jsem mu řekla že už je manžel po druhe trnsplantaci ledvin ta prví mu vydržela 10let a ted tu druhou ma asi3roky tak ho poslal hned. 😠 a ty bydlíš v zahraničí?chtěli bysme njakeho mazánka 😅

blazenkaa
29. zář 2009

dneska jsem si dala krásně nivu 2 chleby a to byla mňamka a buchtička od Medunkyta je taky dobrá

liptonek
29. zář 2009

Jaak nevěděl medu? to tě to nebolelo? Nic s tebou nedelali?

ivulinecka
29. zář 2009

medu a můžu se zeptat kolik je ti?

dadous
29. zář 2009

ivu s zaleží jakou maš pojištovnu, některa to hradí prej do 40ti let, ale i tak si připrav minimalně 15 000kč 😖

blazenkaa
29. zář 2009

to musí bolet to OHSS

liptonek
29. zář 2009

Ahoj dadoušku, jak válčíte? 🙂

blazenkaa
29. zář 2009

AHOJKY dADOUSKU TY JEŠTĚ NEHAJINKÁŠ

blazenkaa
29. zář 2009

mooooc se omlouvám za caps Lock

liptonek
29. zář 2009

no bolíí to doost ☹

meduna
autor
29. zář 2009

Lip,asi to nevěděli nebo co,tenkrát to asi nebylo jestě na takové úrovni,jen vím,že mi doktorka říkala,že mám malou pánev plnou vody 😕 jo bolelo mě právě břicho hrozně 😝

Ivuš,platím si to bohužel sama,protože nežiju v Česku.Tak to je mazec s manželem,jsem si myslela,že když mu transplantují ledviny,tak to je už na furt.

dadous
29. zář 2009

ježiš ahoj , ani jsem nepozdravila 😕 no dadouš odjel na noční, mladej v trapu, tak jsem samička, teda blaži ty si taky pěkna nosnice 😀

meduna
autor
29. zář 2009

ahoj Dadoušku,tak sama samička jo???a co Karel 😠 na toho jsi zapo???ten bude ale nasranej až si to přečte 😀

meduna
autor
29. zář 2009

Ivuš-36 😝

blazenkaa
29. zář 2009

No ještě nekřiě dadousku ještě nemám vyhráno

dadous
29. zář 2009

medu no tak mu to hlavně neříkej 😀
ivuš, medunka je ještě mlada holka 😵 😵 😵

dadous
29. zář 2009

blaži dyt ne, jen mě překvapil ten počet 😅 to víš, ja s těma svakma čtyřma jajkama 😀