IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Jo Bláží, stále makám, stále makám 😀 . Jo mimísek v pohodě, už mi ani nebývá moc zle, ale pro změnu mě pořád pálí žáha a to je taky super 😝
No a co teda ty?
no já asi nic test mi vyšel jen 8 den a od té doby nic a začla jsem špinit tak že mám asi smůlu
Víš přece, že já jsem špinila 3 týdny. A kdy jdeš na krev?
na krev jdu v pátek .Já vím že ty jsi špinila a na testu se zi zo ukázalo né
No jo, ale tak slabounké, že jsem to mohla hledat lupu. Opravdu vidět to bylo až někdy myslím kolem 15 dne po KETu
o tak to já jsem opravdu v pr ....
Ty jsi kolikátý den?
dneska to je 12 den
koukala jsem na ty tvé testíky a na tvích prvních to je vidět asi jako na mém 8 dnu
Hele uvidíš, zkus to ještě nevzdávat. Já vím, to se mi lehce řekne, ale zkus to. Prý se po KETu objevují // dřív, než po ETu
a ty jsi měla mražáčky
Jo měla. NA ET jsme nešli kvůli OHSS, tak nám je zmrazili.
a jestli se mohu optat od kolikátého dne jsoi špinila
Ty brďo,no myslím že cca od 10 dne.
No tak to já jsem to měla asi od 9 dne
No takže skoro stejně a děsně mě bolelo břicho, jako kdybych to měla dostat. 😝
no tak to mě bolí jen trochu ,ale zase ten test mi vůbec nevyšl a to je rozdíl od tebe
Hele uvidíš, v pátek budeš moudřejší.
JAk je u vás?
dneska u nás skoro celej den sněžilo ,ale naštěstí se to nedrží hned to roztálo ,ani by jsem se nedivila ,že se zítra probudím ráno ,kouknu z okna a bude bílo
No já byla ráno taky v šoku, kouknu ven a sněží. Síla. Doufám, že tahle kosa ještě nevydrží a trochu se oteplí.
Já jsem už asi okolo 10 hodiny ráno zatopila v krbovkách a jak to bylo příjemné
Jé vy máte kamna? Ty bydlíš v baráčku?
jo od vánoc
A jsem nejspokojenejší člověk na světě můžu si udělat co chci kdychci proč chci atd.....
No prostě nádhera
Tak to ti fakt závidím. To teplíčko z kamen ti nic nenahradí a jak to v nich krásně praská. Jste kupovali?
Ne ty tu byly po bývalí majitelích
Já myslela ten baráček 😀 . Jestli jste kupovali, nebo je třeba od rodičů atd.
Né to jsme kupovali už dloho jsme něco hledali
Teda vy jste pracháči. 😀 Ale přeji vám to. Je to určo super bydleníčko.

koblížku a co mimíska ještě pracuješ ?