IVF - opět zklamání
Ahoj holky..Tak jsem si dneska zažila zklamání v podobě MS.... Jsem po ivf,vklad 5 denní embryo..Do včerejšího dne, jsem ještě doufala že ty 3 negativní testy ještě nemusí nic znamenat...Už nedoufám.Je mi moc smutno 😔. Všechno bylo v pořádku.Fakt jsem tomu věřila... Volám do Caru a tam mi řeknou že stejně musím přijít na krev a dál užívat utrogestan a ještě navýšení o 3 globule!!! Když pominu fakt, že to je hnusný si v tomto případě zavádět,no pokud se to rozjede více mám to polikat.Je opravdu nutné toto citové kóma ještě protahovat a k čemu je to dobré?Stalo se to některé?
@kiissiii Ahoj,tak to zázračné vajíčko se oplodnilo 😍, prý vypadá moc pěkně,tak budu doufat že do pondělí se mu bude dařit jako těm ostatním.. Stále to nechápu,jak se tohle mohlo přihodit..No jistá obava tu je,tak brzo po sobě,nebude lepší ho zamrazit a počkat ještě...Nebo když už tak už ... A co když je to ,to výtězné?😀 Jasně že nemusí, musíme počítat se vším...No jsem na vahách...Co myslíte holky,co vy na mém místě? Děkuji za odpovědi.
@kiissiii Moc děkuji 😘No on pan doktor je velice akční 😀.. Ono se ale tohle moc často nestává jedné ženě ze sta, říkal doktor. Jsem více jak měsíc po začátku stimulace .. Nedopadlo to a já nikde nic neměla,jen ty zmrzlinky.Uz jsem šla na kontrolu UTZ a domluvit se na KET..No a ono tam,jen tak si sedí,mnou vyprodukované bez hormonálky😀😀😀Zkusilo se to a uvidíme...
@worena Ptala ses, zda je tu nějaká žena 40+ z IVF - tak se hlásím, že já. Ale vyšel nám až 5. pokus IVF s darovanými oocyty. Na druhou stranu - pokud se ti daří vyprodukovat nějaké "mrazáčky", tak super a hodí se. My měli z prvního cyklu 1 blastocytu, 2. cyklus bez ET, 3. a 4. cyklus jsme transferovali 3. den vždy 2 všelijaká embrya. Měla jsem jít do darovaných mnohem dřív. Ale super, že jsem šla aspoň takto. A jinak psychika je podle mě klíčová - doporučuji nějaké psychoterapie, relaxace, cokoli, co tě dá víc do klidu a probereš si v hlavě vše kolem.
@worena Tak já vajíčka (jako jedno) měla v podstatě pořád - problém, že mi prostě nějak nedocházely do 5. dne do blastocyty. Uvidíš, držím pěsti, ať to jde rychleji - a případně doporučení - budeš-li mít pocit, že to nejde a cítit, že bys šla do darovaných, udělej to brzo. Mě je 43, skoro 44 a opravdu je pak každý rok věku znát.
@merope Já do darovaných vajíček určitě nepůjdu..To jsme si s mužem udělali jasno, bezdětný nejsme až tak hrotit to nebudeme.Jinak jsme stejně "mladé"😀 i mě bude 44.. Děkuji Ti za pěsti,jsi hodná, vážím si toho... Všem děkuji za držené pěsti... Každá z nás ví jak je tohle období náročné a jak potěší každé pozitivní slovo.Přeji všem nám snažilkám aby jsme se vytouženého miminka dočkala každá 😍😉
Ahoj holky,tak jak jste na tom?
@utrikocku Dekuji 😊 Dneska test hovoril celkem jasne. Tak uvidime zitra krev. Nevim rozdil mezi uplnym nativem a minimalni stimulaci. Ale brala jsem 5 dni Femaru (2 tablety denne). Jinak nic. A mam za sebou 3x IVF se trema transferama a 4x nativ, ale jen 2 transfery. Takze celkove to byl 5. transfer ze 7 pokusu.
@worena Neves hlavu, treba se vzpamatuje. Me taky treti den rikali, ze jako zijou, ale nic moc a dalsi den uz byly v pohode a dohnaly to. A jak to dopadlo. Treba to jeste da. A kdyby ne, tak vis, ze jsi udelala vsechno mozne a mate jeste ty mrazacky, ne? 🙂 Drzim moc palce a posilam jim moc moc sil 🤞 Kolikrat uz jsem taky ztracela nadeji a uz jsme chteli resit i darce a letos podat papiry na adopci. Tukam kde muzu a snad se udrzime. Nekde na nas proste cekaji 😊
@worena Zase lepsi, nez aby ti davaly plane nadeje a 14 dni ses tesila. Pak by to bylo horsi. To cekani je proste nejhorsi. Doufej, ver jim, treba se fakt vzpamatuji. A kdyby ne, tak se das do kupy ty a casem pujdete na zmrzliky. Je to furt o strachu. Ja se ted bojim pekelne, co bude a nebude. Moc moc ti to preju 😊
@utrikocku No ja mam jeste jeden pokus na pojistovnu, ale po laznich se mi proste do nej nejak nechtelo. Navic jsem chtela zmenit na ten posledni pokus CAR. Jsem ted na konci kvetna objednana na imuno jinam. Tak to kdyztak zrusim 😁 Tak jsme zkusili nativ, vypadalo to na 3 vajicka, ale folikuly byly prazdny. Pry to vypadalo na cysty. Ale i ms byla divna. Dalsi mesic jsem to dostala na den presne, tak jsem si rekla, ze to jeste zkusime. A byly tam dve vajicka, dve embrya zavedena 😍 Tak uvidime, co bude. Nejak jsem to ted citila jinak. Ja mam jinak PCOS, takze u mne prirozenou cestou ziskat vajicko je tezky. Tak jsem rada, ze aspon na tu Femaru reaguju. A vetsinou to bylo jedno, ted dve. Jinak chodim do Podoli a tam vyjde nativ s dokoncenym transferem 17.000 Kc. Pokud k tomu chces prodlouzenou kultivaci, tak plus 3.000 Kc. A kdyz te pichnou a neziskaji vajicko, tak jen 1.000 Kc.
@veeev ja si pamatuji, ze mas pco jako ja z jedne diskuze 😀 taky jsem blbe stimulovatelna, takze se pod to, co jsi psala maximalne podepisuji! Zkusim se poptat v gennetu na ceny. Ale myslim, ze v pripade nezdareneho odberu to asi nebude jen tisicovka 😅
Hele a to teda vypada podle toho, co pisrs, ze to muzou byt klidne dvojcatka 😀

@worena ja brala I Crinone. Je super, pohodlny!