IVF - opět zklamání
Ahoj holky..Tak jsem si dneska zažila zklamání v podobě MS.... Jsem po ivf,vklad 5 denní embryo..Do včerejšího dne, jsem ještě doufala že ty 3 negativní testy ještě nemusí nic znamenat...Už nedoufám.Je mi moc smutno 😔. Všechno bylo v pořádku.Fakt jsem tomu věřila... Volám do Caru a tam mi řeknou že stejně musím přijít na krev a dál užívat utrogestan a ještě navýšení o 3 globule!!! Když pominu fakt, že to je hnusný si v tomto případě zavádět,no pokud se to rozjede více mám to polikat.Je opravdu nutné toto citové kóma ještě protahovat a k čemu je to dobré?Stalo se to některé?
@ worena jak jsi na tom?
@kiissiii Ahojky,no nepovedlo se 😔... Krásně to začalo ale nevyvíjí se to dobře.... Ještě do zítra ho kultivují ale paní z laboratoře mu moc šancí nedává...No s tím jsem do toho šla, byla to možná šance ještě před tím, než se používají zmrzlinky.Ty máme ještě 2...Co ty,jak se ti daří?
@utrikocku Ja se omlouvam, desne na tyhle veci z diskuzi zapominam. Kdo / co / kde 🤣 Na ten nativ je Podoli super. Do plneho pokusu bych tam uz nesla, protoze me chteli stimulovat porad stejne a vysledek nikde. Ale ty nativy mi prijdou fajn. Nestoji to uplny ranec, je to bez injekci, prirozenejsi ze 4 nativu ze mne neco 2x dostali. Takze to beru jako 50 na 50. Coz je docela dobry.
No a jinak muzou to byt dvojcatka. Ja bych je strasne rada. Ale budu vdecna i za jedno 🙂
@worena S tema slzama si clovek neporuci. Kolil ja probrecela kapesniku a myslela jsem, ze nikdy ty proklaty // nenajdu. Vazne jsem myslela, ze se dostaneme az k adopci, ze to jinak nepujde. A ejhle. Transfer na carodejnice a hned potom 14 dni brutalni virozy a je to tam. Nikdy nevime, kdy to klapne. Musime jen verit, doufat a nevzdavat se 😊
@utrikocku Cekali jsme, ze treti den bude transfer. Ale embrya se jim nejak nezdala, tak je nechali jeste jeden den, takze do ctvrteho. To byl transfer. Mela jsem platit prodlouzenou kultivaci, ale odpustili mi to, ze to pry nechali z jejich strany, ze jsme si to neobjednavali. Tak jsem byla mile prekvapena a nevyvracela jsem jim to 🤣
@worena Ježíš to je mi líto 😕no já čekám na ms, ať začnu brát estrofem a ket bude asi v půlce června. Uvidíme. Zatím chodím na masáže, ať si tělo vyčistím a hlavně hlavu. A dáš si teda teď pauzu? Kdykoliv písni,asi máš teď těžké chvíle. Tolik naděje a pak toto. Holky jsme borky na to,co vše vydržíme
@veeev přesně tak. Já jsem po 1.ivf nevydařeném, z 2.ivf jsme měli syna Davídka,který se narodil zdravý,ale bohužel mu zjistili vrozenou vadu střev a ve třech měsících odešel. No a v únoru byl nezdareby KET,v dubnu 3.IVF a teď mě čeká KET. A pořád slyším, hoď to za hlavu,však budeš mít jiné miminko..nemyslí na to..vypni..jak píšeš,kdo nezažije, nepochopí. Proto jsem ráda za Vás, že se navzájem podporujeme😍
@kiissiii Boze, to me moc mrzi 😭 Tohle je fakt strasne. Prijit o vymodlene miminko. Snad to dalsi miminko vyjde brzo a bude vsechno v pohode. Ale chapu, ze ten strach tam asi bude porad. Na tohle nejde asi zapomenout a hodit za hlavu, kdyz uz to miminko bylo na svete. Ani nevis, jak moc mi holky tady na MK kolikrat pomohly. Je fajn, ze to clovek cele muze sdilet s nekym, kdo tomu rozumi, protoze prochazi tim samym. Neni to lehke, ale verim, ze u kazdeho je to miminko nekde schovane. Ja taky nedoufala, uz jsme resili, ze podame papiry na adopci....a dneska z krve potvrzeno tehotenstvi 😍 Musime verit a jedbou se vsechny dockame 🤗
@utrikocku Evidentne to jde a fakt verim, ze za to ted mohla ta viroza a mozna i lazne. Protoze nam vzdycky odchazeji oplodnena embrya a nikdy jsem neotehotnela. A verim, ze telo ted bojovalo s virozou a uz nemelo prostor bojovat proti embryu 😂 Ale buh vi, cim to bylo. Hlavni je, ze to je 🤣 Urcite se nahlasim, ale verim, ze ti to taky vyjde 🤗
@kiissiii No jo,co se dá dělat... Mělo to být..Už jsem si poplakala a musím jít dál.Ano,je to velice těžké,furt se snažíš a finále nikde..Ale jak už tu zaznělo.Máme holky obrovskou vůli, protože kdo tohle nezažil,nikdy nepochopí co je to za očistec... Věty typu, hoď to za hlavu, neřeš to atd.... Alespoň na ten jeden týden bych takovým půjčila ten pomyslný "kabát"aby věděli jak jednoduše to všechno jde ..A když kolikrát to miminko nevyjde..Jako by se ti lámalo srdce... Tohle oni nikdy nepochopí... Děkuji Ti, určitě budu psát😉 člověk na to není sám... Ano, teď si určitě dám pauzu alespoň do prázdnin..Dva měsíce nezdaru po sobě... Vyčkáme.Přesně jakž píšeš.Relax, odpočinek, čištění.... Teď budu čekat na to co Ty😉
Ahoj děvčata..Tak jsem po delší době zde... Jak se daří všem nastávajícím mamkám? Doufám že jste v pořádku 😉...No uteklo to jako voda,a mě čeká ten KET .......No... Upřímně, bojím se stále.... Máte nějakou vzpruhu?😀

@veeev No já ti držím pěsti všechny co jsou a máme doma😀Dvě zavedená? Dvojčátka.. To bude v pořádku 😉.Ano,ten strach.. Ale s tím jsme do toho šly..... Vyjde to,jednou to vyjde..Už žádné slzy a strach...Jo kdyby to bylo tak lehké... Uvidíme, teď určitě do prázdnin chci počkat ...