IVF - opět zklamání
Ahoj holky..Tak jsem si dneska zažila zklamání v podobě MS.... Jsem po ivf,vklad 5 denní embryo..Do včerejšího dne, jsem ještě doufala že ty 3 negativní testy ještě nemusí nic znamenat...Už nedoufám.Je mi moc smutno 😔. Všechno bylo v pořádku.Fakt jsem tomu věřila... Volám do Caru a tam mi řeknou že stejně musím přijít na krev a dál užívat utrogestan a ještě navýšení o 3 globule!!! Když pominu fakt, že to je hnusný si v tomto případě zavádět,no pokud se to rozjede více mám to polikat.Je opravdu nutné toto citové kóma ještě protahovat a k čemu je to dobré?Stalo se to některé?
@worena Já jen přihodím svou poznámku - dala jsem si psychoterapii, smířila se s tím, že děti nebudou... no, teď mi tu chrní za zády. 5. pokud IVF, darované oocyty (neprospívaly pořádně ani ve zkumavce a jak jsem byla starší a starší, řekla jsem, že na další pokusy nemám ani nervy ani čas). Myslím, že přesně to, že jsem si našla jiný smysl života, mělo hodně vliv na to, že se povedlo. Šla jsem na ten pokus s tím, že nechci v budoucnu litovat, že jsem nezkusila vše, ale že s tím už ani nepočítám. Byla jsem v absolutním klidu (no, skoro 😀 ) a vyšlo to. A teď už jsou pro mě jen černou můrou příběhy jako píše @kiissiii protože si o to víc uvědomuji, že život je hrozně křehoučká věc a že vlastně jen doufáme, že je vše ok a že je zdravý. Přijít o něj, bych asi šílela.
Tak se musím přidat a dnes z krve negativní po ET :(
@lilisis IVF bylo v dubnu nedopadlo,pak nativní zázrak ještě tam bylo vajíčko,odsálo se ,oplodnilo, vše ok ale vzdalo to ještě před transferem..To byl květen...Dala jsem si pauzu za měsíc a jsou s toho skoro 3 měsíce 😀.... Fakt jsem dbala abych jedla dost vitamínů,čaje a nesmysly + to embryoglu....No blázen.... Teď už to neřeším, jím listovku a necháme to osudu...Bez všech těchto propriet a uvidíme..
@worena Určitě záleží co na to doktor a jaká bude sliznice.Ale určitě je možné hned následující měsíc pokud bude vše ok.Já jsem si musela dát pauzu jinak bych se zbláznila... Urovnala si hlavu, odpočinula, byla na dovolené...No a teď se uvidí... Poslední 2 zmrzlinky.... Těším se a bojím zároveň.
@lilisis U mě přirozeně ze zdravotních důvodu nějaké snažení nehrozí, bohužel...Já musela vypadnout,bylo mi hrozně smutno.A takový ten truc a vztek k tomu. . Navíc v té době v Tv zprávy asi o dvou hyenách,co nechalo úmyslně umřít své čerstvě narozené miminko... Fakt ty dva nevydařené 2 měsíce po sobě jsem v nejlepší formě nebyla....
TAK ŽENY.JDEME NA TO!!! Příští týden ve čtvrtek první ultrazvuk....A děj se vůle Boží 😋

@worena Bude ti do smichu 😊 Kdyz jsem se dockala ja, letita cekatelka, ktera do te doby nevidela nikdy //, tak to by bylo, abyste se nedockali vy. My tomu stale nemuzeme verit, ze se to vazne stalo. Porad nas to prekvapuje. Ted uz se citim dobre. Ale nevolnosti se mi nevyhnuly, ale ted uz je to ok. Brisko vykukuje, tak si to zacinam uzivat. Ale porad je ve mne obrovsky strach. Dva oblecky jako darek pro pritele jsem koupila, ale jinak se porad bojim cokoliv poridit. Tak to snad casem prejde 🤗