icon

IVF - opět zklamání

worena
26. dub 2019

Ahoj holky..Tak jsem si dneska zažila zklamání v podobě MS.... Jsem po ivf,vklad 5 denní embryo..Do včerejšího dne, jsem ještě doufala že ty 3 negativní testy ještě nemusí nic znamenat...Už nedoufám.Je mi moc smutno 😔. Všechno bylo v pořádku.Fakt jsem tomu věřila... Volám do Caru a tam mi řeknou že stejně musím přijít na krev a dál užívat utrogestan a ještě navýšení o 3 globule!!! Když pominu fakt, že to je hnusný si v tomto případě zavádět,no pokud se to rozjede více mám to polikat.Je opravdu nutné toto citové kóma ještě protahovat a k čemu je to dobré?Stalo se to některé?

Strana
z8
veeev
27. črc 2019

@worena Bude ti do smichu 😊 Kdyz jsem se dockala ja, letita cekatelka, ktera do te doby nevidela nikdy //, tak to by bylo, abyste se nedockali vy. My tomu stale nemuzeme verit, ze se to vazne stalo. Porad nas to prekvapuje. Ted uz se citim dobre. Ale nevolnosti se mi nevyhnuly, ale ted uz je to ok. Brisko vykukuje, tak si to zacinam uzivat. Ale porad je ve mne obrovsky strach. Dva oblecky jako darek pro pritele jsem koupila, ale jinak se porad bojim cokoliv poridit. Tak to snad casem prejde 🤗

evula19
27. črc 2019

@worena ahojky, náhodou jsem narazila na tuto debatu, tak jen pro "vzpruhu" nám ET nevyšel a hned 1.KET ano a máme za sebou 16.týden:) Na miminko jsme čekali skoro 3 roky. Držím pěsti a neboj se!🍀

worena
autor
27. črc 2019

@evula19 Děkuji 😍,to je krásné,přeji hodně štěstí a zdraví... Kéž to bude ok.To čekání je na hlavu.. Tak mě už vyplašilo před pár měsíci to že se to špatně rozmrzne a taky s toho nic není atd...

worena
autor
27. črc 2019

@veeev Dva oblečky? Máš dvojčátka?

worena
autor
27. črc 2019

@veeev Omlouvám se, dlouho jsem tu nebyla,tak mi unikají informace a novinky z dění zde😀.Dala jsem si ten relax,a dovolenou. .No a teď se uvidí

veeev
27. črc 2019

@evula19 Tak ja akorat v Po zacnu 16tt 🤗 Ale mame za sebou delsi cestu, 2x IUI, 3x IVF (vzdy jen ET), pak 2x nativ, kdy nebylo vajicko a 2x nativ s transferem a posledni tedy uspesny 🙈 Holt kazdy musi vydrzet jinak dlouho, dulezite je se nevzdat 😊

veeev
27. črc 2019

@worena Neee, cekam jenom jedno (ale vkladana byla dve embrya). Jenom, ze jsem poridila 2 ks oblecku a jinak nic jineho 😂

veeev
27. črc 2019

@worena Po dovolene to musi vyjit 🤗

worena
autor
27. črc 2019

@veeev Aha tak to jo 😀.Moc děkuji,jsi hodná,no budeme doufat.... Prý až to dostanu mám hned volat..No jsem zvědavá...Co naplat,dala jsem se na boj,tak musím bojovat dokud to jde.Přece je v tom mrazáku nenechám...😀

ocetnicek
27. črc 2019

@veeev chtěla jsem Vám jen napsat, že Vám to miminko moc preju! Sledovala jsem Vas na různých diskuzích a vím, že jste to měla sakra těžké. Moc mě potěšilo, že jste těhotná a přeji jen zdraví a ať to dobře dopadne.

veeev
27. črc 2019

@worena To je jasny, ze ho tam nenechas. Ono si na vas pekne ceka a hlavne ceka na ten nejlepsi okamzik 😊

veeev
27. črc 2019

@ocetnicek Jezis, moc dekuji 😘 To jsem za sebou zanechala az takovou digitalni stopu? 😂 Aspon ted tady muzu hodit nejake povzbuzeni, ze to fakt vyjde. Ja si taky myslela, ze to proste uz neni mozne a ze uz to snad nikdy nedopadne 👍

worena
autor
28. črc 2019

@veeev Jsi naše motivace 😀

merope
28. črc 2019

@worena Já jen přihodím svou poznámku - dala jsem si psychoterapii, smířila se s tím, že děti nebudou... no, teď mi tu chrní za zády. 5. pokud IVF, darované oocyty (neprospívaly pořádně ani ve zkumavce a jak jsem byla starší a starší, řekla jsem, že na další pokusy nemám ani nervy ani čas). Myslím, že přesně to, že jsem si našla jiný smysl života, mělo hodně vliv na to, že se povedlo. Šla jsem na ten pokus s tím, že nechci v budoucnu litovat, že jsem nezkusila vše, ale že s tím už ani nepočítám. Byla jsem v absolutním klidu (no, skoro 😀 ) a vyšlo to. A teď už jsou pro mě jen černou můrou příběhy jako píše @kiissiii protože si o to víc uvědomuji, že život je hrozně křehoučká věc a že vlastně jen doufáme, že je vše ok a že je zdravý. Přijít o něj, bych asi šílela.

evula19
28. črc 2019

@veeev Přesně tak, důležité je to nezvdat! My jsme teda zkusili 3 IUI, 1x ET a 1x KET..hlavně, že to vyšlo! Jsem 16+1 a jsem neskonale vděčná!

worena
autor
28. črc 2019

@merope Lepší bych to nenapsala.Sic bez terapie ale teď to prostě beru jinak než v tom dubnu... Stejně to neovlivním . Jsem vděčná za dcerku co máme a teď buď a nebo.

lilisis
29. črc 2019

Tak se musím přidat a dnes z krve negativní po ET :(

worena
autor
29. črc 2019

@lilisis To mě mrzí 😔. Nám to taky nevyšlo... Teď mě čeká KET...

lilisis
29. črc 2019

@worena nápodobně :( a máte mezi ET a KET pauzu nebo můžete hned další cyklus?

worena
autor
29. črc 2019

@lilisis IVF bylo v dubnu nedopadlo,pak nativní zázrak ještě tam bylo vajíčko,odsálo se ,oplodnilo, vše ok ale vzdalo to ještě před transferem..To byl květen...Dala jsem si pauzu za měsíc a jsou s toho skoro 3 měsíce 😀.... Fakt jsem dbala abych jedla dost vitamínů,čaje a nesmysly + to embryoglu....No blázen.... Teď už to neřeším, jím listovku a necháme to osudu...Bez všech těchto propriet a uvidíme..

worena
autor
29. črc 2019

@worena Určitě záleží co na to doktor a jaká bude sliznice.Ale určitě je možné hned následující měsíc pokud bude vše ok.Já jsem si musela dát pauzu jinak bych se zbláznila... Urovnala si hlavu, odpočinula, byla na dovolené...No a teď se uvidí... Poslední 2 zmrzlinky.... Těším se a bojím zároveň.

lilisis
30. črc 2019

@worena no také jsem si říkala, že bychom kdyžtak jeli na dovolenou, pokud nám nedovolí KET hned..já to mám asi opačně..pauzu právě vůbec nechci :/ Přirozeně doma jsme se snažili už několik let, takže tomu už moc nevěřím, že by to vyšlo..

worena
autor
30. črc 2019

@lilisis U mě přirozeně ze zdravotních důvodu nějaké snažení nehrozí, bohužel...Já musela vypadnout,bylo mi hrozně smutno.A takový ten truc a vztek k tomu. . Navíc v té době v Tv zprávy asi o dvou hyenách,co nechalo úmyslně umřít své čerstvě narozené miminko... Fakt ty dva nevydařené 2 měsíce po sobě jsem v nejlepší formě nebyla....

worena
autor
30. črc 2019

TAK ŽENY.JDEME NA TO!!! Příští týden ve čtvrtek první ultrazvuk....A děj se vůle Boží 😋

lilisis
31. črc 2019

@worena to chápu :(

worena
autor
19. srp 2019

@veeev Ahojky,tak mám za sebou KET😉✊.

veeev
19. srp 2019

@worena Super 👍 Moc drzim palce, at je to ten konecny ✊😍 Nesmis me v tom nechat samotnou......kdy se chystas na test? Ja vzdycky trubka cekala aspon na ten 12. den 😄

worena
autor
20. srp 2019

@veeev Děkuji..Tak to si ještě počkáme 😀😀 Byla jsem na tom včera 😂😂😂

veeev
20. srp 2019

@worena Drzim moc moc palce. Vcera poprve citil pritel tukanec. To je urcite dobre znameni i pro tebe ✊✊✊✊✊ Posilam moc sil....urcite to dobre dopadne 🍀

worena
autor
20. srp 2019

@veeev Děkuji 😘😘 jsi zlato

Strana
z8