IVF - opět zklamání
Ahoj holky..Tak jsem si dneska zažila zklamání v podobě MS.... Jsem po ivf,vklad 5 denní embryo..Do včerejšího dne, jsem ještě doufala že ty 3 negativní testy ještě nemusí nic znamenat...Už nedoufám.Je mi moc smutno 😔. Všechno bylo v pořádku.Fakt jsem tomu věřila... Volám do Caru a tam mi řeknou že stejně musím přijít na krev a dál užívat utrogestan a ještě navýšení o 3 globule!!! Když pominu fakt, že to je hnusný si v tomto případě zavádět,no pokud se to rozjede více mám to polikat.Je opravdu nutné toto citové kóma ještě protahovat a k čemu je to dobré?Stalo se to některé?
@veeev Děkuji, zatím dobrý... Občas mě bolí břicho ale když ležím je to v pořádku 😉 Teď jsme byli v lese a zvládla jsem to v pohodě...Jen mě zlobí žaludek, furt pocit plnosti, tlačí... No testovat nebudu protože je ještě brzy si myslím... Nevím jestli se to počítá už den transferu nebo až ten druhý ..No už jsem tu psala jak mě to vyšlo jinak než tehdy a nyní.. Ten KEt byl až 21 DC kdežto s čerstvým jsem šla 17 DC a nepovedlo se dostala to téměř přesně na 28 DC.. Nechávám to být a modlím se aby to dobře dopadlo ✊🙏🙏🙏🙏❤😘😘👶👶👶👶👶👶A co ty mamino, jak se ti daří 😀?
@worena Na test je urcite brzy, to ani ja bych jeste netestovala. Zadny stres s testama, ono to dopadne, jak to dopadnout ma....a ja verim, ze to dopadne dobre ✊Tenhle rok to musi klapnout.
My byli taky v lese. Prinesli jsme tri plny kosiky hub a ja mam pocit, ze prasknu v zadech. Jsem to asi prehnala. Ale prcek dneska o sobe daval vedet, takze jsem klidna. Vikend tedy zadny v poklidu mebyl, furt varim, susim houby a kdyz zavru oci, tak vidim houby 🤣 Ted uz jsem si ale sedla na gauc a nic me snad nezvedne.... Vcera nas ale prcek vystrasil....chteli jsme ho dat poslechnout rodicum a nemohli ho vubec najit. Poprve....vzdycky jsme ho do 5 vterin nasli. Ani nekopal nic. Zalezl si asi nekam dozadu a trucoval 😆
Se zaludkem mi nepovidej. S tim trpim normalne....nastesti ted musim zaklepat a je to dobry. Ale i pred tehotenstvim to bylo obcas peklo a prvni trimestr to bylo total peklo. Furt zle 🙈 Tak snad je to dobre znameni 🤗
@veeev Jo miminko se schovává...Ale to normální, zrovna když chceš aby jo,tak zrovna ne.😀To jsem taky měla tak a pak když už o nic nešlo, vyváděla jako divá 😀😀😀.A až dostaneš kopanec takv týdnech před porodem do močáku to je na plínu 😀😀😀.Ano,taky máme koše hub.Ale mě to udělalo dobře ta procházka... Ještě se zeptám jak jsi na tom byla s bolestmi břicha po transferu a do testu?Ten žaludek...Mě jako není špatně..Ale hrozně mě tlačí,jako když jsem přejedená... Když něco malého sním hned mi je těžko a kope mi to... Pomáhá mi Cola 😀😀
@evula19 Děkuji ti😉..No kéž to mám taky tak..Moc si přejeme miminko 😍. Testovat určitě nebudu, počkám.. Je to teprve 6 dní...Teda pokud ta mrcha nedorazí...Jen ať si tam je.. Ty jsi to prosím tě měla jak? Prostě jsi to 28 den cyklu nedostala?A potíže, bolesti atd... Omlouvám se,jen mě to zajímá...😉 Děkuji
@worena No nam se schovava statecne. Jsem ve 20tt a porad nevime co to bude. Naposledy si sedelo v tureckem drepu a mezi nohama jeste narvanou pupecni snuru 🤣 Celej tatinek 😆
Hele, bricho me zacalo bolet jako na ms tak cca tyden pred ocekavanou ms. Do toho totalni bolest prsou. Ale to taky mivam pred ms. No a to bricho prestalo bolet fakt az tak po 2 mesicich 🙈
@veeev Taky jsem na 20 týdnu nevěděli... Přesně, šňůra mezi nohama.. ...Já se domnívala že kluk.... A i všichni ostatní taky mysleli....Jen jediný pan doktor řekl že se schovává a stydí že je to ženská 😀😀😀A byla 😀.. No to je krásný,jen ať si tam pěkně dřepí broućek😍...To je tak nádherné,moc si to přeji ještě jednou zažít 🍀🍀🙏🙏🙏🙏😉
@worena Tak já pokud jsem brala utrogestan, tak jsem MS dostávala až s velikým zpožděním a ještě jenom někdy (měla jsem hodně cyklů IUI, některé s utrogestanem a dost cyklů IVF, tak mám víc "měření"). Ono to jsou zpočátku spíše nervy než cokoli jiného. Člověk se jenom sleduje a sleduje. A doufá 🙂. Držím pěsti.
@merope Děkuji... Já se nesleduju a nijak nestresuju.Jsem smířená se vším... Prostě čekám co bude .. Jasně že si přeji ať je to v pořádku 🍀🍀🙏🙏🙏🙏.Jak říkám,na mě utrogestan nefunguje.Dostala jsem to vždy v termínu a po IVF ještě o den dříve možná o dva si tak uvědomuji.. Vlastně byl TT negativní a hned jsem to měla..Ani jsem na nic nečekala, rovnou vysadila utrogestan a ani krev neřešila.. Mimčo se určitě 10 DC nezavrtává že...
@worena já jsem asi v podstatě neměla žádné příznaky. Po nevydařeném ET jsem začala špinit už 5.den, takže jsem věděla, že to nevyšlo, vysadila jsem všechny léky a čekala na MS. a po tom KETu - to jen asi den před testem vím, že jsem byla šíleně unavená, chystala jsem výstavu svých fotek a měla jsem chut se tam stočit do klubíčka a spát🙂 a asi týden po ketu jsem měla jsem docela nafouklé břicho, tak jsem měla pocit, že to dostanu..Tím, že byla "ovulace" tak pozdě, tak jsem vlastně ani nevěděla, kdy to mám dostat, takže jsem si řekla, že už by to ten 11-12. den mohlo být na testu vidět a zkusila jsem to - o 1 den dřív, než mi doporučovali. To byla sobota a v pondělí jsem šla na krev, kdy jsem měla přes 800 jednotek..Ted jsem v 21.tt a furt tomu nevěřím😇
@evula19 To je úžasné, moc gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví....Je příjemné číst takové komentáře, dodává to chuť a naději, děkuji 😘.. Přesně jak píšeš i já to tak podobně měla a cítila...A nyní to mám podobné jak popisuješ... Nafouknutá a to břicho stále bolí jako oba vaječníky jako na MS a ten žaludek tlačí furt už mi ani Cola moc nepomáhá,a jelikož už jsem měla žlučníkové problémy, teď jsem zaměřená aby s toho nebylo nic zlého ..🍀🍀🍀🍀✊✊🙏🙏🙏🙏
@worena No, já hnedka otravovala doktorku a nakonec mě vzala s tím, že nic neuvidí, ale že chápe, že z jakéhokoli špinění jsme vyplašené všechny. Takže opakování matka moudrosti a "špinila jsem a dneska má 6 měsíců" může i ostatní vyplašené holky trošku "odplašit" 😀. A o tom to je - se podpořit navzájem, že to snad dopadne (a když ne, tak se svět nezboří a nějak to dopadne jinak, kdo ví, co má pro nás život nachystané... 🙂 já u s dítětem v podstatě přestala počítat).
@merope Znovu říkám,já své zkušenosti mám a vím jak a co se může stát,už jsem i rodila jak moc dobře víš a o dost let dříve než ty a "tvůj názor že vůbec chci ještě dítě"už jsi napsala s rozhodně to nebylo nic podporujícího i tak díky... Jsem samozřejmě ráda že se ti to nakonec povedlo a moc ti to přeji...
@evula19 Presne!Kdyby se alespon nasla pricina proc to nejde,ale krome vsech vysetreni jsme zkusili hromadu doplnku stravy,babske rady,mojzisovou,marma masaze,koneziologii kvuli psychice zda nemam blok z minulosti..vse a po 4 letech porad nic☹️ Mame jeste 3 mrazacky,ale mudr ma ted dovolenou a pak plno,tak nevim zda tento cyklus stihneme..a mrcha po vysazeni jeste neprisla🤷♀️
@lilisis ano jsem ve 21tt. Taky jsme zkusili snad vše, doplňky, Macu, Gynex, kyneziologii, 4 měsíce jsem denně cvičila MOjžíšovou + 2 mobilizace páteře..pak jsme zkusili IVF, 3 xIUI, pak ET, který nevyšel, byla jsem na zhroucení a říkala, že když nevyšlo to, tak nevyjde nic, když jsme oba v pořádku..a můj doktor říkal, at hned zkusíme ket v přirozeném cyklu, tak jsme do toho skepticky šli a ono to vyšlo. Měli jsme jen 1 mražáčka.

Ahoj holky mate nekdo zkusenost s negativnim TT 13. den po KET,ale bez ms? Mam jen hnedy crinone, ms bolesti byly 3. den zpozdeni,tak vubec nevim co si mam myslet..