icon

IVF - opět zklamání

worena
26. dub 2019

Ahoj holky..Tak jsem si dneska zažila zklamání v podobě MS.... Jsem po ivf,vklad 5 denní embryo..Do včerejšího dne, jsem ještě doufala že ty 3 negativní testy ještě nemusí nic znamenat...Už nedoufám.Je mi moc smutno 😔. Všechno bylo v pořádku.Fakt jsem tomu věřila... Volám do Caru a tam mi řeknou že stejně musím přijít na krev a dál užívat utrogestan a ještě navýšení o 3 globule!!! Když pominu fakt, že to je hnusný si v tomto případě zavádět,no pokud se to rozjede více mám to polikat.Je opravdu nutné toto citové kóma ještě protahovat a k čemu je to dobré?Stalo se to některé?

Strana
z8
lilisis
29. srp 2019

@evula19 tak to gratuluji..my meli ted KET v prirozenem cyklu a jeste doma podporene a nic :(

veeev
30. srp 2019

@lilisis Ach jo....to me moc mrzi. Kdyby clovek vedel cim to je, ze to nevyslo a kdy to konecne vyjde.... Drzim moc palce.

veeev
30. srp 2019

@worena Nene 😭 A ja tomu fakt tolik verila. Co ted...mate jeste nejake mrazacky?

evula19
30. srp 2019

@lilisis aspoň, že máte mražáčky! ono to jednou musí jít!Moc držím palce, aby se to konečně zlomilo!🍀tohle je prostě hrozně nefér....🤐

lilisis
30. srp 2019

@evula19 dekuju moc..uz by mohlo..jak dlouho jste se snazili?

evula19
30. srp 2019

@lilisis Snažili jsme se necelé 3 roky..rok "sami", potom hormony atd od gynekologa, pauza a od září jsme byli na klinice. Jak dlouho se snažíte vy?

worena
autor
31. srp 2019

@veeev Ano já taky...No máme poslední zmrzlinku....Hned na to určitě nepůjdu...A uvažuji o změně CAru.... Sháním informace o tom nejlepším a zda je vůbec možné, zmrzlinku někam převézt...

suromana
31. srp 2019

Nečetla jsem celou diskuzi, ale chci podpořit ty, co se chystají na KET. Na první dítě jsme se dost načekali, rok jsme zkoušeli sami, pak CAR, vyšetření, 3 pokusy IUI, IVF v 33 letech, 5 embryí, 4 mražáčky, vyšel až třetí KET, po druhém zamlklé těhotenství a kyretáž. Celé to trvalo 3 roky, porod 11/2015. Poslední mražáček 1,5 roku po porodu se neuchytil.
Teď v 39 letech druhé IVF, opět 5 embryí a čtyři mražáčky, první embryo se nechytilo, první KET zatím 15tt.
Prostě to nemusí vyjít hned napoprvé, je potřeba to zkoušet a věřit. Hodně štěstí.

worena
autor
31. srp 2019

@suromana Tak to jsi šťastná žena. .. Děkuji za podporu....Po 3 to nevyšlo...Ty máš kliku že jsi v takovém věku ještě a máš jisté" zálohy".. Už jsme samoplátci...I když chuť mám a vzdát to nechci, musela bych se zadlužit až po uši.. Nemáme už peníze navíc 😔 to jde do 100 tisíců...Jako to bylo teď .. Dala bych cokoliv aby to vyšlo .. Ale.... Máme poslední zmrzlinku.... Poslední naděje...

worena
autor
31. srp 2019

@suromana Zkus mrknout na celou diskuzi.... Nějak nemám sílu to znovu vše popisovat.... Mít to jako ty, jsem v klidu. .

suromana
31. srp 2019

@worena
Já vím, že jsou na tom ženy mnohem mnohem hůř, ale také jsou tu takové, které to vzdávají po prvním neúspěšném IVF, i když mají zamražená embrya, mají z KETu strach, atd. Mě vyšel poprvé až třetí KET, kdybych to hned po prvním vzdala, tak jsem bezdětná. Přeji hodně štěstí.

worena
autor
31. srp 2019

@suromana Já už mám několikáté IVF... Nikdy jsem se bez boje nevzdala naopak si myslím jestli ta má urputnost není na škodu.... Když jsem se začala pokoušet o dítě tak se mi narodilo až za 17 let snažení! Těch slz, trápení.... Rádi bychom ještě jedno měli..🍀🍀❤❤👶👶👶

lilisis
31. srp 2019

@evula19 my 4. rok..rok sami,pk vsechna mozna vysetreni od gynekologa a po 1,5 roce prirozene tehotenstvi,ale zamkle a nucena revize :/ potom srusty na pul roku jsme nemeli sanci nic..pak jsme necely rok zkouseli znova sami doma s ruznymi hormony a doplnky stravy..gynekolog i my jsme rikali,ze kdyz to vyslo jednou,tak to vyjde zas..nic..a ted to bude rok co jsme na klinice..vsechna vysetreni ok,4x IUI,1x ET a 1xKET a proste nic ☹ Nikdo nechape proc to nejde,kdyz mame naopak lepsi nez prumerne vysledky..a ted jeste resim,ze mam sice z krve negativni testy,takze to nedopadlo,ale nedostala jsem ms :/ Mela jsem spineni coz jsem poznala podle hnedeho crinonu,ale po vysazeni misto,aby se mrcha rozjela,tak vse preslo?Nechapu..

lilisis
31. srp 2019

Holky mate zkusenosti s vysazenim crinone a zadna ms?Mela jsem hnedy crinone(evidentni spineni) pred vysazenim,po negativnim TT z krve jsem vysadila a misto aby se mi MS rozjela,tak ani spineni neslo ven a vse prestalo?MUDr. ma dovolenou a pak nema volny termin,takze vubec nevim co ted a jak na tom jsem :/

evula19
1. zář 2019

@lilisis ach jo, to toho máte teda dost za sebou!:( Moc bych vám to přála! A co na to na klinice,že ms nedorazila??

worena
autor
2. zář 2019

@lilisis Asi bych buď počkala a nebo klidně nemocnice až ti něco píchnou...To je síla teda...Já i kdybych měla všechny utrogestany,crinone atd a měla ho třeba v uších, stejně to na termín vždy dostanu...

worena
autor
2. zář 2019

Mě to nic nezabrzdí...To nechápu...A právě proto mi doktorka na udržení po KET dala 2x 2 utrogestan..

lilisis
2. zář 2019

@evula19 dnes jsem konecne mluvila telefonicky s mudr. a rekla,ze to neni normalni..objednala me na ultrazvuk ve ct..rikala ze to neni normalni a muze jit o cystu nebo problwm s vajecniky ci co..pripadne me znova posle na krev

lilisis
2. zář 2019

@worena utros mi to zadrzoval,ale crinone minuly mesic ne a vychazely ze me krvave srazeniny..ted nic🤷‍♀️ uvidime co utrazvuk ve ctvrtek..radsi nez dalsi zdravotni problem,bych uvitala zazrak🙏🏻

evula19
2. zář 2019

@lilisis tak to přeju, aby to nebyl žádný velký problém! Ještě toho trochu..:(Kéž by to bylo nakonec miminko!

worena
autor
3. zář 2019

@evula19 @lilisis No to by byl mazec.Zazrak - miminko no to bych byla šťastná s tebou 😍 hlavně ať to dobře dopadne.Myslim na tebe.No a já jdu po tom všem na hystereskopii + biopsii sliznice... Proč to neudělali dříve, mohla jsem mít ušetřené embryo 😔...Až když jsem teda nespokojeně řešila situaci s vedením CArU začalo se něco dít....

lilisis
3. zář 2019

@worena @evula holky dekuji moc😘 ja se bojim na to upinat a doufat..po tolika letech a tolika zklamani..noo a proc tam jdes na tu hsk a biopsii?To je porad neco :/

filija
3. zář 2019

ahoj, necetla jsem vse, ale co si usetrit martirium ivf, taky jsem zkusila tak vim o cem to je, a jit do adopce? my máme už 5 ti lete adopcvatko.

evula19
4. zář 2019

@lilisis Hlavně dej vědět, co to bylo! Myslím na tebe a přeju, aby konečně přišlo štěstí!!!

worena
autor
4. zář 2019

@lilisis No protože když jsem teď byla na KET tak mi to tam rvala přes srůst..No bylo to na nic samozřejmě...Už po 3x tento půl roku bez úspěchu... Vyžádala jsem si jiného pana doktora..A ten i při prohlídce včera řekl, že tam ty srůsty jsou a že se rovnou udělá za biopsie sliznice aby se vědělo jestli je nějaký důvod proč se mimi neuhnízdí..Pak něco potlačení imunity,to se uvidí , jsem po odběrech a tak se uvidí co bude.

lilisis
4. zář 2019

@evula19 dekuji moc🙏🏻 uz zitra odpo..ta nejistota co se deje je hrozna :/

lilisis
4. zář 2019

@worena ahaa..take jsem mela srusty po revizi :/ a na hsk jdes v narkoze?Byla jsem ambulantne a uz bych znova na strihani srustu “za ziva” nesla🙈

lilisis
5. zář 2019

@evula19 @worena holky tak dnes ultz a konzultace..zahada nevyresena,nicmene zadne spatne a dobre zpravy..jakto ze ma nebyla se nevi,ted je sliznice dobra a mam folik pred ovu🤷‍♀️ vzhledem k situaci tento cyklus nebude ket a pocka se na ms..pak pokracujeme dal..

evula19
6. zář 2019

@lilisis tak hlavně, že se nenašlo nic vážného a pěkně rostou foliky! I když je to teda zvláštní, že se ms úplně vynechala..Takže ket příští měsíc?

worena
autor
6. zář 2019

@lilisis Ne budu mít narkózu kvůli té biopsii hlavně...Ale ano, srůst při vědomí je lahůdka, mám za sebou...

Strana
z8