IVF říjen/ listopad 2020. Kdo jde poprvé?
Pojďme se podpořit a sdílet zkušenosti.
@vavrovamichaela koukám, že jste taky z Budějc. Kam chodíte? 😉
Ja ted prijela z ketu
@vavrovamichaela
@nicol22
@alik20 holky držím vám palečky ať se embryjko uchytí a nepustí !🍀 Já jdu až 13.11 Jde taky někdo ?
Tak holky nevim, vzdy me od vlozeni embryjka bolelo bricho jako na ms a ted vubec, ale vubec nic, ani nafoukle bricho nemam. Delam si srandu doma, ze mi tam snad nic nedali 🤣 jak jste na tom vy?
Ahojky, tak cysta je pryč, jupii a dnes mi pichly elonvu. Je tu nekdo, kdo začíná se stimulaci?
Tak holky jak se citite? ☺️
@alik20 Já čekám na ovulku a pak se rozhodne😢
@nicol22 no to mame stejne, ja taky porad stejne
@kvetuska145 co se rozhodne? ☺️
@alik20 pokud bude ovulka tak nas ceka iUI pokud ne, tak ro bohuzel vypada asi az po novem roce😔
@kvetuska145 no tak to drzim palce at je! No jestli nam to ted nevyjde, tak jdu v lednu do prace a nechame to asi az taky na jaro.
U nas v caru uz ani neprijimaj dalsi zensky na stimulku kvůli covidu. Uz i ted mi to dr rozmlouvala.
@alik20 tak taky moc drzim palce🥰 uz bych si to strasne moc prala🥰 jinak pokud nebude, tak na to do jara taky prdim. Protoze nas ceka svatba a kdyztak az pak by jsme sli uz rovnou na umele. 😊
@alik20 muzu se zeptat kam chodite ?☺️
@kvetuska145 ja jezdim do sanusu hk
@alik20 to neznam, dekuju☺️
Ahoj holky, uz jste nektera testili? Ja nemam odvahu, protoze porad nic, bolest bricha nic, prsa nic, proste normalka, bojím se zase zklamani 😭
Tak já mám opu v pondělí.. Někdo stejně?
Tak já mám dnes za sebou ET , už má někdo i otestováno nebo všichni čekáte teprve ?
@nicol22 držím palce 🍀🍀🍀
Holky vy testujete tak brzo ? Nám rikaly až 14ty den 😵

@nicol22 já též v jednu,KET🙏