IVF říjen/ listopad 2020. Kdo jde poprvé?
Pojďme se podpořit a sdílet zkušenosti.
Ahoj holky, můžu se přidat?24.11.jsem byla na KETu,dnes mě celý den pěkně bolela hlava a trochu táhl podbřišek....jinak nic,ale ta psychika...chvilku si říkám,že to klaplo,pak.si zase přijdu taková prázdná...měly jste to některé taky tak?jak se naladit na pozitivní vlnu?
Tak u nás ket neúspěšný
U nás taky bohužel neúspěch ale hned v lednu do toho jdem znovu. 😉
Ahoj holky,tak jak jste tady dopadly?
@zuzicek2013 no ja musim lezet parkrat jsem.krvacela, za tyden se uvidi
@alik20 jee tak to.budu moc držet pěsti,ať to dotàhneš do úspěšného konce.ja jsem dneska 7 den po KET a už mě svrbì ruka,že bych testla,ale bojím se,tak asi vydržím až do 10.dne.
@zuzicek2013 no zitra by to mohlo byt uz pozitivni ja mela jasne pozitivni test, zadny duch, regulerni carku, tak uvidis, jak se budes na to citit, ale jak vidis, tak to neni zadna vyhra, zjistit, ze mas //, same komplikace. Js se jeste ani nestihla poradne radovat, ze jsem v tom. Je to desny 🤣 ted se bude cekat na utz jestli bude videt embryo v 6+1 byl jen gestacni vacek a zloutkovy. A do toho to krvaceni...
@alik20 a kolikátý den jsi testovala?no zítra budu 8 den,ale nevím jestli severu odvahu.a kdy jsi začala krvácet?budu držet pěsti,at je to ok.a jak ses cítila ty než jsi zjistila,že to klaplo?
@zuzicek2013 testovala jsem 8 den. No nijak jsem se necitila, nic me nebylo ani bricho me nebolelo nic. Proste jako bych nebyla těhotná, coz je do ted. No ve stredu jsem zacala spinit cca na dve hodiny to jsem byla v 5+5 a v nedeli jsem krvacela, tak si me chteli nechat v nemocnici ale doma mam malou dceru tak to nepřipadalo v uvahu, no a uz dva dny jen ležím a chodim na wc, takze docela pěkná nuda 🙄 ale krvaceni ještě ten den asi za tri hodiny přestalo, beru ascorutin.
@alik20 to věřím,ale uvidíš,že to dobře dopadne.ja u prvního těhotenství taky krvácela a byla týden v nemocnici.a jak máš starou dcerku?taky po KET?
@zuzicek2013 u ni jsem taky trochu spinila, jo z ketu, v lednu ji budou tri
@alik20 tobě vyšli oba KETY po sobě?tak to závidím.ja vůbec nevím,pokud by tento nevyšel,co víc udělat proto,aby to příště vyšlo.mas nějakou radu?
@zuzicek2013 no prvni ket vysel, a tohe je uz druhy ket, v zari jsem ani neotehotnela. A ty nemas zadny deti?
@zuzicek2013 no rada asi zadna neni 🤷 ja treba ted zkusila embryoglue, nebo zkus asistovany hactting nebo jak se to pise. A piju hodne ananasoveho dzusu nebo ho jist cerstvy, to jsem někde cetla 🤣 ale to chce hned po ketu. Jinak rada asi zadna neni 🤷 bud a nebo. Ale jestli ti nevyslo nic jako ze jsi nikdy neotehotnela, tak bych chtela nejaky geneticky testy toho embrya
@alik20 díky bohu mám,před 5 lety vyšel druhý KET,zbylo nám 5 mrazàčků,v květnu jsem byla na prvním po 5 letech KET a nic,teď na druhém,ale nevím nám z toho smíšený pocit. Vždy po KET mám takové divné bodání v pochvě,tak nevím z čeho to může být,v květnu i teď jsem měla embryo krásné,tak já už fakt nevím.čim to teď může být.mame ještě 3 mrazàčky,ale nechci jen tak je vyplýtvat....
@zuzicek2013 no ja mam po 3 letech ket, taky jsme meli ještě 4 pokusy a ted uz mame jenom posledni, tak doufam, ze tehle vyjde, pac u posledniho by to byl pekny stres. A na odběry se mi znova jit nechce.
Proste kdyz to embryo neni zdravi, tak se nechyti a tak, to uz proste ty neovlivnis 😔. Me taky píchá v brise a i na cipku. A obcas me boli i jizda po CS. A dneska si test nezkoušela? U prvniho byla kvalita blastocysty 1-2 a ted byla jednickova a dr mi teda jeste predepsala injekce na redeni krve fraxaperine nebo tak nejak, pry to taky zvysuje sanci, tak nevim, ale uz me to nebavi si to pichat 🤦 cely bricho bolave.
Co beres za prasky?
@alik20 já beru jen Estrimax 1-1-1 a Progesteron 2-0-2.přemýšlela jsem, čím by se ještě dal.uspech podpořit?ale.nevim,už teď do sebe rvu léky a prd z toho.ted jsme měli taky ukázkové embryo a vidíš, nadějně to moc nevypadá.uz jsem netestovala,buď to dostanu nebo ne,testovat mám až v neděli ale pokud to neklaplo,tak stejně vždy dostanu dřív ms.a ty budeš ještě testovat?taky jsem měla.cisare,tak jsem si říkala,jestli třeba uhnízdění nemůžou bránit nějaké srůsty,pokud by tam.byly.
@zuzagreg díky.tobe se zadařilo?na kolikátý pokus?
@zuzicek2013 ja testovat uz nebudu ja uz jsem v 6+4, cekam az se na utz objevi embryo, zatim tam nic videt nebylo v 6+1, tak doufan, ze tam bude. Ja beru teda vic leku nez ty. Mam prednison 1-1/2, pak estrofen 1-1-1- a utrogestan 2-2-2 a jednou denne ty injekce. A ty jsi testovala a byl negativni?
@alik20 jo včera 7 den a ani duch, takže už na to kašlu,myslela sem si,že to teď klapne,ale všechny příznaky jsou asi PMS.u nás je problém v manželovi,já bych má být zdravá,tak nevím no.napadlo mě jestli třeba nemám moc silnou imunitu třeba.nevim.a na kolikáté se to zadařilo?
@zuzicek2013 zadarilo 🙂 z jedineho embrya a hned napoprve 🙂
@zuzagreg tak tomu říkám štěstí.a máš nějakou speciální radu 🙂?jak ses cítila?
@zuzicek2013 specialni radu? Hlavne byt v klidu a nepripoustet si ze by se to melo pokazit 🙂
Byla sem na neschopence uz od odberu vajicek, takze sem mela klid a nemusela sem se nervovat s praci. Brala jsem Superfolin 1. A rozhodne netestovat driv nez lekar doporuci. Nekde sem cetla na internetu ze test je pozitivni uz treba po 5 dnech a tak sem samozrejme testovala a akorat sem to obrecela :( ale pak v terminu kdy sem mela testovat byl test uz pozitivni.

@alik20 Jojo, zítra mám být v Pronatalu...