icon

IVF říjen/ listopad 2020. Kdo jde poprvé?

nicol22
22. říj 2020

Pojďme se podpořit a sdílet zkušenosti.

Strana
z5
zuzicek2013
2. pro 2020

@zuzagreg a co jsi brala za léky?brala si i něco doplňujícího,vitamíny či tak??a jaké si měla u toho pocity?ty jsi testovala 5 den a pak až v den testování?takže si myslíš,že když 7 den jsem měla sněhobílo,že by ještě v den testování tam mohlo něco být?díky za info

zuzagreg
2. pro 2020

@zuzicek2013 hele brala jsem jen utrogestan 2-0-2 a superfolin. Jinak nic. 👍🏼
Pocity sem nemela skoro zadne az na to ze me strasne boleli prsa. A pak jeden den sem mela krece jak kdyz ma prijit MS. Ale jinak fakt nic 👍🏼
Presne testovala sem 5den a to bylo sneho-bilo a tak sem tak trosku rezignovala a zkusila az v datum co stanovil lekar a bylo to tam ❤️ Takze myslim ze 7 den je brzo. Lekari vedi proc testovat az po 14dnech 👍🏼

alik20
2. pro 2020

@zuzicek2013 jako 7 den by tam uz neco mohlo byt no, ale taky nemuselo. No na tu imunitu beru ten prednison právě, abych to embryo nevypudila, ja jsem taky zdrava, manzel ma špatný spermie

standulinka
9. pro 2020

Ahoj holky..jsem 13.den po transferu a zaclo trochu krvaceni..dnes mela zacit MS..jsem z toho trochu v nervu..mate nekdo zkušenosti?? 😔

nicol22
autor
9. pro 2020

@standulinka já jsem od 8. dne po ET špinila a 13. den jsem začala trochu krvácet. Bohužel to skončilo biochemickým těhotenstvím...ale to nemusí být tvůj případ, v mnoha případech může být všechno v pořádku i přes krvácení...🍀

standulinka
9. pro 2020

@nicol22 dekuju 💋 rano udelam test a uvidim..

alik20
11. pro 2020

@nicol22 tak me to taky nedopadlo, zacala jsem spinit, pak dobry, pak se to opakovala pak silneji, hospotalizace v nemocnici a v utery jseem potratila 😭 ale bylo uz i srdicko, vše vypadalo, tak jak ma, a ted sem po revizi

nicol22
autor
11. pro 2020

@alik20 to mě mrzí 😔 drž se 🍀

standulinka
15. pro 2020

@alik20 😔..taky jsem zacla krvacet..takze nic..ale hlavu vzhůru, příště to vyjde!! 🤗🍀

alik20
16. pro 2020

@standulinka hm kouksm.ze to nikomu nevyslo, desny 😒 snad bude tok 2021 uspesnejsi

Strana
z5