IVF stimulace při slabé menstruaci. Čekat nebo pokračovat?
Ahoj holky 🧡,
mám trošku problém 🥹, chtěla bych se zeptat, jelikož jsem to nedostala ani po prvni vyvolavací injekci 💉 a dostala jsem dnes druhou vyvolávací injekci na menstruaci a měla bych v tomto měsíci stimulovat na IVF, léky mám již doma a zatím krátký protokol.
Šly byste do toho, i přesto že vám doktorka řekla, že menstruace bude pravděpodobně kratší a slabší a nebo byste počkaly se stimulací na další cyklus? Kdy bude menstruace normálně silná už asi?!
Podle lékařky si mám zavolat, jakmile budu mít menstruaci a oni mně tedy řekli, zda budu stimulovat nebo ne. 🥹
Máte někdo zkušenost? Jaká vám dorazila menstruace po druhé vyvolávací injekci? Stimulovali jste i přes slabou MS?
Děkuji za Vaše názory 🤍
*update: bohužel se mi rozsypal celý menstruační cyklus - stimulovaním clostylbegytem a Ovitrelle na IUI v srpnu - prisla normalne menses po vysazeni Utrogestanu a ted uz ne. Do te doby po vysazeni HA - bez problemu po dobu 8 mesicu a lékařka mně tvrdi, ktera zastupovala meho doktora, ze to neni z toho, ale ja mam jiny nazor. Do doby pichnuti injekce na vyvolani cyklu, kdy jeste k zadnemu zpozdeni nedochazelo, se moje telo zblaznilo. 🤦🏻♀️🥹*
@ksenicovalucie2023 Ahoj💛 - musim si pobrecet 🥹, tak bohuzel et - embryjka neprobehl z duvodu hroziciho OHSS, doktor rikal, ze to nebude riskovat - kdyz by se zadarilo a ja otehotnela, tak by hccg zpusobilo naplno spusteni a mohla bych skoncit v nemocnici na kapackach a vodou na plicich a embryo by stejne museli odsat 🥹🤦🏻♀️, dostala jsem injekce Fraxiparine - Přípravek FRAXIPARINE se používá k prevenci (předcházení) tvorby krevních sraženin v žilách (trombózy a plicní embolie) nebo k léčbě krevních sraženin, v případě, že už došlo k jejich vzniku.
Takze si jeste par 💉💉💉 do briska dam, s prichodem 🩸🩸🩸 by melo ohss uplne odejit, protoze se vajecniky splasknou.
Tak vysledky z laboratore - zamrazi nam jich vseh 5 ☃️☃️☃️, 2 jsou uplne nejlepsi kvality, 1 to dohnalo a ty dve horsi nechce zatracovat - protoze pry s horsimi embryi zeny otehotnely, akorat by se pak rozmrazily najednou a musela bych si dat obe, aby byla sance, ze se chytnout. Ale 3 se dobojovali a vsech 5 se udrzelo 😘🥰
V lednu by se tedy provedl KET ☃️ a embryolozka rikala, ze paradoxne je vetsi uspesnost s KET nez ET, protoze telo precka ty hormony a je uz pak clovek v klidu. Mam pry pockat ty dva cykly, aby se telo hodilo do klidu.Oplakala jsem si to, ale v 🏩 skoncit nechci a prijit zbytecne o embryo a ja porad verim, ze se dockame novorocniho ✨ zazraku 💕
@barushka34 to je mi líto snad ti to vyjde potom všem já začala dnes krvácet lehce mám si udělat test v pondělí a potom vysadit utrogestan tak nevím jestli tohle je menstruace nebo ta pravá teprve přijde

@barushka34 ahoj tak jak si to dopadlo mě dobře ne dnes 9 ty den po transferu a zase negativní test mám si udělat ještě jeden v pondělí ale už radši bych stopla utrogestan a čekala na MS no ještě že mám aspoň ty dve embrya zamrazeny tak uvidím jestli to vyjde příště. Co ty nějaké dobré zprávičky