icon

IVF v červenci - srpnu 2016

wwerru
30. kvě 2016

Holky potrebuju od vas co uz jste tim prosly rict co obnasi ivf a jaky to je. Dekuju.

Strana
z4
kratka23
Odpověď byla odstraněná
wwerru
autor
16. čer 2016

@hanyas ahoooj tak jak jste na tom pred ivf? Těšíte se? dej pak vedet jak to probehlo. my jdeme v srpnu..

hanyas
16. čer 2016

@wwerru ahojky 🙂 jako jo, tesime, ale nervozita stoupa. Prave mam menses az prijde zase, vypukne to 😀 co ty, jak jsi na tom? Natesena? Pripravujes se nejak?

itworks
16. čer 2016

Holky, zatím budte v klidu, uzivejte si pohody, nemusíte být uz teď nervózní, ta doba teprve přijde 😃 nejprve aby bylo dost vajicek,pak aby se vsechny oplodnily,vyvijeli se dal do et a zbyly nějaké na zamrazeni a po et 14 dni nekonečného čekání 😃

hanyas
16. čer 2016

@itworks no práááávě! :D vždyť to je děsná cesta. Navíc my už to máme naplánovaný od března, že jdeme v červenci, tak snad se něco nepokazí. Docela trpím třeba na záněty nosohltanu, tak už živě vidím, že zrovna během stimulky mě to chytne..

rebb
19. čer 2016

@kratka23 Uz jsi to prodala? Ja bych mela zajem. Do kdy je prosim expirace? Jsem samoplatce, takze kazda kacka dobra...🙂

wwerru
autor
21. čer 2016

@hanyas nepripravuju se nijak ani nevim jak by se na to pripravit dalo. Cetla jsem toho dost na netu ale s tim uz sem prestala. Precetla jsem si par prispevku o tom jaky je to peklo a to me moc nepridalo. Hlavne dej pak vedet jak to probehlo. Drzim vam pesti!!!

itworks
21. čer 2016

Holky fakt se toho nebojte 😃 taky jsem čekala z různých vyprávění, že budu nafouklá, bude mu špatně,že mě bude bolet břicho a nevím co všechno jeste. A světe div se, nic mi nebylo, kdyby mi nepichli injekci ( působila 7 dni) tak o ničem nevím. Břicho mě zaclo bolet jen ráno před punkci, jak tlačili vaječníky. Chápu, že každý reaguje jinak. Nebo někoho může potkat hyperstimulak, kdyz ma moc vajicek. Držím Vám palce, ať to máte podobně jako ja bez problémů 😃

hanyas
21. čer 2016

@wwerru spis jsem to myslela tak, jestli treba neberes neco "na podporu" 🙂 mne doporucili Inofolic, tak ho uz od unora piju. No a manzel zase Folandrol kvuli spermiogramu...

hanyas
21. čer 2016

@itworks my se hlavne tesime, ale asi jsem pesimistka, tak se radsi bojim predem 🙂 ale jednu dobrou zpravu precejen mam 😉 druhy spermiogram dopadl mnohem lip. Porad to neni na vyskakovani, ale kazdy lepsi vysledek je mala vyhra 🙂 tak snad je to dobry znameni 🙂

itworks
21. čer 2016

To je dobře, že se těšite, já jsem se taky těšila, sice nám to napoprvé nevyšlo, ale těšila jsem se i ket, tak zatím jsem ve fázi čekání.

hanyas
21. čer 2016

@itworks a vubec, nejsi ty ted v netrpelivem ocekavani? 🙂 kdy budes testovat? (Doufam, ze si te s nekym nepletu B-) )

hanyas
21. čer 2016

@hanyas ha, tak prece 🙂

hanyas
21. čer 2016

@itworks ha tak prece 🙂

itworks
21. čer 2016

@hanyas nepletes 😃 zítra mám termín MS, takze kritický den 😕, tak ctvrtek - pátek.

hanyas
21. čer 2016

@itworks fiiha, tak to na tebe budu myslet! Jaky mas pocit? Citis se tehotne? 🙂

itworks
21. čer 2016

@hanyas děkuji 😃 pocit mám každou chvilkou jiný, zda se mi, že se tam něco děje, ale tehotne si vubec nepripadam. Když jsem před roky otěhotněla přirozeně, začaly bolet aspoň prsa, teď o nich vůbec nevím.

hanyas
21. čer 2016

@itworks treba ti jen telicko chysta prijemny prekvapko, tak o sobe nedava vedet 😉 to cekani, to bude neco na me. Jsem strasne netrpeliva. Jak to muzete tak dlouho vydrzet, to je des 🙂

filfinka
22. čer 2016

Ahojky, tak vcera odber 4 vajicka, dnes jsem volala a prezilo jen jedno :( zitra mam volat co dal

itworks
22. čer 2016

@filfinka Držím palce, ať je to poslední velký bojovník 😃

hanyas
26. čer 2016

@filfinka ahojky, tak jakpak to s tebou vypada?

filfinka
26. čer 2016

@hanyas ahojkx, dnes cekam telefon, zda jsme prezili nebo ne. Pokud ano, zitra si pro mimiska pujdeme, pokud ne, konec leta druhy pokus. Snazim se drzet, ale pak to na me vzdy padne :/

hanyas
26. čer 2016

@filfinka chjo, to věřím, že to musí být strašný nervy 😨 Ale naděje umírá poslední! Musíš mu věřit! Budu držet pěsti ať to dobře dopadne. 😉

filfinka
26. čer 2016

Ahoj, tak uz volali, pry nechapou, ale porad bojuje, o jeden den opozdene, ve stavu moruly, ale bojuje, tak jeste cekame do zitra 🙂

hanyas
26. čer 2016

@filfinka No vidíš! 🙂

filfinka
28. čer 2016

Ahojky , chci se zeptat, jestli je normalni, ze me picha v podbrisku, kdyz jsem vcera byla na transferu?

hanyas
29. čer 2016

@filfinka ja sice nemam osobni zkusenost, ale podle toho, co na konikovi ctu, tak to asi normalni bude. 😉 jak se jinak citis?

filfinka
29. čer 2016

@hanyas uplne normalne, jen to bricho boli a vcera jsem mela trochu teplotu, jinak nic extra.

kratka23
Odpověď byla odstraněná
pinkywinkie
24. črc 2016

ahoj holky, tak jak vam to dopadlo 🙂

Strana
z4