IVF v červenci - srpnu 2016
Holky potrebuju od vas co uz jste tim prosly rict co obnasi ivf a jaky to je. Dekuju.
Holky, zatím budte v klidu, uzivejte si pohody, nemusíte být uz teď nervózní, ta doba teprve přijde 😃 nejprve aby bylo dost vajicek,pak aby se vsechny oplodnily,vyvijeli se dal do et a zbyly nějaké na zamrazeni a po et 14 dni nekonečného čekání 😃
Holky fakt se toho nebojte 😃 taky jsem čekala z různých vyprávění, že budu nafouklá, bude mu špatně,že mě bude bolet břicho a nevím co všechno jeste. A světe div se, nic mi nebylo, kdyby mi nepichli injekci ( působila 7 dni) tak o ničem nevím. Břicho mě zaclo bolet jen ráno před punkci, jak tlačili vaječníky. Chápu, že každý reaguje jinak. Nebo někoho může potkat hyperstimulak, kdyz ma moc vajicek. Držím Vám palce, ať to máte podobně jako ja bez problémů 😃
To je dobře, že se těšite, já jsem se taky těšila, sice nám to napoprvé nevyšlo, ale těšila jsem se i ket, tak zatím jsem ve fázi čekání.
Ahojky, tak vcera odber 4 vajicka, dnes jsem volala a prezilo jen jedno :( zitra mam volat co dal
Ahoj, tak uz volali, pry nechapou, ale porad bojuje, o jeden den opozdene, ve stavu moruly, ale bojuje, tak jeste cekame do zitra 🙂
Ahojky , chci se zeptat, jestli je normalni, ze me picha v podbrisku, kdyz jsem vcera byla na transferu?
ahoj holky, tak jak vam to dopadlo 🙂