IVF ve Zlíně - máte zkušenosti?
Zdravím Vás všechny 🙂
Tak jsem po dlouhém rozmýšlení zavítala do CAR... snažíme se už 2 roky o miminko, tak bylo na čase... Vzhledem k nějakým recenzím, co jsem četla a taky díky vzdálenosti jsme se rozhodli pro kliniku IVF ve Zlíně... po první konzultaci naprostá spokojenost... jen se chci zeptat, jestli je tu mezí Vámi někdo, kdo má s IVF Zlín zkušenosti a podstoupil zde už léčbu?
holky nejdete některá v úterý 29.4.na vysátí vajíček ???
@dagin díky, jsi hodná! další kontrolu mám zase v pátek - asi budu takhle pokračovat, dokud mě doktor neodešle k mé gynekoložce 😵 na UZ byl vidět gestační a žloutková váček v děloze 🙂 Dr. říkal, že je tam už i náznak ťukajícího srdíčka, takže příště už by mělo být krásně vidět - budu se na to celý týden těšit 😉 já už jsem si nakonec doma test nedělala, ale takhle máš alespoň klid před víkendem, že? 😉
anna34 ja jsem byla na první IVF a ted už vím že jsem v tom ,byla jsem u dr. Chovance je to špičkový doktor k jinému bych nešla
Já holky chodím ke Kovalčikovi ten je boží minule mi nabídl brigádu dávání injekcí že mi to tak jde.vždy se nasměje
m v úterý v 8 jdu na odsátí ke Slovákove ještě jsem u ní nebyla a bude dělat i vracení tak uvidím
Ahoj holky...mám za sebou transfer 1 embryjka 5ti denní blastocysty kvality 1,a před sebou nekonečných 14 dní čekání...tuším,že to vůbec nebude utíkat...
Tak dnes jsem byla na UZ a viděla jsem to taky v reálu. Máme tam 1 jistý váček a 1 nejistý - asi se chytila obě embrya a to druhé to hůře zvládá, spíš to asi nezvládne ... uvidíme.
Dnes jdem tedy 5+5tt. HCG je nižší, ale roste tak, jak má - dnes 3200, před 6ti dny 575.
Další kontrolu máme až příští středu. V pondělí je Dr. Křenek ráno na sále a já chci chodit jen na ráno - abych mohla co nejrychleji přejet do UH a pokračovat ve výuce. V úterý zas nemůžu já - slíbila jsem kolegyni, že jí zasupluji hodiny. Takže až ve středu na 7:30 krev a pak UZ. Budeme 7+0tt a mělo by být vidět i srdíčko, tak se moc těším 🙂.
Holky opatrujte se, ať se těm vašim embryjků u vás líbí 😉
@ajulka11 mornální sýr by neměl vadit - vadí jen plísňové. Jinak poslouchej tělo - ono si řekne, na co má chuť. Já zatím nevolností netrpím ... ale to ještě může přijít, ještě je brzo.
A to tě bolí střeva nebo podbřišek? Plynatost k počátkům patří ... taky se nafukuju, mám křeče. Mně teda dost pobolívá i pobřišek - jako bych měla každou chvíli dostat MS - ale to je taky běžné, jak se roztahuje děloha.
@dagin měla jsem normální smetanito afakt hnus kroutila jsem se jak žížala. Já nemám zatím žadné chutě ale vubec na nic a blbě mi nebývá zatím vubec.řekla bych že mě spíš pobolívá břicho někdy spíš v noci mě pichá v podbřišku,tak nafouklá jsem díky tomu že beru asi ještě hormony do normálního oblečení jako jsou ryfle nebo sukně se nevlezu díky bříšku.

@renda12 super výsledek! já jsme to měla podobné 😉 a to máš teda náročnou práci 😨 já myslela, že ženské nemůžou tahat tak těžké věci? 😕 u tebe je teda neschopenka fakt na místě.