icon

IVF září 2018

mufinka86
24. srp 2018
lucik253
3. lis 2018

@janca209 ted aby byla ta menstruace už ☹ a ty se cítíš?

janca209
3. lis 2018

@lucik253 Když vysadíš léky, tak by měla dorazit. 🙂 Já se cítím docela dobře, ale už bych radši měla po kontrole, abych věděla jak to vypadá.

lucik253
3. lis 2018

@janca209 Jo od včerejšího poledne už nic neberu. To je dobře 🙂 snad bude všechno dobré a mimi zas vyrostlo 🙂

europa00
3. lis 2018

@evelinah ahoj kamarádka se po čínské medicíne dočkala po 6 letet mimč přirozenou cestou...cínskou brala ted třičtvrte roku...a díky ní měla pravidelně ovulaci a otěhotněla.

evelinah
3. lis 2018

@europa00 jsi hodná,ale jsem bez vejcovodů,takže IVF je jediná šance. Jinak chodím pravidelně na akupunkturu. Taky už mi je skoro 39.

lucik253
4. lis 2018

@janca209
@evelinah
Holky ja uz nevim co delat-celou no spis nespim 😒
Strasne mne boli ty prsa...nafoukle,tvrde jako kamen,lezim jen na zadech a kdyz se zvednu jako bych zvedala sutr ktery se tam jeste prevaluje.
Ze nejvic to zacne vecer a pak celou noc 🙁🙁🙁

evelinah
4. lis 2018

@lucik253 to bude asi ještě pozůstatek Utroše. Je to stresující,když víš že to nevyšlo a prsa bolí. Dej si před spaním skleničku něčeho dobrého. Je to v čudu. Snažíš se pro to udělat co jde a stejně je to v háji 😐. Ale jsme statečné a silné holky,tak budeme dál bojovat a to by bylo aby to nevyšlo 😉😊

janca209
4. lis 2018

@lucik253 Jak říká @evelinah , bude to pozůstatek utroše, ale já věřím, že ms přijde brzo a všechno to pomine a pak šup na další pokus. 😉

lucik253
4. lis 2018

@janca209 Ale ze pri prascich to tak hrozny nebylo ale ted 😔😔😔

europa00
4. lis 2018

@evelinah ahaa no ja taky práve bez vejcovodu..vsechny tehu na prvni pokus...jednou jsem měla asi zamlkle a donutili me na kyretaz od te doby jsem potracela..delali ze me blazn ze urcite mi nic vevnitr nepoškodili..dokonce mimodel se vyvyjelo v deloze jsem potracela...vsechna genatika nas i plodu v poradku...to tip posldnim potratem jsem uz prisla o vejcovody a nezvyba mi ni jieho nez umele i kdyz ve me cse funguje jak ma...no a svete div se vymenila jsem car a tam mi dal za pravdu a navrhl hystereskopii..no a 1/3 delohy uplne srostla po tech kyretazich...takze ted to rozrusili a nic by uz nemelo branit miminku..hn uz kvuli toho musim na umele...tys byla na hystereskopii aby se vyloucil i tento problem?? mi tam rekli ze embrijka nemeli sanci se v tom udrzet...i kdyby byla vsechny v poradku...ted se srovnavam s tim kolik jsem toho na sobe nechala doktoram napachat...pokazde me pod vyhruzkama donutili na kyretaz a delali ze me magora...a vse co jsem si myslela se potvrdilo a opravdu to bylo tou ponicenou delouhou...se divim ze to ivf nedelaji preventivne kdyz vi ze ma zena po nekolika potratech kyretazih ifekcich a vsem co zpusobuje srusty v deloze..rdeji budou vsechny hrnout do ivf kde se nema sanci mimi uhnizdit...proste bussines....des bes

evelinah
4. lis 2018

@europa00 ty jo,taky toho máš pěkně za sebou. A cociťovala jsi nějaké bolení nebo něco jiného? Taky mám za sebou 2 ZT a revize. A zamlklé těhu může být i tou dělohou,jo?

europa00
4. lis 2018

@evelinah ano od kyrtaří jsem mela problémy spinení mimo cyklu vždtak 5 dní před menses po sexu špinení.. dale jsem mela boleastivejši sex, a tky slabší menses...ted po odstaranení srustu ji mám jako za mlada...ale rekli mi neřeste klidně těhoněte..no otěhotněla jsem opet hned ale hned kratce v 6 tydnu potratila...to už tam byl ty rusty lae nevedela jsem to...zase revize dalsi srusyty dalsi tehu dvojcata jedno v deloze druhe vejcovod...opert operace + revire..deloha zdevastovana al v ivf centu by vesele planovali oplodneni..chci pouze nativ do tech rakovinotvornych sracek nejdu...ale 2 x jim praskl folikul..takze nestihli odebrat...ve sve podstate diky bohu..protoze bych to mimi v tech srustech neudrzela...presla jsem jinam..tam jsem vsechno povykladala doktorovi a byl prvniii z xxxx doktoru ktery mi dal za pravdu a nedelal ze me blazna...a vse se potvrdilo...byla jsem zdrava extra plodna zena a ted jsem diky tomu neplodna protoze nemam vejcovody...kez by me nekdo poslouchal predtim mohla jsem mit dite prirozenou cestou...no uz to nevratim. zkusim nativ uplne bez hormonu a uvidim jestli pan buh dopreje...vim ze jsem v poradku ze deti mit muzu nemam zadne problemy jen tu delohu mi tou kyretou dorasovali..ale pry je to vycisteno a nemel by byt problem..tak se budu modlit.

europa00
4. lis 2018

@evelinah a ano myslim ze i zamlkle muze byt delohou, ale to si nejsem jista..proste se mu v tom nedari uchytit jak ma...si predstav jako by bylo zamotane v pavucine a nemohlo se poradne prisat k ceve...proste nema sanci...ja svou delouhu videla na kamere cely zakrok mi ukzoval...proste takove vlasecnice srusty ktere ti tu delohu slepi a mimi se v nich neudrzi a jestli tak na kratko...jak jsem to mela ja...

evelinah
4. lis 2018

@europa00 a to nejde zjistit na utz? Docela jsi mne vystrašila. A ten zákrok se dělá ambulantně? Nikdy mi nikdo o tomhle neříkal,že by se něco takového mohlo stát. Já teď taky chtěla 2x nativ...jenže prvně byla odebrána 2 nezralá vajíčka a teď špatná sliznice. V Listopadu chci zkusit zase znova,ale po tvém psaní se fakt bojím. Ale minulý rok jsem byla na operaci s čípkem,myslíš že koukají i do dělohy? To už bylo po těch dvou revizích.

lucik253
4. lis 2018

Vsem nam preju aby uz to vyslo a bylo vse dobre 😍

europa00
5. lis 2018

@evelinah ahoj urcite nekoukaji, a na ultrazvuku to vubec nepoznas teda pod t deloha není deformovana už...ale to moje nebyla..takze dle ultra normalni nalez..desit tě nechci ale u me to tím bylo...ano ambulantne vubec to neboli a trva to 10 minut se vsim vsudy...a clovek ma jistotu me to u te hptohlidky i rovnou rozrusil ty srusty..nemas ani umrtveni nic, zadna narkoza jen 600 stovka ibalgin...ale je to fakt v pohode zakrok...taky chci nativ ale mam strach z nezralech vajicek jenz jak to me pichne dozravacku tak se upln vyburcuji a pukaji drive...tak nevim no...urcite se na to zeptej..nemusi to u tebe byt vubec tim..le zarazi me ze zeny po kyretazich na to proste nepslou kdyz maji podstoupit drahe ivf....hlavne ze mam testy uplne na vsechno ale na dělohu, ktera je skoro to nejdulezitwjsi pro donoseni ditete vsichni serou...

lucik253
6. lis 2018

Ahoj holky, tak od noci hrozne boleni krece a menstr je tu.Nejradsi bych lehla 😞 Od zitra zas brat Estrofem 1-1-1 a ve ct 15.11. ultrazvuk

janca209
6. lis 2018

@lucik253 Po stimulaci bývá taková výživnější, ale jedeš další kolo a to je super. 😉

lucik253
6. lis 2018

@janca209 No bolesti hruza,uz se tesim fakt dom 😑 jo jedu hned dalsi 😎 snad uspesne uz

evelinah
6. lis 2018

@lucik253 budu držet pěsti ať to jde hladce a bobísek se zavrtá. Já mám ještě minimálně týden do MS.

lucik253
6. lis 2018

@evelinah Dekuji 🙂

lucik253
8. lis 2018

@janca209 Zitra drzim moc moc palce 👍👍👍

janca209
8. lis 2018

@lucik253 Děkuji moc. 😊

lucik253
8. lis 2018

@janca209 Dej vědět 🙂

janca209
8. lis 2018

@lucik253 Dám. 🙂

evelinah
8. lis 2018

@janca209 Určitě vše dopadne dobře. Přeji hodně štěstí 😉

janca209
8. lis 2018

@evelinah Děkuji, snad máš pravdu. 😊

evelinah
9. lis 2018

@janca209 tak co, jak si dopadla?

janca209
9. lis 2018

@evelinah Děkuji za optání, dopadla jsem naštěstí dobře. 🙂 Prcek krásně vyrostl, už má 2,5cm. 🙂 Dokonce už se hýbal, tak to byla pecka. 😀 Hematomy už se vstřebávají, takže můžu už trošku chodit. 🙂 Další kontrolu až na konci listopadu a pak budu chodit až za měsíc, to bude dlouhá doba.

lucik253
9. lis 2018

@janca209 Tak to je moc dobře ☺️☺️☺️ Juu to musí být pěkný když to vidíš 😍
😔

Strana