IVF září 2018
@lucik253 Řeknu ti upřímně, že já bych pro dítě udělala vše, dobrovolně jen proto, abych měla co nejvíc folikulů jsem měla OHSS. Ale věř mi, že v těhotenství ti může být špatně i bez léků, mně je špatně týden a jsem z toho už docela nešťastná a pokud je ti z léků špatně už teď, tak budeš hodně trpět a 12 týdnů je extrémně dlouhá doba. Jsme bojovnice a i na úkor svého "zdraví" uděláme cokoliv, ale pokud to bude trvat i nadále, tak to lékaři řekni a zvaž změnu léků nebo něco. Myslím to s tebou vážně dobře.
@lucik253 Přesné názvy léků neznám, ale určitě existují, to vím z jiných diskuzí, otázka je jestli je píší v RG. Každopádně kdyby ti bylo hůř, tak to řeš, já se tady celou dobu prsila jak je mi dobře nebo jen lehké nevolnosti a to co začalo včera večer a trvá do teď je mazec, mám u postele kýbl a jsem ráda, že dýchám.
@evelinah Jo chodila sem porad.Jen v den a po odberu vajicek doma,pak jeden den po vlozeni embrya. Predtim mi nebylo tak tezko. Delam u pocitace ale fakt ze sedet ta poloha byla a je hrozna. Zas nechci vypadat jak citluvka,kdyz nemam tezkou praci uplne. No dnes zatim jemne tezko,piju caj a ted delam vyvar ale citit to nemuzu 🤪

Dneska je mi teda od zaludku strasne, uz nevim co 😔