IVF září 2018
@lucik253 Ke komu chodíš? Třeba pan doktor Koukal mi odmítl imunologii vyšetřit s tím, že když se nebude dařit, tak mi zkusí dát naslepo injekce intralipipů. Já jsem si naštěstí vybrečela imunologii jinde a jsem ráda, protože mám vyšší buněčnou imunitu, která zabíjí embryo. Zjišťuje se tam spousty věcí přes protilátky, buněčnou imunitu, celiakie, atd...
@lucik253 Ahoj Lucko. Četla jsem jak teď tady s holkama řešíte tu imunologii a určitě já píšou holky i Janča,nech si ji vyšetřit... Oni fakt v caru prostě zkouší než tě pošlou a jestli tě pošlou.... Můj pripad: 1ivf 2015 5embryi - 3transfery bez úspěchu, pak jsem dostala zádanku( s kecama že je to zbytečný,ale dostala) po imunologii zjištěn problém a nasazen medrol a ejhle transfer číslo 4 a chytlo se,mám dceru. Letos v lednu jsme šli pro mrazacak sourozence číslo 5 a nechytlo-najelo se na medrol co bylo z imunologie rok. Tak tedy 2ivf bylo pouze 1embryo a bohužel... Tak to už sem si začla hledat a imunologie se mění..takže sem nadhodila dr.a on ze není potřeba že ji mám vyšetřenou.. chtěla jsem ještě jednou podstoupit ivf 3.,tak jsem si tu imunologii vyřídila sama,léčba změnena,podstoupila ivf a jsem po ET a mám potvrzené těhotenství..takže za mě imunologii řeš určitě!!!!
@lucik253 já byla v Praze v Imunologii... Naberou krev,tenkrát brali mě i manželovi a manžel ještě musel dát sperma .. teď už jsem byla jen já na krvi...
@misickajerry dekuji moc,zitra teda budu tlacit na tu imunologii 😍👍
@lucik253 ahoj jedna se o to jestli tve telo nevytvari protilatky proti spermiim a taky vlastnímu vajíčku..tim padem by tve telo každe vlozene embrio v ramci sebeobrany zabilo a další vklad by s touto diagnozou bez leceni nemel smysl...no adale je k tomu pridruzene spousta dalsich vysetreni pres srazlivost krve, no a tunu dalsiho...takzeeeee nenech se odbýt...a opravdu uvazuj pokud ti ivf centrum ihned nevyhovi a bude se vytacet, ze na co zkusime jeste vklad a uvidi se....okamzite vymen chcou z tebe pouze tahat prachy...protoze z tveho neuspechu oni teziiiiii...spravne ivf centrum ti to melo navrhnout okamzite a ne ze ty se jeste budes doprosovat...
imuno delaji praha, plzen i brno...vim ze cas te tlaci nedockavost atd, ze bys asi chtela hned postoupit dali vklad, ale opravdu to bez veskerych vysetreni nedelej...radeji si pockej na co se pride aby se to dalo lecit...když jsi za xx let neotehotnela prirozene, tak asi je neco spatne...takze jen vkladat dokola asi nebude to prave orechove...vis jko nekdo tvrdi, že problem treba s otehotnenim by se mel resit po roce nebo dvou kdy to nejde samo...uprimne kdyz je zena fakt v poradku, otehotni snad za mesi dva...kdyz to trva dele tak treba hapruje ovlace a je treba se trefit kdy ji m atd..atd. ja co jsem mela nechraneny sex to tehotenstvi..no a vidis stejne mi to bylo kvuli ponicene deloze k nicemu ☹ a zase treba kmaradka po 5 ltech snazeni, kdy trictvrte roku bral cinskou medicinu, tak otehotnela prirozne! protoze az s bylinkama mela v podstate ovulaci a zmizel ji tzv: chlad z dělohy....přiběhy žen jsou ruzné, všechny mimiska chceme, tobe drzim palce at jsi neoblomna a trvas si na vsech moznych vy\setrenich, na ktere mas narok a proplaci to pojistovna...trosku se to tim protahne o par mesicu, ale pak treba diky tomu zdarn dojdes do cile.
Chce osobni konzultaci atd co dal.
Jenze jediny volny termin az 5.2.2019 🥺🥺🥺🥺
Ach jo uz sem z toho otravena atd nalada na nic
@lucik253 a hlavne vsechny papir vysetreni co ti delali mas urcite kopie..jestli ne chtej je po nich at treba v jinem caru nemusi delat zbytecnosti navic...tu imunologii ti napise i gyndar, takze necekej na blby car...bez za svou gyndarkou at ti napise zadanku na imunilogii praha plzen a vyrid si to sama nespolehej na ostatni....za me bys mela mit pred zavedenim embria vysetreny hormonalni profil, stitnou zlatu, imunologii (a vse co k tomu nalezi) oni to tam vi...a pripadne genetiku vas obou, i kdyz nvim jestli tu ti udelaji kdyz jsi neprodelala potrat...ale hlavne tu imunologii...necekej na nic terminy jsou na tu imuno treba i mesic ....+ vysledky...do toho zmen car...
@lucik253 ahaa no ty jooo...no tak tam zustan, ale vse si zarid sama...nez stejne budes mit imunologii, tak to ty 2 mesice potrva urcite...a jak je to tam s doktorem?, vsak tam neni prece jeden ne? co ti vubec oni ze sve strany udeali za vysetreni? zkus si co muzes obehat sama...kfyz oni jsou neschopni...

@evelinah Ps: a když jsi nikdy neotehotnela prirozene a partner ma spermie v normě, tak někde zakopaný pes asi je....a prave ze v techto pripadech by mela byt genetika, imuno a hormon prof. základ.... ja bych si oblitala vse co jde, budu ti drzet pale aby se prišlo na zakopaneho psa a vedlo to k reseni a naslednemu miminku.