IVF září 2018
tak jsem volala svemu doktorovi...ze pri prvni kontrole nebylo vajicko uplne zrale a oplodnené...al ze to tam dohnalo a druhy den uz byl nalez oplodneno...tak pry je to v poradku, ale nervy hroznyyy..vas vsechn obdivuji co jste tohle podstoupili nekolikrat....toto je ma prsvni zkusenost, kdy tedy ze me dostali vajicko a neco se deje...a je to pro me uplna kovbojka ...ta nejistota cekani...vsechno...nezbyva nez verit, verit verit
@janca209 uprimne me se nezda zadne centrum..na tomo je opravdu vynikajici dokktor se kterym jsem spokojena...je to ostravsky reprofit...mudr Vrána super...zbytek doktoru mi fakt prijde divny...jen se bohuzl neda vzdy vychytat ze to vyjde k tomu vasemu..a to jsem bez stimulace..nastestiiiiiii...jen verit ze to embrijko zvladne v utery dali pan buh bx mel byt transfer.
@lucik253 Tak každej má jiný postupy, já třeba cyklus měla poměrně pravidelný a doktor mi dal rovnou stimulovaný KET s estrofemem. Ze začátku jsem to taky nechápala, ale teď si říkám, že zvolil správně.
@europa00 Výběr centra je těžkej, ale tohle je fakt divný, ale je to na tobě, já taky měnila centrum a nakonec jsem byla spokojená. Ale třeba Lucka tam chodí taky a vidíš, že asi úplně tak spokojená není, takže je to individuální.
@janca209 já už centrum menila...chodila jsem do olomuce na ivf ktere maji dobre recenze a za me blby...zmenila jsem na ostrvu a narazila na vranu tam spokojena jsem pokud me teda nevezm nikdo jiny...myslim ze dokonale centrum neexistuje..pro me bylo podstatne ze jako jediny doktor Vrana se priklonil k moji teorii o tom ze to bude v deloze...ostatni tvrdili ze je to blbost, no a bylo to v tom...a to jsem ohle konzultovala po dobu 2 roku asi z 20 doktorama a vsichni tvrdili ze jsem blazen...no a nebyla jsem..nebyt vrany tak mi nekdo pak vklada embrio do zdevastovne delohy plne srustu..a cekalo by me co??? no opet SP...ted po odsttaneni srustu verim ze mam sanci...tak uvidme co osud prinese.
Ahoj holky, dva dny uz mam takovy bily vytok porad a od vecera mi je furt tezko od zaludku, at se napiju vody caje, snim rohlik atd. 😏🥺🧐😔
Ahojky, tak v unoru KET nebude. Ted cekam kazdym dnem menstruaci a pak pujdu cca 12dc na hysteroskopii delohy a odber sliznice 🥺

@janca209 no já jsem z toho jelen ..od zacatku byl ovse divne...mereni foliku 11 den mi namerila jedna doktorka 18 mm..coz bylo strasne moc..to v tu dobu nemivam...takze mi rekla at vecer pichu ovitreelle...na odberu mi ale namerili pouhych 19 mm, takže se museli totalne seknout a pichat mi ovitrel uz nekdy u 15mm.coz je brutal brzy...ale vajicko bylo a dle toho co pisou myslim ze nebylo uplne dovivinur....ale oplodnilo se....ted jsem z toho trosku nanervy, jestli t vubec zvladne, kdyz uz ho umlee vyhnaly z foliku ven nez mely..ja vubec nevim...reknu vam je to driak...opravdu