icon

IVF září 2018

mufinka86
24. srp 2018
europa00
27. led 2019

@janca209 no já jsem z toho jelen ..od zacatku byl ovse divne...mereni foliku 11 den mi namerila jedna doktorka 18 mm..coz bylo strasne moc..to v tu dobu nemivam...takze mi rekla at vecer pichu ovitreelle...na odberu mi ale namerili pouhych 19 mm, takže se museli totalne seknout a pichat mi ovitrel uz nekdy u 15mm.coz je brutal brzy...ale vajicko bylo a dle toho co pisou myslim ze nebylo uplne dovivinur....ale oplodnilo se....ted jsem z toho trosku nanervy, jestli t vubec zvladne, kdyz uz ho umlee vyhnaly z foliku ven nez mely..ja vubec nevim...reknu vam je to driak...opravdu

lucik253
27. led 2019

@janca209 Snad jo...jeste 6 pokusu ale si rikam muzou byt ty embrya taky treba spatny? 😔
Uz mas ze 🙂 tak hlavne te roste a dari se mu

lucik253
27. led 2019

@europa00 jsou porad nervy 😟😟😟 taky moc drzim palce

europa00
27. led 2019

tak jsem volala svemu doktorovi...ze pri prvni kontrole nebylo vajicko uplne zrale a oplodnené...al ze to tam dohnalo a druhy den uz byl nalez oplodneno...tak pry je to v poradku, ale nervy hroznyyy..vas vsechn obdivuji co jste tohle podstoupili nekolikrat....toto je ma prsvni zkusenost, kdy tedy ze me dostali vajicko a neco se deje...a je to pro me uplna kovbojka ...ta nejistota cekani...vsechno...nezbyva nez verit, verit verit

janca209
27. led 2019

@europa00 Teda to jsou nervy, úplně vím jak se cítíš, ale upřímně musím říct, že to tvoje centrum se mi moc nezdá. :(

@lucik253 Všechny embrya nemusí být v pořádku, my měly ze 6 blastocyst vhodný jen 3, takže je možný, že si prostě nerazila na ty špatný a teď už to vyjde. ;)

lucik253
27. led 2019

@europa00 Kam vlastně chodíš?

lucik253
27. led 2019

@janca209 Proč některý Mudr by to dělal bez toho Estrofemu...jen 9dc a zas dva dny zas ultrazvuk a pak jen Utrogestan před vložením.... 🙄

europa00
27. led 2019

@janca209 uprimne me se nezda zadne centrum..na tomo je opravdu vynikajici dokktor se kterym jsem spokojena...je to ostravsky reprofit...mudr Vrána super...zbytek doktoru mi fakt prijde divny...jen se bohuzl neda vzdy vychytat ze to vyjde k tomu vasemu..a to jsem bez stimulace..nastestiiiiiii...jen verit ze to embrijko zvladne v utery dali pan buh bx mel byt transfer.

janca209
27. led 2019

@lucik253 Tak každej má jiný postupy, já třeba cyklus měla poměrně pravidelný a doktor mi dal rovnou stimulovaný KET s estrofemem. Ze začátku jsem to taky nechápala, ale teď si říkám, že zvolil správně.

@europa00 Výběr centra je těžkej, ale tohle je fakt divný, ale je to na tobě, já taky měnila centrum a nakonec jsem byla spokojená. Ale třeba Lucka tam chodí taky a vidíš, že asi úplně tak spokojená není, takže je to individuální.

europa00
27. led 2019

@janca209 já už centrum menila...chodila jsem do olomuce na ivf ktere maji dobre recenze a za me blby...zmenila jsem na ostrvu a narazila na vranu tam spokojena jsem pokud me teda nevezm nikdo jiny...myslim ze dokonale centrum neexistuje..pro me bylo podstatne ze jako jediny doktor Vrana se priklonil k moji teorii o tom ze to bude v deloze...ostatni tvrdili ze je to blbost, no a bylo to v tom...a to jsem ohle konzultovala po dobu 2 roku asi z 20 doktorama a vsichni tvrdili ze jsem blazen...no a nebyla jsem..nebyt vrany tak mi nekdo pak vklada embrio do zdevastovne delohy plne srustu..a cekalo by me co??? no opet SP...ted po odsttaneni srustu verim ze mam sanci...tak uvidme co osud prinese.

janca209
27. led 2019

@europa00 Já jsem slyšela o Machačovi a to je prý skvělej doktor, kdyby to nebylo daleko, tak jsem za ním jezdila.

lucik253
28. led 2019

Ahoj holky, dva dny uz mam takovy bily vytok porad a od vecera mi je furt tezko od zaludku, at se napiju vody caje, snim rohlik atd. 😏🥺🧐😔

europa00
28. led 2019

@lucik253 a ty jsi po trnsferu už?

lucik253
28. led 2019

@europa00 Nee 🥺 naposled konec lidtopadu a nevyslo. Ted Mudr 5.2. a chci v unoru vlozit

europa00
28. led 2019

@lucik253 takže čuješ ze muzes být tehu prirozene jo..no ono bíly hlen je po ovulaci, chrání dělohu.

lucik253
28. led 2019

@europa00 Tomu moc neverim no 🥺 menstr by mela byt 5.2

evelinah
28. led 2019

@lucik253 co ty víš,třeba se zadařilo přirozeně,tím že na to tolik nemyslíš. Moc bych ti to přála. Budu držet pěsti 😉

lucik253
29. led 2019

@evelinah Moc moc dekuji ☺️

evelinah
31. led 2019

@lucik253 Ahoj,tak jak ti je?

lucik253
31. led 2019

@evelinah Ahoj, nejak nic moc 🥺 sem porad nejak otravena unavena poboliva furt zaludek 🥴

evelinah
31. led 2019

@lucik253 a nezkoušel si test?

lucik253
31. led 2019

@evelinah zatim nee

evelinah
3. únor 2019

@lucik253 ještě pořád si netestoval nebo ti je už lépe?

lucik253
3. únor 2019

@evelinah Nee,radsi ne 🥺 cekam co menstruace cca v utery. Neverim tomu,zkousela sem obden ovu testy od 10dc a nic ani tuk. No tak divne od zaludku pocemkoliv furt no. A jak se mas ty?

evelinah
3. únor 2019

@lucik253 tak ty jdeš i v úterý k dr.,tak ať se na tebe jukne.
Zkouším se s tím nějak vyrovnat,zatím se to nějak moc nedaří. Někdy je líp nikdy to na mě padne. Jsem na tebe zvědavá.

lucik253
3. únor 2019

@evelinah Jo v utery ve 12:00 konecneeee
Uz bych chtela konecne aby to vyslo a stesti se otocilo.

lucik253
5. únor 2019

Ahojky, tak v unoru KET nebude. Ted cekam kazdym dnem menstruaci a pak pujdu cca 12dc na hysteroskopii delohy a odber sliznice 🥺

janca209
5. únor 2019

@lucik253 Ahojky, to ti doporučila paní doktorka v RG?

lucik253
5. únor 2019

@janca209 Ano v Reprogenesis. A delat se to bude v Gynmede

janca209
5. únor 2019

@lucik253 Takže teda zůstáváš v RG? Nebudeš měnit kliniku?

Strana