Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Ahoj všem snažilkám-přeji krásný a úspěšný rok 2011!!! Hlavně všem pevné zdraví, trpělivost na cestě za vytouženými miminky, podporu nejbližších, no a samozřejmě na konci našeho snažení ten největší poklad a odměnu-zdravé sladké miminko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂
Ahoj holky 🙂 Tak jak tady všechny bojujete??? 😉 Doufám, že pro nás všechny bude rok 2011 plodný a úspěšný 🙂 Všem moc držím pěsti a přeji hooodně štěstí a ještě mnohem víc. 😵 😵 😵 😵
@lola33 Ahoj zlatí,tak dneska jsem se dozvěděla,že kamarádka je těhotná,měla taky nějaké problemy,ale zvládla to a do měsíce se to povedlo.Je z toho šťastná,ale její přítel se na to moc netvářil,bych ho asi zabila.My bysme skákali do stropu,že?Zatím pořád čekám,mrcha zatím nedorazila,...uvidím a v pondělí zkusím testík....... 😉
Ahojky děvčata,dala jsem zase nějakou fotečku tak koukněte.
Valkat,tak třeba to konečně už výjde,držím pěstičky
Mufínko,zdravím tě po dlouhé době,tobě taky vše nej do Nového roku a at se vyplní i tobě to nejtajnější přáníčko
I Vám všem
Holky,zeptám se,chodíte pokaždé ke stejnému MuDr. a nebo podle toho kdo má službu?
@valkat Tak jak píšeš-hlavně to nevzdávat.Já vím je to kruté.Co naděláme.Já už půjdu na 12-tý pokus.A to říkám pořád,ale už naposledy.Se divím,že jsme nato ještě schrastili peníze.Už nás to stálo za ty roky 250tis+82tis+20tis+70tis=422tis.Snad jsme to tiskli? 😀 😀 Opravdu to se ani nechce věřit kolik penízek jsme dotoho nacpali a nic.Tak se drž a bojuj dál. 🙂
ahoj dievčata zdravim všetkych hm je tu niekto??? 😀
joj mne nikto nepiše 😖
ahojte je tu niekto hm zdravim vás
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky děvčata,všechny Vás zdravím
snažilka 2011:cysta u úmělého oplodnění nevadí,já ji měla při IVF jsem otěhotněla na druhý pokus a máme měsíční holčičku