icon

Jak dlouho jste měly po vyjmutí vajíček bolesti?

7507
14. srp 2014

Ahoj všichni, v úterý jsem absolvovala vyjmutí vajíček, odebrali 13, k oplodnenění 5, oplodněna 2 (docela velká úmrtnost ☹), chceme vložit 2 a vložení pujdeme zitra nebo v sobotu. Chtěla jsem se zeptat jak dlouho jste měli bolesti po odebrání, já první den 2 brufeny (žádné krvácení) a teď už ne brufen, ale pobolívá podbrisek stále a hlavne nez začnu močit tak bolí a nepřijde mi, ze se to zlepšuje. Poradili by jste mi něco? Popřípadě, máte zkušenost, když přežili jen 2 embrijka? Děkuji za odpovědi 🙂.

tulikiss
14. srp 2014

@7507 tak s bolestmi ti neporadim, ja mela "jenom" hyperstimulak tak jsem mela natekle bricho a spatne se dychalo, ale primo bolesti ne. Ale neboj se, ze to zvladly jenom dve, u nas ze 12 oplodnenych do 6 dne prezil jenom jeden broucek a ten me tu ted uz od rana zlobi 😀

kytka12
14. srp 2014

@7507 Ahoj, pij hodně tekutin 4 litry denně - vyplavení hormonů. Já měla hyperstimulák - 20 vajíček odebraných, bylo mi strašně zle celý týden. Bolelo mě močení, stolice, dýchání snad všechno. Po 7 dnech a pití litrů tekutin to přešlo. Kvůli bolestem jsem si nechala vložit jen jedno embryo, potratila jsem. Je to na tobě, držím place, přejde to do týdne.

7507
autor
14. srp 2014

@kytka12 Děkuju za odpověď. Taky si říkám, že to tělo je bolavý a jak má pak udržet plod, jsem na to zvědavá. Čeká mě to zítra nebo v sobotu 🙂.

kytka12
15. srp 2014

@7507 Tak to držím pěsti, já jsem cítila, že to prostě nemůže vyjít. Musím se cítit v klidu a pohodě, abych udržela těhotenství a ne tak hrozně jak jsem se cítila. Teď v září půjdu na KET, snad dvou embryií. 🙂