Jak dlouho jste měly po vyjmutí vajíček bolesti?
Ahoj všichni, v úterý jsem absolvovala vyjmutí vajíček, odebrali 13, k oplodnenění 5, oplodněna 2 (docela velká úmrtnost ☹), chceme vložit 2 a vložení pujdeme zitra nebo v sobotu. Chtěla jsem se zeptat jak dlouho jste měli bolesti po odebrání, já první den 2 brufeny (žádné krvácení) a teď už ne brufen, ale pobolívá podbrisek stále a hlavne nez začnu močit tak bolí a nepřijde mi, ze se to zlepšuje. Poradili by jste mi něco? Popřípadě, máte zkušenost, když přežili jen 2 embrijka? Děkuji za odpovědi 🙂.
@7507 Ahoj, pij hodně tekutin 4 litry denně - vyplavení hormonů. Já měla hyperstimulák - 20 vajíček odebraných, bylo mi strašně zle celý týden. Bolelo mě močení, stolice, dýchání snad všechno. Po 7 dnech a pití litrů tekutin to přešlo. Kvůli bolestem jsem si nechala vložit jen jedno embryo, potratila jsem. Je to na tobě, držím place, přejde to do týdne.

@7507 tak s bolestmi ti neporadim, ja mela "jenom" hyperstimulak tak jsem mela natekle bricho a spatne se dychalo, ale primo bolesti ne. Ale neboj se, ze to zvladly jenom dve, u nas ze 12 oplodnenych do 6 dne prezil jenom jeden broucek a ten me tu ted uz od rana zlobi 😀