icon

Jak jste to zvládly do těh. testu po embryo transferu?

saskie
26. bře 2007

AHOJKY HOLKY POTREBOVALA BYCH ,PORADI TY CO JSTE BYLI NA EMBRYO TRANSFERU JAK JSTE TO ZVLADALI S PSYCHIKOU DO TEHOTENSKEHO TESTU NEBO TESTU Z KRVE .JE TO VELMI VELMI TEZKE

Strana
z14
hanka60
17. dub 2015

@lkicina ahoj, ani jsem na tu krev nejela, začala jsem špinit, už tomu nevěřím. Tak to vyjde jindy no 😉 držím moc palce.

lkicina
17. dub 2015

@hanka60 ahojky,no to přece ještě nic neznamená ne?já bych na tu krev šla...snad to vyjde,pa

hanka60
17. dub 2015

@lkicina Už jsem to dostala hodně, a mamatest je úplně negativní ☹ Držím pěsti ať ti to vyjde 😉

lkicina
18. dub 2015

@hanka60 tak to me mrzí☹no ja uvidim v pondeli.ach jo,at to vyjde!TAK PAPA 😉

monak85
19. dub 2015

@lkicina Držíme palečky!

lkicina
20. dub 2015

nooo,test dobrýýýý,zítra na krev,snadd to do středy vydržím na výsledek!!!!!!!

lkicina
23. dub 2015

tak dneska na krev a zítra výsledek.já to snad ani nevydžím!!!! 😒

lkicina
24. dub 2015

tak krev je pozitivní,hodnota1867j.,je to fajn pocit,ale mám strach že to muze byt mimodelozni....máte nekdo zkušenosti?

monak85
24. dub 2015

@lkicina Ahojky, to se neboj, máš vysokou hodnotu, všechno bude v pořádku. ☺ Jen se šetři a nic nezvedej. 🙂ZZačni si to uzivat! 😉 Ale já teď radim a sama jsem byla ze všeho vystresovana.🙂 Ale stres není vůbec zdraví.

lkicina
25. dub 2015

@monak85 ahojky,no snad to bude v poradku.no to vis ze si to budu uzivat 😉 uz se nemuzu dockat na utz co tam bude 😉

lca180
28. dub 2015

Holky jak jste se cítily po ET? Myslím i po více dnech před odběrem? Nějaké bolesti?Ospalost z Utrogestanu? Jsem 10.den po ET a mám odpolko vždy nafouklé břicho a cítím se jak v 5.měsíci (už mám dcerku,tak vím).Máte podobnou zkušenost anebo to můžou být třeba vedl.účinky Prednisonu/Utrogestanu?Jsem po 2.IVF a při prvním jsem nic podobného neměla...

lkicina
28. dub 2015

@lca180 ahojky,no já jsem se cítila úplně stejně jako ty 😉 jsem 25 den po ET a ještě ted mam bříško nafouknuté🙂testy i krev pozitivní,snad bude vše ok.co jsem se tak dočetla tam nafoukle jsme z toho Utrogestanu.takže muzes byt v klidu)

lloupacek
28. dub 2015

Zdravím, jsem 3 den po ET (první UVF) a příznaky žádné. samosebou nepočítám píchaní v podbřišku jednou nalevo, jednou napravo, ale přičítám to utroši - mám 2-0-2. 🙂 všem moc štěstí .... už bych nejradši testovala!!!!

klcovap
1. kvě 2016

Holky, jak to s Vama dopadlo? Ja jsem momentalne 4. den po transferu🙂

sopti
27. kvě 2016

ahoj holky ja jsem byla na transferu včera a davali mi jenom jedno jedine vajíčko tak doufam že to klapne...10.6 mám zavolat jak to dopadlo.Kdy myslíte že si mám udelat test????Jinak to zvládam poměrne v klidu.Určite je dobrý nebejt sama.To chce kamarádky a nekam ven na procházku. 🙂

lca180
27. kvě 2016

@sopti Dřív než po 10 dnech to nemá smysl,zkus to vydržet! držím palce

Strana
z14