icon

Jak probíhá výběr darovaného embrya dle fenotypu?

lijurena
6. říj 2021

Zdravím. Máme nabízené embryo, ale!!! Při pohovorech a i nadále při rozhodování jsme byli v tom, že embryo vyberou dle našich fenotypů. Dnes při vyšetření a definitivním rozhodnutí nám bylo sděleno, že dle fenotypu se vybírá pouze při dárování vajíčka nebo spermií, ale při embryu ne! Máte zkušenost?

Strana
z2
lijurena
autor
22. říj 2021

@rootham já jdu v pondělí na UZ a uvidí se jestli sliznice po té náloži roste 🙏 já mám AMH 0,4. Dej vědět jak jsi dopadla v CARu bv ČR

rootham
23. říj 2021

@lijurena tak to máš ešte fajn amh. Držím palce na utz. A akú nálož myslíš? Brala si niečo na rast sliznice. To myslíš? Ideš teda do dv?

lijurena
autor
23. říj 2021

@rootham ano, jdu do DE. Beru Prednison 1x1,od pondělí Lenzetto 3x1,a od čtvrtka ještě Oestrogel 3x1

lijurena
autor
23. říj 2021

@lijurena jo a 1x1 Clexane

rootham
23. říj 2021

@lijurena ty vole, to aj dosť toho. Tak potom informuj, som zvedavá. Možno ma to čaká

lijurena
autor
23. říj 2021

@rootham určitě 💐

lijurena
autor
26. říj 2021

@rootham UZ dopadl dobře. Sliznice 8,5 mm,od dnešního večera závadět Amelgen a v pondělí bude KET❤️

rootham
27. říj 2021

@lijurena výborne. Tak gratulujem 🥳. Držím ti palce. A ako s tým fenotypom? Dali ti možnosť výberu? Inak mne všetko padá...😕 Od pondelka sme čierny okres a v utorok máme cestovať do Olomouca. Asi sa nedostaneme cez hranice alebo karanténa potom 😕. Do šľaka aj s coronou.

lijurena
autor
27. říj 2021

@rootham fenotyp už jsme vůbec neřešili... Jsem ráda, že to aspoň takhle jde. Měla jsem strach, že ani ta sliznica Nedoroste

lijurena
autor
27. říj 2021

@rootham hm... Covid... Snad se to zlepší, jinak zase nás zavřou doma.

rootham
28. říj 2021

@lijurena Teším sa s tebou, že to ide ako má 👍🤞🍀. No veru... zavrú 😕. Preto chcem ešte postihat

lijurena
autor
28. říj 2021

@rootham ❤️

katusinek
7. lis 2021

@lijurena ahojky, tak jak pokračuješ, už sis dělala test 🙂 ?? moc držím palce!!

Strana
z2