Jak se připravit na druhý pokus inseminace?
Ahoj Devcata ve ctvrtek me čeka ultrazvuk a pote v nasledujicich dnech i druhy pokus Inseminace prvni pokus byl v rijnu pak jsem si musela udelat pauzu pac mi nebylo uplne dobre jenze ted me ceka druhy pokus a chtela bych se na nej co nejlepe pripravit vim ze uplne tomu nejde nijak zvlast pomoct a je to jak sazka do loterie bud to vyjde a nebo ne ale urcite mi muzete treba poradit jak se na to pripravit treba nejake vitaminy na podporu beru pouze femibiom nic vic take jsem cetla i v nejakych komentarich ze po inseminaci se ma jeste pro jistotu pro potvrzeni zkusit aspon jednou styk s partnerem najde se tu nektera z vas ktera by treba neco doporucila k tomu femibionu pripadne vase zkusenosti vim ze kazda zena je jina ale rekneme si po pravde kazda co si prosla potratem a pote dlouhe mesice ci roky cekala na tu druhou carku udela vse pro to aby bylo vse v poradku a konecne se i ona dockala vytouzeneho vymodleneho miminka dekuji holky za rady a drzme si palce at ten rok 2026 je KONECNE ten nas 🫶😊🍀
@gabina1900 Co takhle zkusit text rozdělit aspoň na věty? 🙈 S otěhotněním držím palce.
@petlep Dobrý den slečno/paní omlouvám se ale nevím co tím chcete říct myslím si že toto je srozumitelné ještě jsem si to po sobe raději přečetla po vašem komentáři a nevidím tam na tom nic nesrozumitelného každopádně jestli myslíte háčky, čárky, tečky, měkké a tvrde Y omlouvám se vám ale mám dyslexii a také dysgrafii a prostě to tam nevidím 🙉 jestli vás to nějak uráží tak se vám velmi omlouvám ale zrovna si myslím že se ptám na jiné téma než na svou gramatiku opravdu je tedy nutné na toto upozorňovat?? Já si myslim že není každopádně moc děkuji snad bude příští rok lepší než tyto předešlé dva přeji hezký večer. 😊🫶🍀
@gabina1900 ano, doporucuje se doma to jeste podporit pohl.stykem a taky je fajn bylin.vaginalni naparka.
Drzim pesti
Já bych naopak ubrala a hodila se co nejvíc do klidu. Vím, je to paradox. A je to hrozně těžké. Člověk si to moc přeje, je ve stresu, tlačí ho třeba věk atp...Ale v početí miminka opravdu platí, že udělat právě ten krok zpět je to co potřebujete nejvíc. Uklidnit tělo i hlavu, děloha ať má co nejvíc pohodindu a není sevřená podvědomým stresem, tlakem na výkon, pozorováním, očekáváním...
Mluvím z vlastní zkušenosti a je tu spoustu maminek, které zažily to samé. Až v momentě kdy to vzdaly nebo to zrovna neřešily, tak otěhotněly.
Vitamíny bereš a stačí to. A bylo by fajn se třeba druhý den na to napojit na partnera a milovat se. Ale proto, že chcete, ne proto, že musíte. A i když to nepojistíte, tak nevadí. Pokud se to má stát tento cyklus, stane se to. Pokud ne, stane se to jindy. Věř svému miminku, že si k vám najde cestu, až bude ten správný čas. Věř svému tělu. Vyčisti hlavu. Začni žít i něčím jiným, věnuj se koníčkům. Najdi v sobě klid. 🙏💛
@petlep Dobrý den slečno/paní omlouvám se ale nevím co tím chcete říct myslím si že toto je srozumitelné ještě jsem si to po sobe raději přečetla po vašem komentáři a nevidím tam na tom nic nesrozumitelného každopádně jestli myslíte háčky, čárky, tečky, měkké a tvrde Y omlouvám se vám ale mám dyslexii a také dysgrafii a prostě to tam nevidím 🙉 jestli vás to nějak uráží tak se vám velmi omlouvám ale zrovna si myslím že se ptám na jiné téma než na svou gramatiku opravdu je tedy nutné na toto upozorňovat?? Já si myslim že není každopádně moc děkuji snad bude příští rok lepší než tyto předešlé dva přeji hezký večer. 😊🫶🍀
@gabina1900 Ano, přesně to jsem myslela . Třeba stačilo napsat nějakou informaci do úvodního příspěvku. Hezký den 😊

@gabina1900 Co takhle zkusit text rozdělit aspoň na věty? 🙈 S otěhotněním držím palce.