Jakou jste měly hladinu hCG 14 dní po KET?
Ahoj holky jaká byla vaše hodnota hcg po ket? Dopadlo to dobře?
@nika787 v prvním těhotenství, jsem měla hodnotu přes 2000, a v druhém hodnotu asi 250 😃 už jsi to přesně nepamatuju. Obě těhotenství po ket a vše dopadlo dobře
@linducha90 mně vyšla hodnota 14 dní po Ket 3000. Mám ale za sebou ZT, tak mám obavy.
@nika787 Moje hodnota byla 4716. Vše v pořádku, synovi je skoro 9 měsíců.
U prvního těhotenství jsem měla přes 3000. Narodil se syn. Teď jsem měla 900. Na první kontrolu půjdu až příští týden, tak uvidíme, co bude 🍀
@nika787 u nás je to taky naše poslední embryo 🍀 utz kontrolu malm 30.12. Kdy jsi měla transfer? Já 2.12.
@piggy123 4.12…..Jeee to máme podobné teda. Původně jsem zvažovala, že bych už nešla protože jsme schválení pro adopci. Ale potom jsem si řekla, že to zkusíme a ono to vyšlo. Jen ty obavy prostě jsou.
@linducha90 mně vyšla hodnota 14 dní po Ket 3000. Mám ale za sebou ZT, tak mám obavy.
@nika787 to je krásná hodnota, bohužel hodnota HCG neurčuje prosperitu těhotenství, takže nikdo neřekne že to bude v pořádku, ale důležitý je že jsi těhotná a víc bych neřešila, já u ZT měla hodnotu asi 1500 a nedopadlo to a při hodnotě 250 to vyšlo a porodila jsem zdravou holčičku...takže bych hodnotu HCG fakt neřešila a užívala těhotenství
@nika787 to je krásná hodnota, bohužel hodnota HCG neurčuje prosperitu těhotenství, takže nikdo neřekne že to bude v pořádku, ale důležitý je že jsi těhotná a víc bych neřešila, já u ZT měla hodnotu asi 1500 a nedopadlo to a při hodnotě 250 to vyšlo a porodila jsem zdravou holčičku...takže bych hodnotu HCG fakt neřešila a užívala těhotenství
@linducha90 děkuji u ZT jsem měla také vysokou a to 1900. No budu doufat, že to dobře dopadne a konečně se dočkáme. Ale příznaky začínám mít pořádné i když vím, že na to má vliv progesteron.

@nika787 v prvním těhotenství, jsem měla hodnotu přes 2000, a v druhém hodnotu asi 250 😃 už jsi to přesně nepamatuju. Obě těhotenství po ket a vše dopadlo dobře