Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@hanulkavelunka ted díky prednizonu mame 3 měsíční pust i když bychom mohli s ochranou tak kašlem na to, latex nesnesu 😒 u nás v caru doktor zavádí za cyklus 2x standartne každému ještě aby se z vysílá šance ktera už je tak mala při IUI. Vstrikuji před prasknutím foliku a pak hned po prasknutí znova. Proto od 12 DC každý den dochazka do caru.
@hanulkavelunka ted se divam na recept na tak clostik mám brát 3-7 DC. Problém jsme meli ve snu ženě bunecne imunite a málo spermií, ale vse se zlepsilo tak nám doktor dal velkou naději na IUI a opustili jsme od IVF, aspoň zatím.
@blauen tak drzim palce
Ja jdu v patek na krev dnes 9dpo vcera bolest jak na ms a bolest prsou,dnes dopoledne ok a od 12 hod jsem jak na kolotoci. Kez by to bylo diky tehu ale od tohoto 4.iui je to vse uplne jine,takto mi jeste nebylo. Dnes jen lezim pod dekou
@hanulkavelunka je tak to držím všechny palce, příroda je mocna čarodějka a třeba to vyšlo a když tak ti ještě nebylo třeba je to dobre Znamení!
@blauen kez by
Opravdu mi takto jeste nebylo po 3 iui ani 1 ivf
Takze nam vsem tfuj tfuj tfuj 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@lindex to me mrzi a mate vysetrenou genetiku a imunologii??
Ja testla pred pul hod a naznak 2.tam je ale takovych testu uz bylo dnes jsem 10dpo a ms by NEMELA dojit v sobotu.
Tak jsme zvedavi zda ze 6 nastimulovanych folikulu velikosti 19az 20 a jeden 17mm a sliznici 8 a ok spermiema s ok horm.prof.ok amh,ok fsh i lh ok imuno ok genetika
ZDA Z TOHO NECO KONECNE BUDE 🍀😊
Mame vyresene uplne vse. Nikde zadny problem. Takze nevimem mela jsem i cytogenetiku. Po revizi jsem otehotnela spontanne a uase v 7tt konec. Zase vsechny testy a cytogenetika a nic. Nase genetika take v poradku. Takze my uz nevine. Na IVF SE NAM MOC NECHXE,KDYZ TO dvakrat vyslo. Uprimne finance. A druha vec je cas. Ja mam sice 32 ale peitel ma 39.
@hanulkavelunka Mic drzim pesti pro stesti
Taaaak dnešní a pvni návštěva v caru v gyncentrum ostrava.... pak doktor čermak byl naprosto luxusní... příští týden mám dostat ms takže 2den opět na hp i kdyz tento cyklus sem byla u gyn ale udělají si pry rozsáhlejší vyšetření. .. prolaktin mam 800 a norma je 15~647 ale zatím ho řešit nebude nechce do mě zbytečně cpát léky ze se uvidí až po tom dalším hp a zároveň půjde i chlap na další spermio i kdyz byl pred měsícem ale teď bude úplně kompletní včetně genetiky a enzimu a dalších podrobností. ... říkal ze by chtěl to spermio zvednout z tech 12.5mil. Na 15 mil... takže doporučil inofolic pro chlapa ze to prý hodně zkvalitní sperma a navýší počet ... nicméně s nákupem počkám až po tom spermiu.... říkal ze kdyz mám 29 tak máme času dost tak chce komplet vysetreni ale přímo říkal ze vidí problém v tech spermiich a ne ve mě. ..ufff takže mi spadl kámen ze srdce 💖
@katkavfr zajimave j MA DOSTINEX a prolaktin byl 35 takze ok s leky bez nich by to neslo, tak nevim proc s hodnotou 800 ti ho neda jen půl tbl tydne a je to ok ja mela 480 a uz mi dali ve zlina v caru dostinex
a inofolic mu nedavej je to jen reklamni tahak
vitaminy jeden tyden v mesici vit A a pak kazdy den vitamin E, C, a kyselinu listovou manzelovi se za dva mesice zdely hodnoty o 24% a ma 155milionu z 86mil 🙂
je to na dlouhou trat ale urcite je dobre procist par diksuzi a skusenosti
inofolic repromen atd atd .............. cim dyl budes dochazet do caru tim lepe pro ne ale ne pro vas
hodne stesti a nemam to ze sve hlavy ale od dr z GENETIKY ZLIN 😉 TAK JEN PREDAVAM DAL
HODNE STESTIIII
@hanulkavelunka dyt sem psala ze ho koupím až po spermiu protože teď zobe vscehny porézní vitamíny takže pokud bude spermio lepší nebudu nic kupovat.... a jako zas dyl chodit do caru... dokúd po mě nebudou chtít prachy je mi to jedno jestli tam budu 3 nebo 5 měsíců. ... ten HP podruhé chápu chce to kompletnějsi a to spermio taky takže to mi vůbec nevadí. .. samo ze pokud to budou protahovat zbytečně a nic se nebude dít tak mizím jinam.... no a k tomu prolaktinu vrchní hranice je 647 takže zas nějak extra zvýšená není a taky vím ze každá klinika má hranice nastavené jinak... má to jakoby v jiných hodnotách takže sem v klidu 😉
@katkavfr
Posilam 🍀 pro stesti 😊
Jj co Car to jiny postup
@katkavfr ja uz je neposlouchala a udelali mi tu 4.iui tak jak jsem ja chtela 😊 co se tyce stimulace,vyssi davky pregnylu a utz 2x
V patek bude vysledek
Sama jsem si po tel objednala u sester at mi daji zadost na pojistovnu,za to mi dr nadala ze o tom nevedela,pak jsem chtela dvojitou davku menopuru,2x utz,a pregnyl 10tis a ne 5 jak oni davaji 😊
Tak jsem zvedava.
@hanulkavelunka ty jsi nějaká zběhla ze si s níma tak zametla 😂😂😂 no já uvidím co bude snad se zadari a moc děkuji tobě taky posílám 🍀
@katkavfr
Jen jsem dala na rady i jinych dr
Dekuju jsem zvedava jestli to bylo k necemu
🍀
Ahojky holky, tak se k Vám přidávám. Dnes jsem podstoupila první IUI. Byla to celkem rychlovka, ještě vyndat kalíšek za 3 hodiny, nevíte proč tam je? Jinak jsem měla folikul 1,93 cm a píchli mi pregnyl. Ještě mi doporučili IUI v pátek. Ale to já bohužel nemohu, nepustí mě z práce, takže se budeme snažit doma. Takže mi dali další pregnyl a utrogestan.
Ahoj, tak já mám dneska ráno po UTZ 12. DC a folikul 14,5 mm.. v pátek další kontrola, snad bude větší a pak na to snad už nějak dojde. Jsem trochu nervozní. Dva a půl roku bezúspěšné snažení a najednou že by se něco dělo? Fíha 🙂
@katkavfr no vsechny odbery. Spermio,genetika,ja odbery krve, pak iui poprve loni v inoru. V breznu pak revize. Po te jsem otehotnela v kvetnu normalne. Pak zasw v cervnu revize. A on te doby v zari,Iui. V listopadu, v lednu. Ted resim zuby. Takze ted jsme meli nucenou pauzu. V dubnu nebo kvetnu chci jeste jednu Iui. A pak uz asi nic.
No co se mnou delaji. Peijde mi ze nic moc. 12den UZ. pichne Pregnyl druhy den,dalsi den IUI. Zkontroluje folik a jestli je to dobre vpravene🙂 vetsinou jeste neni praskly. A to dava Pregnyl kdyz ma treba 2cm. Myslim ze ani nepraskne a roste do cysty. Ale to uz nekontroluji i kdyz jsem to rikala mam o divne cykly. 5dni pred Ms spineni. Nekdy az cerne.. Vubec to neresi..nekdy si rikam ze moc nepomahaji a nezjistuji.Pomalu ale jiste to diky veku pritele. 40let letos v prosinci,vzdavame.
Holky,taky se vám po IUI a braní utrogestanu zpozdí MS třeba i o týden...poprvé to bylo 5 dní, po druhé IUI už je to týden a nic. test byl negativní.tak já nevim ☹
@elis86 a taky treba prisla jeste pred ko z krve o par dni drive.
Ja jdu zitra na ko,test negativni takze nevim co dal a nejvic me stve ze mi dr v caru neporadi a cekaji co budeme chtit dal

@hanulkavelunka blbe jsem to napsala clostik samozrejme od 1DC, a 12 DC ultrazvuk a podle toho injekce na rychlejší růst foliku a 2x aplikace po dnech za sebou.