Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@atlhea333 děkuji za podporu. JJ, jsme domluveni s doktorem, že zkusíme 3 IUI. Pokud by se nezadařilo, tak půjdu na tu laparku. Musíme věřit že bude zase líp :(
@lenickaslunicko Tak tak, musíš tomu věřit, jinak by to totiž nemělo smysl. Budu na tebe myslet. Bude líp, to se klidně vsadím 🙂
@atlhea333 Díky, jsi hodná 🙂
holky meli jste po IUI nejaky zvlastni rezim? Dodrzovali jste klid nebo tak neco? Nebo chodite po IUI normalne i cvicit atd? Diky za odpovědi ☺ ja pro jistotu dodrzuju klidovej rezim ale nikde jsem se nedocetla ze by to bylo nutny..
aha ok diky za tipy 😉 ja mam taky klidek naordinovanej ale to sem si spis naordinovala sama pro jistotu. Mate po kolikate IUI a kdy se dozvite vysledek?
@wwerru můj program po IUI
1. večer cvičila - hoďku crossfit
2. večer šla na 3 hod lekci jogy, druhý den 4 hod jogy
3. druhý den odlítala a let trval 27 hod
4. jsem ležela s nachlazením.
Výsledek 4. ještě nevím, ale sestřičky mně vždy říkaly, že to neovlivním a ať klidně dělám to, co obvykle. Ptala jsem se i na cvičení a prý v pohodě... Jinak na IUI jsem si vždy odběhla z práce
Tak nejlepší je poslouchat své tělo a pokud to někomu vyhovuje takhle, tak proč ne. U mě 1 iui proběhlo v pohodě, akorát jsem byla dva dny hodně unavená, tak jsem vždycky po práci odpočívala.
holky a jak dlouho po IUI ma smysl delat test?
aha me rekl doktor ze 14.den mam prijit rovnou na krev. O testu nic nerikal. Takze pristi ctvrtek jdu na krev to bude presne 14 dni. Testovat driv asi teda nema cenu tak asi pockam na vysledek z krve ten me reknou hned ne?

@lenickaslunicko Achjo, to je mi líto. Když na to se nedá pomalu nic říct. Zkusíte zas? Nám třeba doktor říkal max 3 IUI a pak IVF nebo ICSI, že to víc nemá cenu... No jo, buď statečná :*