Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@blauen vůbec není za co 🙂 takže se fakt nestrachuj ono to určitě bude všechno v pořádku ♥
@juliemichal ahoj tak po ranu opet slabý dušík, zadne dálnice se nekonají ☹ , ale možná je fakt brzy MS má dojít v sobotu. Možná je to biochemko. Ještě testnu večer pak už na to kašlu
@blauen Jako by to miminko měl fakt vytříbený smysl pro humor ;)
Trochu tě rozptýlím, dneska po práci si jdu vyzvednout nový a snad přesný teploměr a také bylinky a kotvičník pro mě a pro přítele. Nejmíň do léta jedeme přírodní cestou a uvidíme, co se stane. Ty bylinky jsou směs Boženy Kamenické, to je úplná legenda v oplodňovacích čajích... A když nic, tak budeme zdraví :D
@atlhea333 taky jsem říkala, že jestli to náhodou nebude takový šprýmař po mě 🙂 a kde prosím ti ty bylinky připravují? Slyšela jsem taky v Praze o jedné lékárně, kde by bylinky míchají sami! Kotvičník pil čaj manžel docela hodně, ale vím, že jsou i v kapičkách. Jinak k těm teplotám a teploměrům to je taky dobrý.....já si ho koupila v lékarně, ale zdá se mi že taky ukazuje jak se mu zachce, ale teplota se drží kolem 36,9-37,2 - 37. 😀
@blauen No jsem na to měření hlavně zvědavá, protože jsem se tomu nikdy moc naplno nevěnovala. Jinak já jsem z Karlových Varů a nemám moc přehled po těchto krámcích v Praze. Nicméně myslím, že kdybys (a to by byla velká náhoda) na takový nenarazila, tak bys to mohla objednat online v obchodě, který se jmenuje Nebe v hubě. Mají i webové stránky a objednací formulář na bylinkové čaje.
Taky jsem chlapovi nasadía kotvičník, já piju kontryhel a pokud to teď nevyjde, jdu taky do báby radnické, hodně jsem o ní četla. Na uhnizďování teď beru chilli, to prý pomáhá, ale musím ho někde koupit v tabletách, protože je to síla...😁
@atlhea333 manžel nemá taky s ničím problém, vše co mu naordinuji to poctivě baští. I někteří chlapi berou jako potupu jít k urologovi. Měli jsme problémy se sexem tak šel k urologovi a tam mu zjistili, že má tříselnou kýlu o které vůbec nevěděl a je taky pravděpodobné, že to nám bránilo taky k oplodnění, že to nešlo. O koníkovi mu taky hodně vykládám a čte si různé příspěvky se mnou. O mé MS už je více informován než já a už se vyzná i v cyklech jednoho dne se začal vyptávat tak jsem mu to řekla a válel očima a od té doby pořád se na něco ptá 😀 že prý chce být v obraze....akorát teď mu trošku lžu k vůli těm // nechci dělat zbytečně nějaké naděje....
@blauen Tak to oddaluj, co to půjde, to je jasný. U nás to proběhlo tak, že nás to oba rozesmutnělo a donutilo se zamyslet nad tím, jak to celé v CAR probíhalo a výsledkem bylo tedy rozhodnutí, že nechceme další takové zklamání. Říkám si, že relativně trochu času ještě máme... Vy už to asi takhle moc necítíte, viď?
@atlhea333 kdyby jsme byli mladší, taky bychom šli přírodní formou ještě, ale čtyři roky neúspěchů nás donutilo navštívit CAR a taky už nás tlačí i roky, manželovi bylo 40 a mi letos bude 33, takže pro nás nejvyšší čas. Ale moc Vám to přeji, ať Vám to s přítelem klapne touto přírodní cestou!
@atlhea333 jak se to překulí po té 30 je fakt, že to pak letí. Ale jak píšeš ty u Vás ještě klidně rok, dva můžete jít přírodní cestou. My k vůli problémům manžela a rokům už bychom opravdu chtěli mít aspon to jedno dítko. Večer určitě písnu, udělám ještě jeden test. Přeji pěkný sluníčkový den a děkuji!
@blauen ahojky a je ten dušík stejný jako včera?anebo slábne? ☹ pokud je stejný jako včera tak to těhu je.. ale HCG se stupňuje ob den.a někdo mívá hezčí čárku odpoledne než s raní moči.držím moc palečky a myslím na tebe ♥
@juliemichal ahoj, včera večer ten dušík byl silnější než v to úterý kdy jsem ho poprvé našla a dneska ráno mi přišel slabší oproti tomu včerejšímu.....změnila jsem i test, ale oba dva jsou z citlivosti 10...dneska večer prubnu oba dva a tím kašlu už s testováním ☹
@blauen no a tím,že jsi vyměnila značku testu jsi udělala menší chybu.když porovnáváš zda ti dušíci sílí tak musíš používat jen jeden druh testu.neboj se ono to bude v pořádku,věřím tomu 🙂 🙂 jinak by jsi neměla dušíky na testech 🙂 🙂
@juliemichal ale ten testík byl stejný včera a večer tedy myslím značka.....ale možná, že jsem si tím opravdu přidělala starostí tou změnou značky...uvidím dneska večer...snažím se na to nemyslet...protože cítím, že u mě uvnitř v bříšku se něco děje 🙂 ale vím, že to nemusí znamenat hned prospívající těhu..

@katkavfr určite to dobře dopadne, když se člověk snaží o miminko tak co by pro to vse nepostoupil. A po tom vyšetření už bys šla na IUI?