icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

martinek14
10. led 2016

@eva118 Dik.Tak zas dalsi tyden nervu

eva118
10. led 2016

@martinek14 To už bude pořád 🙂.

nevimne
11. led 2016

Tak srdíčko dámy nemohlo dnes jsem to dostala a to ještě o tři dny dřív tak ať se všem daří líp než mě a přeji hezký den

lynnuska
11. led 2016

@nevimne to mě moc mrzí, vím jaké to je. Příště to musí vyjít, tu smůlu sis vybrala teď. Hodně štěstí do budoucna.

nevimne
11. led 2016

@lynnuska ono právě příště nebude protože nejsou finance a měla jen jedno embryo takže to byl první a poslední pokus 😕

lynnuska
11. led 2016

@nevimne i tak držím pěsti, zázraky se stále dějí...

nevimne
11. led 2016

@lynnuska děkuju 😊

eva118
11. led 2016

@nevimne a opravdu je to ms? Já po et krvácela a těhotná jsem byla. Určitě ber dál prášky co máš, uvidíš po krevních testech. Já jsem taky myslela, že mám ms a do večera krvácení přestalo.

nevimne
11. led 2016

@eva118 teď jsem došla od doktorky a prý to MS není a prý mám vysoko postavenou sliznici či co 😀

eva118
11. led 2016

@nevimne tak to jsou dobré zprávy 🙂

nevimne
11. led 2016

@eva118 nevím jestli mě jen nechtěla uklidnit opravdu se dá z ultrazvuku poznat že to krvácení není MS?

eva118
11. led 2016

@nevimne ano, sliznice by byla nabouraná, doktoři to poznají.

lynnuska
12. led 2016

@nevimne ahoj, tak jak se daří? zastavilo se to krvácení? a co testík zkoušela jsi? jsem zvědavá, moc držím pěsti

nevimne
12. led 2016

@lynnuska ahoj tak krvácení pokračuje a testík mlčí pouze jedna čárka takže bohužel se nepovedlo no co už nadělám ale všem moc děkuju za podporu je to úžasné že se tak cizí lidi dokážou zapojit a podpořit 😊

lynnuska
13. led 2016

ahoj děvčata... jak se daří? To už nikdo není po transféru? Na výsledek čekám už jen já? Dnes 6 den po KET.... takže mě ještě týden čeká 🙂

hawky
Odpověď byla odstraněná
nevimne
14. led 2016

Já šla dneska na krev ale už je to jen formalita 😢 ať vám to dámy dobře dopadne 😉

lynnuska
14. led 2016

@hawky tak to jsem ráda. Ne že bych byla ráda, že musí někdo podstupovat to co já. Ale vzájemná podpora se hodí. Už jsis dělala test? Já jsem dnes 7 den po a neodolala jsem. Na první pohled tam není nic vidět, ale při bližším zkoumáním tak vidim pidi pidi pidi dušíka. Zatím se vůbec neraduju, počkám do zítra a zopakuji test, může to bych chyba, je to tak neviditelný.

lynnuska
14. led 2016

@nevimne přeji hodně štěstí do budoucna, osud nám to někdy zamotává, ale dosáhneme každá svého štěstí. Důležité je nepřestat věřit.

lucalm
14. led 2016

@lynnuska drzim moc palecky ;) ..po zkusenostech je nejlepsi fakt dr.max test.

pipi39
14. led 2016

Ahoj tak ja po neuspesnem prvnim ket cekam na termin dalsiho ketu ceka me to zbova a koukam ze tu to moc nepribiva jen miziii. Tem co se to nepovedlo me moc mrzi znam to. A tem co cekaji drzim moc palecky. Jsem pipi40 jen jsem se nemohla dostat na svoje prihlaseni bohuzel. Njn toto bylo nejrychlejsi.

nevimne
14. led 2016

Takže testy potvrdily moji domněnku ale moje paní úžasná doktorka říkala ať přijdu příští týden na ultrazvuk že zkusíme inseminaci že po těch hormonech co v sobě mám se může stát že se to povede tak. A zkoušku proč ne 😇

lynnuska
14. led 2016

@nevimne to je skvělý, že je doktorka tak iniciativní. Budu držet všechny čtyři palečky 🙂

hawky
Odpověď byla odstraněná
lynnuska
14. led 2016

@hawky supeeeer, dušík je už nějaká naděje, že se aspoň trošku zadařilo. Já zkusím až zítra ráno, radši nebudu nic očekávat, ten dušík byl fakt neviditelný, ale zase BYL TAM. Na testech předtím sněhobílo, ten dnešní test jsem brala s tím, že ho vyhodím a uviděla jsem to tam, takže tam musel opravdu být.

hawky
Odpověď byla odstraněná
lucalm
14. led 2016

Tady na ukazku a moc vam drzim!

lynnuska
15. led 2016

@lucalm tak dnes další testík, čárečka stále neviditelná, mám ji ještě slabší, než ty 7. de po ET. Ale ukazovala jsem to příteli a taky tam něco viděl, tak snad... zkusím zase zítra.

lynnuska
15. led 2016

děvčata, tak jsem z těch svých neviditelných čárek byla trochu rozhozená. Zkusila jsem trošku moderní "techniky" a je to tu 🙂 ... teď se jen modlim, že HCG bude stoupat.

martinek14
15. led 2016

@lynnuska super gratulace

Strana