icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
6. kvě 2016

@sisul_ka mám vyzkoušenou kombinaci kopřivy, pampelišky, pomeranče, citrónu a trochy zázvoru....doporučuji...

sisul_ka
6. kvě 2016

@zuzanaxx uz len pri citani mi slinky tecu 😵

vvercatkoo
6. kvě 2016

@zuzanaxx jj, na bylinky a bez ještě čekám až bude sklizeň

martinaanet
7. kvě 2016

@vercanika
Nejsi vadná,jsi skvělá jen mimčo si dává na čas.Já jsem ještě starší,bylo mi 32 let.Mám sice již 4 letou dceru,ale touha po druhém je obrovská.Dcera si také strašně přeje sourozence,má už vymyšlená jména.Tak to je i taková další motivace,že nemůžu zklamat.Když tu vidím,že to holkám výjde,tak mi to strašně pomáhá,říkám si,přece to musí dřív nebo později vyjít.V Pronatalu jsem poznala paní,které to vyšlo na 11 pokus a jde do dalšího.Ta je pro mě vzor trpělivosti,ale samozřejmě vím,že je to psychicky náročné a já sama mám takové výkyvy,ale stejně mě má tvrdohlavost žene dál.Moc ti přeji pevnou vůli a mnoho pozitivní energie.-)

martinaanet
7. kvě 2016

@salenas
Ahojky Jsi tam spokojená?
Mě bylo řečeno,že šance je stejná,ale když by byla větší,tak mi to určitě nevadí.My bychom byli štastní i kdyby vyšlo jedno.Už se mi ket blíží,tak snad v něm nic nebude bránit,v úterý jdu na prohlídku a když bude vše,jak má být,tak jdu 16.5.na to.Už jsem natěšená,ale na druhou stranu jsem smířená se vším,ale budu věřit.-)

salenas
7. kvě 2016

@martinaanet ale jo,jsem,chodíš na ultrazvuk při měsíčkách ?

tehulka1167
7. kvě 2016

@vvercatkoo to je dobře, že se takhle zabavís a nejsi nazlibena na cely svet z neúspěchu. 🙂

tehulka1167
7. kvě 2016

@martinaanet mam z vás radost holky. Ano chce to davku trpělivosti a pozitivno. 🙂

vercanika
7. kvě 2016

@martinaanet Já vdaná jsem a už 5 let ... vím že bych měla troch věřit ale včera to prostě nešlo ... dneska jsem mluvila se sestrou a ta mi řekla něco s čím asi souhlasím ... Když už nad tím škvrnětem všichni zlomili hůl, tak jim ještě ukáže!! A nevzdá to !!! a ani já bych asi neměla ... ale včera jsem to vážně viděla černě ... dneska už jen v tmavě šedé ...

fofi88
7. kvě 2016

Ahojky ja jsem postoupila transfer 6.5.:-)

zuzanaxx
7. kvě 2016

@fofi88 první?

zuzanaxx
7. kvě 2016

Dneska bylo krasně, tak to tady nějak vázne...Od zítřka jsem slaměná vdova, chlap jede na služebku. Holky, co takhle mejdan s Bábou radnickou? 😆

vvercatkoo
7. kvě 2016

@zuzanaxx ten už mám za sebou a teď si spravují chuť vinkem 😉

zuzanaxx
7. kvě 2016

@vvercatkoo to já taky, červeným...😅

vvercatkoo
7. kvě 2016

@zuzanaxx Já bílým 😀

tehulka1167
8. kvě 2016

@zuzanaxx urcite si ji dejte a dejte si ji i za me.🙂 holky jsem zvedava kdo dal bude tehulka. Uz se tesim na pěkný zprávy 🙂

zuzanaxx
8. kvě 2016

@tehulka1167 já 😆 ještěže teď mám pravidelný styk s katetrem, mě ty hormony úplně vzaly chuť na sex! Chlap odjíždí na služebku, chtěli jsme se "rozloučit"...naštěstí jsem ale dobrá herečka...😆

martinaanet
8. kvě 2016

@salenas
Ne,nechodím.Já chodím ke svému gyn.v MB na ultrazvuk před ketem,ted jdu v úterý a další pondělí bych měla jet na ket,tak uvidíme,snad to výjde,už nechci čekat déle.

martinaanet
8. kvě 2016

@vercanika
Super,musíme se podporovat navzájem.Určitě nám ještě všem ukáže.-)

martinaanet
8. kvě 2016

@tehulka1167
To máš pravdu,i když nám není vždycky hej,tak to nesmíme vzdávat.Ty jsi takový náš příklad,těhulko.-)

salenas
8. kvě 2016

@martinaanet nechodíš na ultrazvuky do caru před ketem ?

zuzanaxx
8. kvě 2016

Holky, podařilo se mi rozbít oblíbený hrníček na kávu a už není k sehnání. Nevíte náhodou, kde bych ho mohla koupit? Jedná se o šálek firmy Paramit, řada Sen. Z obrázku je to ten prostřední, třeba na kapučíno. Barva je krémová. Hrníček by stačil, podšálek mám.

xyrina
8. kvě 2016

@zuzanaxx Tak držím palce, ať seženeš. My museli kvůli modranske keramice pro mamku jet až na Slovensko do Modré, kde se dá koupit. Pěkný výlet 🙂

martinaanet
8. kvě 2016

@fofi88
Ahojky moc držím palce.-)Byl to et nebo ket?Kdy si uděláš test?

martinaanet
8. kvě 2016

@salenas
Ne,ne,na ultrazvuk před ketem chodím ke svému gyn.Do caru jezdíme jen na transfer nebo konzultaci,když se mi něco nezdálo.

panbaf
8. kvě 2016

@tehulka1167 ahoj, kde jsi prosim objednavala tu babu radnickou? A vy ostatni holky co ji mate - jak vam ji pripravili v bylinkarstvi? Je tam pomer vsech bylinek stejny nebo je neceho vic min? Sice jsem mela pri poslednim ket sliznici peknou, ale chtela bych to jeste pri dalsim pokusu pojistit 🙂

zuzanaxx
8. kvě 2016

@panbaf nechala jsem si to namíchat a mám toho na 2 roky 😃

tehulka1167
8. kvě 2016

@panbaf myslim,ze to bylo na www.chciotehotnet.cz ale zadej caj baby radnicky a najdes to.

panbaf
8. kvě 2016

@zuzanaxx a ja ti hrozne hrozne hrozne preju, abys to potrebovala jen ted v kvetnu a nikdy vic 🙂 a to ti udelali v klasickym obchode se zdravou vyzivou?

zuzanaxx
8. kvě 2016

@panbaf jj, nebyl problém.na netu jsem našla gramáž a máti mi tam zašla. Jen toho mám opravdu hodně 😄

Strana