icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
9. kvě 2016

@svatoska ja ho pila asi deset dni. Pak uz jsem otěhotněla 😀

tehulka1167
9. kvě 2016

@zuzanaxx jestli se sliznici nemas problém tak je v nativu. Jinak do ovulace pij cerveny vino. Je dobrý na sliznici.

svatoska
9. kvě 2016

@tehulka1167 já že jsem četla na internetu 2 měsíce předem.. 🙂 tak jsem se chtěla jen optat... 🙂

zuzanaxx
9. kvě 2016

@tehulka1167 množství je omezené? 😂

zuzanaxx
9. kvě 2016

@tehulka1167 a co nějaké další příznaky?

tehulka1167
9. kvě 2016

@zuzanaxx dej si kolik chces draha 😉 taky jsem ho pila.

itworks
9. kvě 2016

Ahojky, tak u mě dneska utz, 12. den cyklu - folikul 22 mmm, takže ovulace by měla být na spadnutí 🙂 pregnyl mi mudr už nepíchla, že to necháme na "přírodno". Sliznice pěkně narostlá 🙂 Ve středu kontrola, doufám, že už tam folík nebude a hurá v pondělí na KET 😀 To by byl pech, kdyby mi neprasknul jak minule.

panbaf
9. kvě 2016

@itworks supr zpravy!! Taky si pila babu radnickou? 🙂

sisul_ka
9. kvě 2016

@itworks ja mam to iste podla UZ 12 DC a krasny folikul 🙂 teraz som prisla od lekarky a predpisala mi povinny sex na dnes vecer a zajtra 😀 Bola som prekvapena!!!! Normalne neovulujem, a preto som odkazana na darkynu. Tento mesiac je zazracny, tak dufam, ze sa kazdej z nas, prirodzene ci transferom zadari 😵 Chvilku budem mimo, prijemne povinnosti volajuuuu 😎

zuzanaxx
9. kvě 2016

Už prohráváme...😐

pozi
9. kvě 2016

holky,tak dnes uz,dle dr. luxusní peřinka 9 mm,KET nakonec prý radši 16.5.,dala mi na výběr jestli v sobotu nebo v pondělí,dále beru Estrofem a místo Utrouše mi napsala Crinone,když jsem jí říkala,že mě potom pipina pálí a svědí,polykat prý ne,nemá to takový účinek,takže hurá do toho a půl je hotovo,bábu radnickou objednávám,už by mi došla a já bych neměla na víkend,by mi chyběla 😉

pozi
9. kvě 2016

@tehulka1167 tyjo,to jsou dálnice,supeer,moc se mi to líbí 🙂

zuzanaxx
9. kvě 2016

Bába dělá divy! Zítra napíšu, jak jsem dopadla já...

pozi
9. kvě 2016

@sisul_ka no tak to je krásný,ten květen je nějaký plodný,tak třeba se vám povede 😉 držím potichu pěstičky

pozi
9. kvě 2016

@zuzanaxx no,asi dostanem na prdel od švédů,nějak se nám nedaří ten placatý nesmysl-jak říká naše babi dostat do brány 😠 tak nakonec tě vzali na zítra?No to je dobře,ať to neprojedeš,dej určo vědět

sisul_ka
9. kvě 2016

@pozi u nas by to bol zazrak!!!! Normalne som mala ist na Ket 16ho maja, no menstruacia nedorazila v plnom prude, len som spinila a coordinatorka, ze mam pockat na normalny menzes a potom zacneme s pripravov na Ket. Dnes som si zasla k svojej lekarke a ona ma takto milo prekvapila, tak ideme skusat 😵 a Ket nechame na neurcito 🙂

pozi
9. kvě 2016

@sisul_ka to víš že jo,je třeba to zkoušet,hlavně,když ti to doporučí odborník 🙂

tehulka1167
9. kvě 2016

No děvčata, super zprávy od vás. Všechno krasne nachystane tak to dopadne 🙂

vercanika
9. kvě 2016

Holky ?? Jak to je s pojišťovnou a proplácení IVF ... Vím,že pojišťovna proplácí 4 pokusy ale v tom případě,že si v prvních 2 pokusech necháte zavést jen jedno embryo ( jinak 3 pokusy, když si v druhém IVF necháte zavést 2 embrya) ... Teď můj dotaz 🙂 podstoupila jsem 1 IVF (to nevyšlo) , pak 2 IVF (které ale přešlo v 1 KET) ... jelikož moc nepočítám s úspěchem podstoupila bych 2 KET ... jak mám brát ten 2 KET ?? Jako 4 pokus ??? Tím pádem kdyby nevyšel ani 2 KET tak bych si měla další celé IVF platit sama ???

tehulka1167
9. kvě 2016

@vercanika neee Ket je neco jineho nez IVF. Ten se neschvaluje a muzes na nej klidne kazdy mesic.

vercanika
9. kvě 2016

pecka !! díky bohu :D

tehulka1167
9. kvě 2016

@vercanika v pripade,ze u twch dvou IVF jsi nechala zavést jedno embryo mas narok ještě na dve IVF s pojišťovnou

tehulka1167
9. kvě 2016

@vercanika pokud mas teda hodne mrazacku a nemusela jit do dalšího IVF

zuzanaxx
9. kvě 2016

@pozi no jo, 8DC a podle mě ovu na spadnutí, tak jsem to v caru musela uspíšit...možná je to fakt z báby a KET bude dřív!

pozi
9. kvě 2016

@zuzanaxx no tak vidíš,to bude rychleji,než jsme si myslely 🙂 já mám KET nakonec 18.DC,11.den ukázková sliznice,tak to v květnu klapne

itworks
9. kvě 2016

@panbaf ne,pila jsem jen kontryhel,ale já jinak nemám problém s ovulaci ani se sliznici.Jen ten první cyklus po ivf mi folik neprasknul,ale picha mě teď v podbřišku,tak věřím,že už teď ovulace a tím pádem i ket bude.

pozi
9. kvě 2016

@zuzanaxx sleduješ?Asi je budem muset vždycky pomluvit,aby góly dávali 😀

zuzanaxx
9. kvě 2016

@pozi sleduju a ani nedýchám.,,,naštěstí nemám chlapa doma a můžu si i zakřičet. On můj oblíbený hokej a hlavně biatlon nesnáší...

pozi
9. kvě 2016

@zuzanaxx fakt??No tak to snad slyším poprvé,že chlap nemusí hokej,dneska je to obzvláště kráásnéé,ten biatlon mám pocit že už víc chlapů nemusí,já zas nemusím fotbal,ten mě neberre,ale jinak cokoliv

salenas
9. kvě 2016

@itworks ke ketu ovulku nepotřebuješ,já ji ted neměla a jsem po ketíku

Strana