Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, dnes jsem 9 po ET, včera jsem měla dostat menstruaci, a nic, můžu si podle toho řídit, hodinky, ale test byl ráno negativní... myslíte, že je ještě šance, a je vůbec po ET menstruace?
Ahoj holky, můžu se zeptat, co to pijete za zázračný čaj? 🙂 jsem po prvním nezdařeným KETU a teď čekám na menstruaci (ale uz jsem ji dávno měla mít) ☹
dneska UTZ, kdy se rozhodne, zda je to prosperující těhu či ne. od rána mi jen z toho pocitu je strašně špatně ☹ Všichni víme, že pozitivní test není jistota a že se mlže stát cokoliv, ale pořád tajně doufám, že na nás to štěstí sedlo
holky tak podle digitálního testu clearblue těhotná fakt nejsem ... teď jen počkat na tu špatnou zprávu od doktora ... je mi z toho na nic :( už ani nedoufám v opak :( hele mám ještě jedno nanuka takže teoreticky tenhle měsíc bych ještě transfer stihla ... a nevíte jak to je s darovanými vajíčky ?? Jako upřímně bych žádné cizí nechtěla a vím o jedné dobré duši co by mi darovala svoje (ale jako jenom pro mě a neodpovídá profilu nemá středoškolské vzdělání, což mě upřímně je u zadní části mého těla) ale nevím jestli to jde ???
Tak už sedím v čekárně a opět čekám...jsem nervózní, jako by už měl být KET a ne jen utz. Bába radnická mi udělala něco s ovu hlenem 😂
Holčičky, at vam to dneska vsem dobrem dopadne vy co jdete na kontroly. Jinak dnes dálnice jako prase 🙂 příští čtvrtek gynda. Snad uz bude mrne vidět. Miluju ho uz ted,vlastně i dokud byl v mrazacku 🙂
@tehulka1167 no tak to je super,hlavně,že se konečně zadařilo a jsem zvědavá na tvou kontrolu,jak je?
@salenas jakto? U nas v car ti ket neudělají,když není ovulace,protože přece neotehotnis ani přirozeně bez ovulace. Asi to mysleli tak,že není taková šance na otehotneni.Když mám 5- ti denní embryo,tak se vloží 5 dnů po ovulaci,ať je to jako v přirozeném cyklu.To slyším fakt prvně,že nemusí být ovulace.
@vercanika no to nevím,mám takový pocit,že jí pojišťovna injekce neplatí,takže bys musela zaplatit plnou sazbu,nevím,jak je to s narkozou,s odběrem,jestli to pojišťovna platí,jen vím,že když jdeš na cyklus s darovanými a přes pojišťovnu,tak je to 50000,-cca,o tom jsme se bavili už v caru a tu odměnu platíš mám pocit právě ty.Už jsem se taky na to chtěla zeptat,jak by to bylo,kdybych si dovedla svojí dárkyni,ale nějak jsme se k tomu nedostali
@pozi hele tak já to všechno pro zichr pozjišťuju a ozvu se ti ju ?? protože na netu píšou že celé dárcovství + injekce a narkózu platí pojišťovna a právě ten kdo daruje vajíčka to má jakoby v rámci IVF cyklu placené pojišťovnou + to co zaplatí navíc mu pojišťovna proplatí zpětně ale musí prokázat že vajíčka byly opravdu jen darované ... aspoň tak jsem to pochopila ... chlopek to zas pochopil tak že tu ,,odměnu´´ 10-25000 vyplácí CAR .... tak uvidíme ... sice ještě nevím co bude ale chci být na tuhle variantu připravená ....
@martinaanet ahojky byl to et 20.5 jedu na krev asi počkám na ni
Tak ovu dřív asi o den, dneska folikul 12, takže pregnyl píchám v pátek nebo sobotu a jdem na to! Už se nemůžu dočkat!
@itworks to my co nemáme ani jedno těžce závidíme 🙂 U mě to vychází tak, že při stimulaci na IVF jedou primárně na vajíčka a sliznice je 0, takže jsem bez ET a pak jen KET, kdy zase jsem bez ovu a stimulují sliznici dokud se nevyškrábe na nějakou smysluplnou výšku, proto jsem šla až 26DC na KET, do té doby prostě stagnovala potvora 🙂

@tehulka1167 mam uz jen jednoho :(