icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
10. kvě 2016

@itworks no tak super,já jdu taky v pondělí na KET,už to mám jasný 🙂

pozi
10. kvě 2016

@vercanika no tak to vyzjisti,ať víme 😉

salenas
10. kvě 2016

@itworks ovulace opravdu být nemusí,žluté tělísko ti nahradí utrogestan či crinone,vkládaly dvě pětidenní hečující bladtocysty

salenas
10. kvě 2016

@itworks jo,21 den po,ted jsem 4 dny po ketu.lepím náplasti na sliznici a šest dní před transferem jsem začala používat crinone a prednison

cartago15
10. kvě 2016

@salenas nechodíš do pronatalu ? :D máme dost podobný léky, ale já mám ještě bonus Estrofem + Extrahexal pěkně po 3, prednison a 5 dní před KETem Utrogestan.

pozi
10. kvě 2016

@cartago15 já mám taky Estrofem,Prednison a budu nasazovat místo utrouše crinone,takže asi všechny cary jedou ve stejných lékách 🙂

salenas
10. kvě 2016

@cartago15 jojo,chodím,na mě estrofem nezabírá,sliznici chybí senzory na odchyt hormonu z tablet,extrahexal je ok. Cary používají hlavně utrogestan,ale ten měl výpadek,proto crinone,a ten mi je bližší,i tam píšou,že se používá přímo při ivf..jen je mnohem dražší

tehulka1167
10. kvě 2016

@vercanika tech dvacet tisic ji zaplatis ty, darkyni. Neee pojišťovna

cartago15
10. kvě 2016

@salenas já teď zaznamenala výpadky pro Extrahexal 50, ještě dva měsíce prý nebude a já lepím 3... mají jen 25 Extrahexal... lepím jich 6! ta alergická reakce na kůži po nich je taky skvělá, nemám jediné místo bez vyrážky... se na ten crinone mrknu, třeba by měl na mě méně vedlejších účinků než utrogestan

tehulka1167
10. kvě 2016

@pozi je mi fajn az na tu brutální unavu. 🙂

tehulka1167
10. kvě 2016

@zuzanaxx super holky,uz se to rozjíždí 🙂🙂🙂🙂🙂

fofi88
10. kvě 2016

@vercanika dobrý v poho 😀

fofi88
10. kvě 2016

Ahoj holky dnes jsem 4 den po Et od včerejška mě bolí pekelně hlava nonstop a celkově jsem unavená..ty nervy ale jedou

cartago15
10. kvě 2016

@fofi88 držím palce, aby to místo nervů byly těhotenské hormony 🙂

zuzanaxx
10. kvě 2016

@itworks v pátek utz a možná pregnyl, to bych pak musela v neděli na utz na pohotovost, nebo píchám v sobotu a utz pak ještě v pondělí v caru. Nervy pracují! 😁

zuzanaxx
10. kvě 2016

Jak řešíte zavádění utrouše v práci? Měla bych po tom prý 15 min ležet...

vercanika
10. kvě 2016

@fofi88 hodně pij ... nebo zkus mutivitamín šumák to mi hodně pomohlo ... nechtěla jsem do sebe cpát zbytečně brufeny ...

cartago15
10. kvě 2016

@zuzanaxx no já se na to ptala v centru, že jsem v kanceláři pořád a po zavedení prostě sedím a neviděli v tom problém. Nepozoruju, že by měla ta polední dávka nějakou větší chuť prchnout pryč 😀

zuzanaxx
10. kvě 2016

@cartago15 taky se hlavně bojím, že po něm usnu 😉

cartago15
10. kvě 2016

@zuzanaxx já ho beru v 15. a kolem 16 jsem nepoužitelná, takže se musím optat dneska, co ten Crinone. Jestli je to náhrada a nebudu po něm vzteklá, bolavá a nepoužitelná, chci ho.

zuzanaxx
10. kvě 2016

@cartago15 tak dej potom vědět, i cenu. Utrouš snáším dost blbě...

fofi88
10. kvě 2016

@cartago15 Moc děkuji, uvidíme zitra jak mi bude. Děkuji

vercanika
10. kvě 2016

@tehulka1167 tož jestli je to tak ... tak to prdím ale řekni mi jedno když mám anonymní vajíčko tak přece nikomu nic neplatím ... tak nevím ... zkusím se na to zeptat ..

fofi88
10. kvě 2016

@vercanika piju snažím se 1.5 mam už vypity. .brufen jsem si nevzala ležím a mam hadr na hlavě do toho ještě průjem 😛😳

vercanika
10. kvě 2016

@fofi88 aby na tebe nelezl střevní chřipka u nás zrovna řádí ... tak držím pěsti a dej se rychle dokupy !!!

fofi88
10. kvě 2016

@vercanika dekuju moc, uvidime jak na tom budu zitra

salenas
10. kvě 2016

@cartago15 jo,mají výpadek,v caru mi dali dvě krabičky,že víc nemají,naštěstí v maxovi ještě měli.crinone se zavádí ráno a večer,je to gel v tubě. Na 14 dní 190 kč

tehulka1167
10. kvě 2016

@vercanika to tak prostě je a nejde si vzit jen tak znamou,ze ti chce dat vajicko. Darkyne musi projit genetickym vyšetřením a dalšími testy. A ty ji platis tu darkyni.

zuzanaxx
10. kvě 2016

Holky, jsem jako malá, ale nemohla jsem si pomoct:koupila jsem si pro štěstí dudlík...😁

vercanika
10. kvě 2016

@tehulka1167 dík za info ... no volala jsem ještě do CAR přímo doktorovi jak to vidí on s tím dalším KETem a řekl mi jen ať teda dál beru jen prednison a ten další ket by nechal na konec května začátek červa ... prý záleží jen na mě jak to psychicky zvládám upřímně ??? asi mi to ještě nedošlo !!!

Strana