icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
10. kvě 2016

@zuzanaxx šikulka , bude se hodit 🙂

cartago15
10. kvě 2016

Myslím, že po dnešku jsem s centrem Pronatal skončila ať to dopadne, jak chce. Když Vám lékařka, během sezení říká slova jako zázrak, nechápu, nerozumím, nevím, netušíme a uvidíme... opravdu skvělý pocit a mám v nich plnou důvěru! I kdybych ty zmrzliny měla převést jinam, co tam máme... no nic další UTZ za 14 dní a prý uvidíme...

tehulka1167
10. kvě 2016

@cartago15 co prosim??? Ty jsi byla zase u ty mury?? Nic neviděla nebo co? Testy tehu mas ok? Co si skočit na krev na hcg? Bude to dobrý neboj.

cartago15
10. kvě 2016

@tehulka1167 jsem totálně vystresovaná a netuším co si mám myslet... nevychází jim absolutně týdny, podle UTZ máme o týden mladší těhu, což u IVF prostě nejde, že jo, tam je to daný. od začátku jsme o týden mimo, o týden později srdíčko a celý to máme o týden posunutý o podle velikosti. Nikdo to nechápe a moje otázky, jak mám tohle těhu chápat mi odpoví viz slova co jsem psala výše, se smíchem ... asi ji to přijde vtipné, ale mě moc ne. Chápu, že jsem byla blbý případ, který asi nebyl úplně lehký, ale po tom, když mi řekne, že to těhu je zázrak a že nechápou tu velikost... no nic prý uvidíme za dalších 14 dní!!! a do té doby ? se asi zastřelím

jirikova
10. kvě 2016

@cartago15 a obvodního gynekologa máš jiného? Zašla bych na kontrolu k němu a řekla mu vše, ať se na tebe podívá ještě někdo jiný..co myslíš? 14 dní je vážně dlouhá doba, to bych jen tak asi nevydržela čekat..

cartago15
10. kvě 2016

@jirikova no přemýšlela jsem o tom, chvíli, ale pak si říkám, že s tím stejně nic nenadělám... i kdybych chtěla... pořád jsem to nikomu neřekla, náladu pod psa stále svádím na hormony, který mi taky nepřidávají na super náladě.

pozi
10. kvě 2016

@cartago15 no prosím tě,tak jako co,místo aby tě uklidnili,že to je ok,když je srdíčko tak co?Já to nechápu,zašla bych na gyndu,je to nějaký pomatený,já bych taky nevydržela,berou tolik peněz za nás i z nás,tak by to chtělo trochu jiný přístup 😠

pozi
10. kvě 2016

@zuzanaxx no jo,ty zas budeš mít hlavně z utrouše všechny příznaky,i ty co tam nenapsali,viď?Já mám psaný tentokrát to crinone,od čtvrtka začínám,říkala jsem jí,že mě po utrouši pálí a svědí pipina,tak mi napsala tohle,budu jen večer aplikovat,a v lékárně mi říkali doplatek cca 190,- za jedno,mám 2 balení,takže se necháme překvapit,jaké to bude,ale v caru mi říkali,že si to ženské moc chválili,že to psali místo utrouše,když měl výpadek,teď už normálně je k dostání.A dudlík je super,bude se hodit,na únor jak dělaný 😉

tehulka1167
10. kvě 2016

@cartago15 nestresuj se. Tady je dost holek co to maj jako ty,ze jw tehu mladší o tyden viz Lennusak. A ma všechno jinak v pořádku. Takze nejsi jwdina 🙂

tehulka1167
10. kvě 2016

@cartago15 ted myslim holky po umelym opl. Takze klid mamco 🙂

cartago15
10. kvě 2016

@pozi no oni z toho vážně jsou taky hrozně překvapený a nechápou, na utz jsme měla dva dr. Oba, že kdyby to bylo velikostně ok, byli by spokojení, ale takhle neví co si o tom myslet. Prý 25 na kontrolu a na krev rovnou a dostala jsem i žádanku na první gen screening... Mám trochu zaječí úmysly, že bych se objednala na příští týden ke svému gyn, i když vím, že v takhle brzkém těhu s úspěchem čineúspěchem nikdo nic neudělá

zuzanaxx
10. kvě 2016

@pozi toho utrouše se děsím nejvíc a taky toho, že s ním teď budu v práci. Ale další nemocenskou nechci, sedím hlavně v kanclu, takže fyzicky se nenadřu a peníze za nemocenskou jsou děsné...

zuzanaxx
10. kvě 2016

@cartago15 já bych ale chtěla znát ještě další názor...za to nic nedáš...

cartago15
10. kvě 2016

@zuzanaxx no jo, ja u toho měla dneska 2 dr. A minulý týden taky 🙂 to jsou 3 různí lékaři, ale jo zítra volám na svou gyn ať mi ještě tam udělají uzt

pozi
10. kvě 2016

@zuzanaxx no jo,tak v práci je to horší,ale máš pravdu s těmi penězi,já teď čekám,byla jsem poprvé celý měsíc doma,kolik to bude,to se rozšoupnem 🙄

zuzanaxx
10. kvě 2016

@pozi myslím, že týden doma bude stačit. Stejně mi to pak leze doma na mozek. A MUDr říkala, že stačí 4 dny poctivě ležet...

jirikova
10. kvě 2016

@pozi já teď budu brát Crinone už druhý cyklus a dobrý. 🙂 Super je, že se narozdíl od Utrouše aplikuje jen jednou denně a to před spaním, nemusíš na to celý den myslet, na to máme jiný léky. 😎
Trochu to ze mě ráno vyteče, ale nic hroznýho. Nesvědí, nesmrdí (myslím). A když se pak myju večer, tak jak když ze mě padá silikon nebo tak, ale jinak mi to nevadilo vůbec. 😉

pozi
10. kvě 2016

@jirikova no tak fajn,to je právě dobrý,když stačí jen jednou denně,to přežiju 🙂

pozi
10. kvě 2016

@zuzanaxx no nevím,4 dny?Já to zvládnu tak den a podle @těhulka1167 se chystám na sekání trávy,pokud nebude pršet 😉

tehulka1167
10. kvě 2016

@pozi ja jsem do toho čtvrtku vydržela ležet, proto ze od utery jsem byla silene ospala,unavena 😀

zuzanaxx
10. kvě 2016

@pozi no, já asi vydržím 2. Na sekání máme traktůrek a k tomu mě chlap nechce pustit 😆 už se mi vrátil ze služebky. No, když byl pryč, taky to nebylo špatné 😉

zuzanaxx
10. kvě 2016

@tehulka1167 už se vidím, jak sedím v kanclu, přijde šéf a nejdřív mě bude muset vzbudit, pokud chce něco řešit 😆

tehulka1167
10. kvě 2016

@zuzanaxx noo joo 😀 😀 😀 budeš jako Ruza.

zuzanaxx
10. kvě 2016

@tehulka1167 nestraš, jeden šéf má 83 a druhý 54. Co když mě budou chtit políbit??? 😊

pozi
10. kvě 2016

@zuzanaxx to bude zajímavé 😀 no dobře,tak budu ležet dny 2,aspoň se o to pokusím,ale s naším prďolou to není jen tak 😖 a s tím chlapem ti to věřím,já na něj mám taky nějak poslední dobou alergii,ale tenhle týden má odpolední,tak je to fajn 🙂

pozi
10. kvě 2016

@tehulka1167 jako fakt tak dlouho?No tak uvidíme,jak se bude dařit nám 😉

tehulka1167
10. kvě 2016

@pozi no uklidnim te. Ta unava je stale😀 😀 ale nelezim tolik.

zuzanaxx
10. kvě 2016

@tehulka1167 co děláš za práci? Nevím, jestli jsi to už psala...

martinaanet
10. kvě 2016

Ahojky holky.
Užíváte někdo Prednison?Užívá se i před ketem nebo jen po něm?Předem díky

tehulka1167
10. kvě 2016

@zuzanaxx v hospodě. Jsem doma uz od unora co jsme sr vrhli do druhy ho IVF.

Strana