Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx jestli se sliznici nemas problém tak je v nativu. Jinak do ovulace pij cerveny vino. Je dobrý na sliznici.
@tehulka1167 já že jsem četla na internetu 2 měsíce předem.. 🙂 tak jsem se chtěla jen optat... 🙂
@tehulka1167 množství je omezené? 😂
@tehulka1167 a co nějaké další příznaky?
@zuzanaxx dej si kolik chces draha 😉 taky jsem ho pila.
Ahojky, tak u mě dneska utz, 12. den cyklu - folikul 22 mmm, takže ovulace by měla být na spadnutí 🙂 pregnyl mi mudr už nepíchla, že to necháme na "přírodno". Sliznice pěkně narostlá 🙂 Ve středu kontrola, doufám, že už tam folík nebude a hurá v pondělí na KET 😀 To by byl pech, kdyby mi neprasknul jak minule.
@itworks ja mam to iste podla UZ 12 DC a krasny folikul 🙂 teraz som prisla od lekarky a predpisala mi povinny sex na dnes vecer a zajtra 😀 Bola som prekvapena!!!! Normalne neovulujem, a preto som odkazana na darkynu. Tento mesiac je zazracny, tak dufam, ze sa kazdej z nas, prirodzene ci transferom zadari 😵 Chvilku budem mimo, prijemne povinnosti volajuuuu 😎
Už prohráváme...😐
holky,tak dnes uz,dle dr. luxusní peřinka 9 mm,KET nakonec prý radši 16.5.,dala mi na výběr jestli v sobotu nebo v pondělí,dále beru Estrofem a místo Utrouše mi napsala Crinone,když jsem jí říkala,že mě potom pipina pálí a svědí,polykat prý ne,nemá to takový účinek,takže hurá do toho a půl je hotovo,bábu radnickou objednávám,už by mi došla a já bych neměla na víkend,by mi chyběla 😉
@tehulka1167 tyjo,to jsou dálnice,supeer,moc se mi to líbí 🙂
Bába dělá divy! Zítra napíšu, jak jsem dopadla já...
@pozi u nas by to bol zazrak!!!! Normalne som mala ist na Ket 16ho maja, no menstruacia nedorazila v plnom prude, len som spinila a coordinatorka, ze mam pockat na normalny menzes a potom zacneme s pripravov na Ket. Dnes som si zasla k svojej lekarke a ona ma takto milo prekvapila, tak ideme skusat 😵 a Ket nechame na neurcito 🙂
No děvčata, super zprávy od vás. Všechno krasne nachystane tak to dopadne 🙂
Holky ?? Jak to je s pojišťovnou a proplácení IVF ... Vím,že pojišťovna proplácí 4 pokusy ale v tom případě,že si v prvních 2 pokusech necháte zavést jen jedno embryo ( jinak 3 pokusy, když si v druhém IVF necháte zavést 2 embrya) ... Teď můj dotaz 🙂 podstoupila jsem 1 IVF (to nevyšlo) , pak 2 IVF (které ale přešlo v 1 KET) ... jelikož moc nepočítám s úspěchem podstoupila bych 2 KET ... jak mám brát ten 2 KET ?? Jako 4 pokus ??? Tím pádem kdyby nevyšel ani 2 KET tak bych si měla další celé IVF platit sama ???
@vercanika neee Ket je neco jineho nez IVF. Ten se neschvaluje a muzes na nej klidne kazdy mesic.
pecka !! díky bohu :D
@vercanika v pripade,ze u twch dvou IVF jsi nechala zavést jedno embryo mas narok ještě na dve IVF s pojišťovnou
@vercanika pokud mas teda hodne mrazacku a nemusela jit do dalšího IVF

@svatoska ja ho pila asi deset dni. Pak uz jsem otěhotněla 😀