Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Myslím, že po dnešku jsem s centrem Pronatal skončila ať to dopadne, jak chce. Když Vám lékařka, během sezení říká slova jako zázrak, nechápu, nerozumím, nevím, netušíme a uvidíme... opravdu skvělý pocit a mám v nich plnou důvěru! I kdybych ty zmrzliny měla převést jinam, co tam máme... no nic další UTZ za 14 dní a prý uvidíme...
@cartago15 co prosim??? Ty jsi byla zase u ty mury?? Nic neviděla nebo co? Testy tehu mas ok? Co si skočit na krev na hcg? Bude to dobrý neboj.
@tehulka1167 jsem totálně vystresovaná a netuším co si mám myslet... nevychází jim absolutně týdny, podle UTZ máme o týden mladší těhu, což u IVF prostě nejde, že jo, tam je to daný. od začátku jsme o týden mimo, o týden později srdíčko a celý to máme o týden posunutý o podle velikosti. Nikdo to nechápe a moje otázky, jak mám tohle těhu chápat mi odpoví viz slova co jsem psala výše, se smíchem ... asi ji to přijde vtipné, ale mě moc ne. Chápu, že jsem byla blbý případ, který asi nebyl úplně lehký, ale po tom, když mi řekne, že to těhu je zázrak a že nechápou tu velikost... no nic prý uvidíme za dalších 14 dní!!! a do té doby ? se asi zastřelím
@zuzanaxx no jo,ty zas budeš mít hlavně z utrouše všechny příznaky,i ty co tam nenapsali,viď?Já mám psaný tentokrát to crinone,od čtvrtka začínám,říkala jsem jí,že mě po utrouši pálí a svědí pipina,tak mi napsala tohle,budu jen večer aplikovat,a v lékárně mi říkali doplatek cca 190,- za jedno,mám 2 balení,takže se necháme překvapit,jaké to bude,ale v caru mi říkali,že si to ženské moc chválili,že to psali místo utrouše,když měl výpadek,teď už normálně je k dostání.A dudlík je super,bude se hodit,na únor jak dělaný 😉
@cartago15 nestresuj se. Tady je dost holek co to maj jako ty,ze jw tehu mladší o tyden viz Lennusak. A ma všechno jinak v pořádku. Takze nejsi jwdina 🙂
@cartago15 ted myslim holky po umelym opl. Takze klid mamco 🙂
@pozi no oni z toho vážně jsou taky hrozně překvapený a nechápou, na utz jsme měla dva dr. Oba, že kdyby to bylo velikostně ok, byli by spokojení, ale takhle neví co si o tom myslet. Prý 25 na kontrolu a na krev rovnou a dostala jsem i žádanku na první gen screening... Mám trochu zaječí úmysly, že bych se objednala na příští týden ke svému gyn, i když vím, že v takhle brzkém těhu s úspěchem čineúspěchem nikdo nic neudělá
@pozi já teď budu brát Crinone už druhý cyklus a dobrý. 🙂 Super je, že se narozdíl od Utrouše aplikuje jen jednou denně a to před spaním, nemusíš na to celý den myslet, na to máme jiný léky. 😎
Trochu to ze mě ráno vyteče, ale nic hroznýho. Nesvědí, nesmrdí (myslím). A když se pak myju večer, tak jak když ze mě padá silikon nebo tak, ale jinak mi to nevadilo vůbec. 😉
@pozi ja jsem do toho čtvrtku vydržela ležet, proto ze od utery jsem byla silene ospala,unavena 😀
@tehulka1167 už se vidím, jak sedím v kanclu, přijde šéf a nejdřív mě bude muset vzbudit, pokud chce něco řešit 😆
@zuzanaxx noo joo 😀 😀 😀 budeš jako Ruza.
@tehulka1167 nestraš, jeden šéf má 83 a druhý 54. Co když mě budou chtit políbit??? 😊
@tehulka1167 jako fakt tak dlouho?No tak uvidíme,jak se bude dařit nám 😉
@pozi no uklidnim te. Ta unava je stale😀 😀 ale nelezim tolik.
@tehulka1167 co děláš za práci? Nevím, jestli jsi to už psala...
Ahojky holky.
Užíváte někdo Prednison?Užívá se i před ketem nebo jen po něm?Předem díky
@zuzanaxx v hospodě. Jsem doma uz od unora co jsme sr vrhli do druhy ho IVF.

@zuzanaxx šikulka , bude se hodit 🙂