Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 ukaž poslední test, ať se pokocháme...
@martinaanet já beru Prednison 10 dní před transferem a pak až do pozitivní krve. Imunologický problém nemám (nebo o něm nevím).
@tehulka1167
Aha.Já jsem dnes byla na ultrazvuku,v pondělí jdu na ket.A k Estrofemu mi dr.přidal Untroš a nezaptala jsem se,jestli se užívá i Prednison,i když se ptal,jestli ho ještě mám.Každopádně díky,těhulko.-)
@martinaanet vy toho berete nějak moc...já píchám jen pregnyl a pak utrouš...nešídí mě?
@zuzanaxx ty chces test dnesni chichi. Tady to je 🙂
@zuzanaxx zítra budu dělat poslední test. Ve čtvrtek příští týden jdu na gyndu 🙂
@tehulka1167 úžasné, kràsné, nádherné...počkej 3 týdny 😆
@zuzanaxx jste v poradi holky. Už se těším na Vaše testiky.
Díky holky a jak prosím berete před ketem Untroš? 2x2 nebo 3x2?
Já už toho beru tolik,že snad zblbnu.-)Na štítnou žlázu-jod a pak také kys.listovou
@martinaanet 5 dní před KETem a pak do testu 3x2.
@cartago15
Super,děkuji moc.-)
Ahoj holky, můžu se zeptat za jak dlouho po ET a KET si vás pozvali na kontrolu po pozitivním testu do centra? Já jsem po 4 IVF a podle testu jsem těhotná ale do centra mam přijít až 1.6 . Váhám zda se dříve neobjednat ke svému gynekologovi 🙂
@tulda3 pp transferu u nas v Car delame az 16 den test a dle výsledků se domlouvame dal. Jinde chodej na krev 14 den po transferu.
@tehulka1167 u nás se test dělá právě 14 den což jsem dneska. Ale spíš mě zaráží že nepozvou aspoň na krev .
Caute holky, dnes jsem 5 den po ET , měla bych něco pocitovat?
Beru jen gel crinone..prsa mě bolí hlavně večer i teď když je zmacknu a bolí me břicho
Ja byla druhy den po transferu brutalne porad ospala,unavena. Prsa jsou plnejsi a bolej,ale ne moc.
@zuzanaxx buď ráda,že toho nebereš víc,já Estrofem,Prednison,Anopyrin,dnes večer hurá utrouš,ale od zítra crinone,tak jsem zvědavá,jinak Prednison beru taky jen tak že to doporučí na každé imunologii,Anopyrin na předejití potratu?Mám prý nějaké zvýšené protilátky,jinak ovu,sliznici a vše okolo úplně v poho,už se v těch tabletách nevyznám,jednou si vezmu dvojitou dávku a bude 🙂
@tehulka1167 jéééé,to je krááásné,už chci taky,moc moc ti to přeju,máme vlastně taky ještě furt 2.IVF,tak by to mohlo dopadnout 😉
@martinaanet já měla utrouš vždy 2 ráno a 2 večer,ale teď do třetice budu mít crinone gel,jsem zvědavá
Holky, já to ten týden do KET nemůžu vydržet! Myslím na to nonstop, i v práci, nic nepomáhá 😂
@pozi jasne,ze vam to taky dopadne holky 🙂

@martinaanet prednison se bere 6 týdnů pred tramsferem pokud mas imunol.problem. to ze ho nasadí treba az po transferu je k prdu. Začíná pusobit au po 25 dnech uzivani. To mi rekla mudr na imunologii