Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@klarka011 6 den je brzy na to dělat závěry 🙂
@tehulka1167 Reprofit Brno. A tobě řekli, že má kouření vliv na co při IVF, jestli se můžu zeptat?? Už to sleduju delší dobu, že co doktor, co CAR, tak úplně jinačí názory na všechno. Jinak jsem tam ale spokojená.
@jennyy12 Vubec na nic. Jen se některým huř otehotnuje. Ale pokaždy jsem kouřila a pokaždý stejný počet vajec a embrya krásný.....takže asi tak 😉
@pozi jej dekuji staci i jedno hlavne at uz se konecne dockame
@martinek14 nechodíš taky do Pronatalu?
@tehulka1167
@jennyy12
Az budete mit nekolikaty pokus ivf nebo iui tak vas to donuti prestat.
Co ty miminecka pak muzou mit v predskolnim veku astma atd atd
Ja jsem s tim po 6 pokusech prastila ze dne na den po 5.letech snazeni a ted mam expandovanou blastocystu 5.den kultivace a jsem stastna ze uz 14 dni nekourim od stimulace.
Takze nebojte,donuti vas to prestat ikdyz kourite 0,0 prd
Kdyz uz podstupujete ivf tak bud chcete dite nebo kourit. I tak hodne stesti. . .
@jennyy12 já jsem taky reagovala celkem dobře,na můj hormonální profil,a to já jsem na sebe nic nepráskla,ale Dr. to ze mě dostala teď při druhé stimulaci a říkala,ať zkusím přestat a jestli z toho budu mít nervy,tak ať si radši dám a jsem v pohodě.To jsi dobrá,že jsi to zvládla jen na té elektronické 😉
@pozi asi bude, už vymýšlím náhradní program...ale pořádná práce rukama je super, večer padnu do postele a nemusím přemýšlet. Určitě prasknou, já jsem jen vážně překvapená, že můžou být dva bez hormonů. A hned mě napadla @itworks...co budeš dělat o víkendu?
Holky,berete ten utrogestan ve stejne hodiny?
@tehulka1167 ja chodim do Ostravy
@martinek14 kam do Ostravy?
@anette30 já ho brala 2x denně, ráno,jak jsem se probudila a večer, když jsem šla spát
@anette30 snažím se brat přesně . Ale ne úplného vždycky to tak je.
@hanulkavelunka už mám druhý IVF za sebou. Teda jsem tehu. A určíte nechci malými vyhovovat.
tak holky, výsledky negativní z krve... MS i přes 10 utroušů, vše mám vysadit, a 26.5 jsem objednaná... je mi z toho tak smutno... ☹
@fille Hlavu vzhůru!!! 🙂
@zuzanaxx gyncentrum
@martinek14 já taky. Chodím k MUDr. Rákoszové. A ty? Spokojenost? Já docela jo, ikdyž se to poprvé nepovedlo.
@zuzanaxx Ja chodim ke svemou gyndarovi do F-M do Ostravy jen na transfer.Ivf bylo uspesne ale bohuzel v 8tt ukoncene prazdny gestacni vacek.No a vcera jsem byla na Ket pani doktorku jsem videla jen jednou ale pristup tam je prijemny.Co ty jak na tom jsi?
@martinek14 několik neúspěšnývh IUI, v březnu první IVF - bohužel jen biochemické, za týden snad první KET s posledním mražáčkem. A pokud to nevyjde, tak pauza. Možná i půl roku. Potřebuji se dát do kupy psychicky, fyzicky i finančně😆 max bych dala ještě IUI, problém máme ve spermiu a teď se to pomalu lepší. I když hitparáda to nikdy nebude...
zuzanaxx ahoj, dneska chystám dobroty na zítřejší oslavu mych narozek,takže to mám nabité 🙂 příští víkend jedeme na cyklovylet spojeny s návštěvou sklípku v Sudomericich 🙂 musím ten nezdar zapít 🙂
@itworks jaký neuspěch???? Jdeš na Ket,ne?? 🙂
@tehulka1167 ne, tento měsíc zase nemůžu, zas je tam je neprasknutý velky folikul. Bylo by to zbytečné. Příští měsíc zkusíme naposledy nativ, půjdu na utz už dříve, abychom viděli, že jsou vaječníky čisté.

@jennyy12 to je teda pěknej blbec tvůj doktor. Kouření nemá vliv na stimulaci.Kam chodíš prosím tě.???