icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

sisul_ka
16. kvě 2016

a pokracujeme 🙂

tehulka1167
16. kvě 2016

@sisul_ka Faaakt? Tady je osklivo,prší a týden fouká. Je zima u nás obzvlášt,bydlím u hor.

tehulka1167
16. kvě 2016

@sisul_ka nooooo nádhera 🙂 🙂 🙂

itworks
16. kvě 2016

@zuzanaxx ahoj, už jsi byla na utz,jak ti dopadl? Umoudřily se folikuly 🙂

zuzanaxx
16. kvě 2016

@itworks dneska, ale jsem poslední až na 16:15. Píchají potvory oba dva 😉

itworks
16. kvě 2016

@zuzanaxx tak to budu držet palce,mě picha vždycky na jiné straně,než je folikul 🙂

sisul_ka
16. kvě 2016

@tehulka1167 viem, uz si to spominala, ze byvas u hor, tak posielam vela slniecka aby sa k vam co najskor dostavilo 🙂

zuzanaxx
16. kvě 2016

@itworks takže já už jsem opět píchnutá pregnylem 10000, ve středu poslední utz, jestli folík prasknul. Naštěstí zůstal jen jeden, druhý se skoro ztratil. A sliznice 9mm, takže vše nachystáno. A pokud folík praskne a embryjko se v pořadku rozmrazí, v pondělí jdeme na to...konečně...a ještě to zitra a ve středu máme pojistit sexíkem 😅

itworks
16. kvě 2016

@zuzanaxx jé, ty se máš 🙂 já chci taky 🙂 já jsem zvědavá, jak to bude se mnou příští měsíc.

pozi
16. kvě 2016

tak holky,je to za mnou,bobíšek je u mě,aspoň doufám,protože když jsem přelézala na lehátko,tak jako kdybych si "krupla"ale možná je to normální,nevím...jinak už byla vylezlá i z obalu,takže jí museli opatrně nabrat,no uvidíme,byla jsem celkem pozitivní,ale mě to zas přepadne tak 5.den,ale teď už tomu nechám volný průběh-BUĎ ANEBO,co se má stát se stane a hotovo

pozi
16. kvě 2016

@zuzanaxx no tak už se ti to taky blííížíí,super,už se na tebe těším 😉

pozi
16. kvě 2016

@sisul_ka závidíme počasí,tady nic moc a jahody teprve kvetou 😒

pozi
16. kvě 2016

@markatka tak jak jsi dopadla?Já si taky myslím,že pokud je test pozitivní,tak bys měla utrouš ještě brát,co je to za blbost,že se má tělo s tím poprat samo?Když už se konečně podaří,tak by se to mělo podpořit,ne?No tak nevím..

pozi
16. kvě 2016

holky,kterým se ukázala byť slaboulinká čárka,přeji,ať to vydrží a drží to až do konce,je to sice počátek všeho,ale ten nejdůležitější 😉

tehulka1167
16. kvě 2016

@pozi no paráda. Taky mi lezla už ven poradna hihi.

salenas
16. kvě 2016

@pozi to sis krupla výplach,takže klííííd

jirikova
16. kvě 2016

@pozi myslela jsem na tebe, aby se úspěšně rozmrazila, tak jsem ráda, že se to podařilo! 😵 kdy chceš testovat?

markatka
16. kvě 2016

@pozi Tak v mém CARu mi to nenapsali, prý už to stačí a dlouhodobě se má brát prý jen po KET.. ☹

pozi
16. kvě 2016

@salenas fakt?no tak to jsi mě uklidnila,jestli to bylo ono,jsem si říkala že takovou dálku jedu,5200,-v pr.... a ještě ani nevyjedu ze sálu a je to v kýbli 😖 do kdy vydržíš netestovat?Upřímně se ti nedivím,já počítám nejdříve po 10.dni,budu si to radši užívat,že jako jo,když jsi mi to tak hezky napsala 😉

tehulka1167
16. kvě 2016

@markatka to jsou blbci. Mela jsi jet na gyndu ne do Car.

pozi
16. kvě 2016

@jirikova já na tebe myslela včera,kolik ti zavedli a kolik vám zbylo?Já jsem v testování posera,takže až tak po 10.dni 🙂

tehulka1167
16. kvě 2016

@pozi neboj on nemohl vypadnout 🙂 me ho tam zase ten dal úplný naslepo neviděli dělohu a vidíš jak to dopadlo dobře.

markatka
16. kvě 2016

@pozi Držím pěsti, aby co nejrychleji uteklo čekání na test a ten pak byl s // 🙂

pozi
16. kvě 2016

@markatka no prosím tě,co je to za blbost?I po ET holky mají cca do 12.týdne,já to nechápu,slyším to prvně

itworks
16. kvě 2016

@pozi držím palce, až se mu u tebe líbí 🙂 já bych chtěla mít u sebe taky embryjko, vy už budete teď v květnu všechny těhotné a já zůstanu na ocet 😀

tehulka1167
16. kvě 2016

@itworks neboj,neboj jsi v pořAdi . Holky pardon telefon si upravuje slova jak chce..

pozi
16. kvě 2016

@tehulka1167 no to vidím,jak to dopadlo 🙂 a chci taky,mě zas zaváděli asi 15 min.,nešlo jí to přes jizvu po císaři,musela až dál,aby se nechytilo v ní a já už se málem počůrala,jak mi tlačili ultrazvuk na močák 😖 a já už jí měla i bez obalu,posledně se mi drala ven a dneska jsem koukala na tu fotku a říkám:Hele,to ani není embrijko,to je čivava,fakt je tam vidět 🙂

tehulka1167
16. kvě 2016

@pozi AZ takhle Te mučili jo? Já jsem taky po císaři, ale musím zaťuka t VŠE v pohodě. Lez,a hlad ho. 🙂

pozi
16. kvě 2016

@tehulka1167 jo jo,hladím hladím,já holt musím mít vše extra,i tu jizvu 🙂

markatka
16. kvě 2016

@pozi Asi budu průkopník ;) Musím se od toho nějak oprostit a doufat, že se to tělo fakt zařídí...

Strana