Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@sisul_ka Faaakt? Tady je osklivo,prší a týden fouká. Je zima u nás obzvlášt,bydlím u hor.
@sisul_ka nooooo nádhera 🙂 🙂 🙂
@tehulka1167 viem, uz si to spominala, ze byvas u hor, tak posielam vela slniecka aby sa k vam co najskor dostavilo 🙂
@itworks takže já už jsem opět píchnutá pregnylem 10000, ve středu poslední utz, jestli folík prasknul. Naštěstí zůstal jen jeden, druhý se skoro ztratil. A sliznice 9mm, takže vše nachystáno. A pokud folík praskne a embryjko se v pořadku rozmrazí, v pondělí jdeme na to...konečně...a ještě to zitra a ve středu máme pojistit sexíkem 😅
tak holky,je to za mnou,bobíšek je u mě,aspoň doufám,protože když jsem přelézala na lehátko,tak jako kdybych si "krupla"ale možná je to normální,nevím...jinak už byla vylezlá i z obalu,takže jí museli opatrně nabrat,no uvidíme,byla jsem celkem pozitivní,ale mě to zas přepadne tak 5.den,ale teď už tomu nechám volný průběh-BUĎ ANEBO,co se má stát se stane a hotovo
holky,kterým se ukázala byť slaboulinká čárka,přeji,ať to vydrží a drží to až do konce,je to sice počátek všeho,ale ten nejdůležitější 😉
@pozi no paráda. Taky mi lezla už ven poradna hihi.
@salenas fakt?no tak to jsi mě uklidnila,jestli to bylo ono,jsem si říkala že takovou dálku jedu,5200,-v pr.... a ještě ani nevyjedu ze sálu a je to v kýbli 😖 do kdy vydržíš netestovat?Upřímně se ti nedivím,já počítám nejdříve po 10.dni,budu si to radši užívat,že jako jo,když jsi mi to tak hezky napsala 😉
@markatka to jsou blbci. Mela jsi jet na gyndu ne do Car.
@pozi neboj on nemohl vypadnout 🙂 me ho tam zase ten dal úplný naslepo neviděli dělohu a vidíš jak to dopadlo dobře.
@itworks neboj,neboj jsi v pořAdi . Holky pardon telefon si upravuje slova jak chce..
@tehulka1167 no to vidím,jak to dopadlo 🙂 a chci taky,mě zas zaváděli asi 15 min.,nešlo jí to přes jizvu po císaři,musela až dál,aby se nechytilo v ní a já už se málem počůrala,jak mi tlačili ultrazvuk na močák 😖 a já už jí měla i bez obalu,posledně se mi drala ven a dneska jsem koukala na tu fotku a říkám:Hele,to ani není embrijko,to je čivava,fakt je tam vidět 🙂
@pozi AZ takhle Te mučili jo? Já jsem taky po císaři, ale musím zaťuka t VŠE v pohodě. Lez,a hlad ho. 🙂
@tehulka1167 jo jo,hladím hladím,já holt musím mít vše extra,i tu jizvu 🙂

a pokracujeme 🙂