Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mikilala20 já mám pocit,že už jsme se někde ve skupince potkali,tak ať už to konečně klapne,vy to tam máte tak nějak jinak,za tím kanálem 🙂
Holky jsem se teď ve sprše nějak zamyslela, jestli nejsem blbá..ale já přes den a pak i někdy doma prostě zapomenu, že jsem na nějakým transferu byla a nějak se teda nešetřím..snažím se nezvedat těžký věci a teď třeba i luxoval manžel, ale jinak dělám vše naprosto stejně, jako jsem dělala předtím. 😅 jaký máte názor na "klidový" režim vy?
@mikilala20 to jsem ráda že to máme skoro stejně, držím palce 🙂
@blanch2014 tak to budeme testovat společně.... i když mi to tentokrát doma bylo zakázáno.. 🙂
@cartago15 tak jak si vede s s míčem? 🙂
Tak to je krasny jak se vam daří..🙂 ja furt jen čekam až dostanu MS Abych mohla jit na ultrazvuk a pak konečně na ket. To čekání mě už ničí.☹
@pozi
Ahojky.Tak jak ti je?Pobolívá tě v podbřišku?Mě tak mírně ano a občas mě píchá do boku.Snad to není znamení,že se malé pouští.Už je ve mě malá dušička.
@tehulka1167
Ahojky,mamčo.Prosím tě,jak ti bylo v prvních dnech po transferu?Já už nevím,co je normální a co ne.Ležím jak pravítko,abych něco neskonila.
@martinaanet tak nelez jako pravítko a bud normální. Lez jak je ti pohodlný. Pamatuj,ze uhnízdění nevylezis. Jinak od druhého dne po transferu brutální únava a povolování břicha
@martinaanet na zádech se moc nedoporučuje, děloha se min prokrvuje. Spice se pohybuje, ale s rozumem 🙂 a pak si zase polez.
@tehulka116
aha,já jsem unavenější,ale není to tak hrozné,jen mě pobolívá ten podbřišek.A při předešlých pokusech jsi byla také tak unavená?
@tehulka1167
tak to jsem nevěděla,že bych neměla spát na zádech,já tak spím,ale častěji tedy na boku.Díky moc
@martinaanet ne unavena jsem AZ ted po tomto transferu. Únava je v tehu uplne normální 🙂
@martiaanet hele,je mi nějak tak normálně,dnes je to 2.den,takže nic nečekám,občas píchne a zatlačí v podbřišku,ale to tomu nepřikládám,zavrtání mimíska nemůžu cítit,sliznice nemá v sobě nervy,až potom roztahování,unavenější jsem,ale není to tak hrozný,že bych odpadla a usnula,ani už moc neležím,jen tak něco udělám,pak odpočinu apod.,pokud se má zavrtat,tak už se tak stalo,pokud ne,tak je to pryč,ale říkám si co se má stát,ať se stane,při 1.IVF jsem poctivě ležela 3 dny a stejně nic,a jak píše těhulka1167,to nevyležíš 😉
@tehulka1167 Ahoj 🙂 ve středu na UTZ, ale upřímně jsem nějak psychicky rezignovala, ani nevím proč, možná léky? Volala jsem svému Dr. na gyn a ten mě odbyl a řekl, že mám počkat na UTZ do CAR, že má horší UTZ a nechce mě víc znepokojovat, což se mu vážně povedlo ... Kdy jdeš na první UTZ ?🙂
@cartago15 Já jdu zítra na gyndu a začínám byt dost nervózní. 🙂
Holky na ket můžu jít hned po první nepodařeném IVF??? A asi se za to taky platí že??
@tehulka1167 vůbec nebuď ! 🙂 od začátku víš, že to vyšlo, takže nemáš proč 🙂 Po tolika pokusech se na tebe usmálo štěstí a teď by jsi začala být nervozní? Až uvidíš tu fazolku, tak budeš nejšťastnější na světě 😀
@cartago15 Ty už jsi aspon v 9 týdnu,že? 🙂 A prcka a srdíčko dr. viděla tak je všechno v pořádku 🙂 kdy jdeš na kontrolu?
@fille jo,mužeš jít hned další cyklus pokud je všechno ok a ano Ket se platí.
@tehulka1167 to je to co netušili a jejich teorie proč je menší než má být mě už ani nezajímají 🙂 Na UTZ jdu ve středu, ale spíš počítáme s tím, že byl prcek opožděný ve vývoji a půjdeme na další pokus. I tak nás nějak na to připravovali Dr. Podle IVF 9, podle UTZ 8tt
@cartago15 no nezabývej se tím,kolik takových už bylo co je hnali na revizi,že se to nevyvíjí atd a na konec to dobře dopadlo 🙂
@tehulka1167 už to právě ani neřeším, ve středu půjdu a uvidíme, pokud bude prcek se srdíčkem, tak už mi jejich řeči budou dál ukradené, protože pořád bojuje a už to nevzdá 🙂 Kdyby mě aspoň něco bolelo 😀 břicho, prsa, nevolnosti nebo tak, ale nic... snad i utrouš přestal fungovat! 😀
mě bylo doted celkem dobře,jen ta šílená únava. Ale ted posledn dny mi je špatně 😀
@cartago15 Já vůbec nechápu proč to doktori tak řeší a straší akorát maminy!!! Vždyt všechny děti nejsou podle tech jejich parametru. To je zajímavý,že když je dítě větší tak to nikdo neřeší,ale jakmile je menší tak se to řeší 😠
@tehulka1167 asi se chtějí krýt v případě, že to nevyjde? Uvidíme, spíš bych řekla, že jsem netěhotná než těhotná 😀 břicho neroste nic... jsem z toho taková lehce deprimovaná ze všeho, ale za týden se vše rozsekne a konečně budeme vědět na čem jsme. Díky bohu je práce na zahradě dost 🙂 všechno začíná kvést a můj aktuálně největší problém jsou slimáci !!!! 😀

@axi44 Já má 24.5. KET 🙂 už se nemůžu dočkat