Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanulkavelunka Gratulují, jen tak dal 🙂
Chci se optat, je nutný chráněny sex při stimulaci? Nebo stačí si jen dávat pozor, ano, třeba na to ani nebude chuť či nálada, ale jen pro informaci. Děkuji
Holky, tady to jede, nestíhám...😄já teď dodělávám v práci, co se dá, protože od pondělí mám dovojenou. Dneska poslední utz, folikul prasknul, sliznice prý nadnerná a od zítřka zase můj nejlepší přítel utrouš...a navic s ním budu pár dní v práci, fakt se těším. A v pondělí KET 😆
@zuzanaxx no to je dost,že jsi se ozvala. Tak super a v pondělí hurá na to 🙂
@itworks dneska mi dělala utz tá nová MUDr.Hlistová. Takové ucho 😉
@tehulka1167 už jsi viděla srdíčko nebo je ještě brzy? Tak bába ni nakonec ovu neurychlila, ale o dva dny posunula. Ale mívám cykly i 30 dní, tak snad to bude ok. ..
@zuzanaxx zítra jdu na ultrazvuk. A co bábu, piješ pořád? :D
@tehulka1167 jj, řekly jsme do KETu, ne? Už mi i chutná 😅
@hanulkavelunka no super,jen ať sílí dál 😉
@pozi zacala jsem spinit a dost 😟😥
Nechapu to
Zitra budu volat do Car
Jako test dnes preci zesilil tak proc 😥
@hanulkavelunka neboj,to bude ok,prostě se zavrtává,jinak máš nějaký příznak?
@tehulka1167 jo a poprvé jsem na utz viděla žluté tělísko 😆
@hanulkavelunka určitě volej, ale špinění bývá ok. Dokonce může odcházet i část sliznice a mimi se udrží...
@pozi pali me zaha snad po vsem,3.den me boli hlava
Boze,proc ja
@hanulkavelunka zítra zavolej do caru,rozjelo se to nějak víc?Třeba odchází jen sliznice a mimi je v pořádku,věř mu,test byl ok 😉
@zuzanaxx taky jsem ho predminule viděla. Tak pěkně jo pij fo neděle 🙂
Já platím za 15 tub Crinone asi 190,-. A taky si ho chválím, jsem s ním spokojená. Nic mě nesvědí, ráno jen lehce něco málo vyteče, ale jinak taky ani ťuk. 😎
@hanulkavelunka teď je nejdůležitejší, aby ses uklidnila! Špinění je normální, dokonce i lehké krvácení. Zavolej do caru, navýší ti utrogestan nebo co bereš. Teď je ale opravdu nejdůležitější, aby ses přestala nervovat a dál pevně věřila, že je vše v pořádku. 😵
@jirikova mam utrogestan 3-0-3 vcera mela dojit mr
Uklidnuje me test a verim ze to bude v poradku
Nevim zda se to rozjelo,zavedla jsem utrogestan a lezim a ani se nehnu.
@hanulkavelunka tak jak je,holka?Co špinění atd.?
@martinaanet
@jirikova tak co holky,jak je?Já dnes na zahradě našla pětilístek,tak třeba je to dobré znamení,jinak nic moc,v noci mě bolelo celé tělo,klouby a tak,v podbřišku trošičku popíchává,někdy víc,někdy míň,ale jinak nic
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Včera jsem si dovezla 5-ti denni embryjko a teď to nekonečné čekání..

@pozi strašit nechci 😀