icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
18. kvě 2016

@pozi strašit nechci 😀

vvercatkoo
18. kvě 2016

@hanulkavelunka Gratulují, jen tak dal 🙂

verunkadar
18. kvě 2016

Chci se optat, je nutný chráněny sex při stimulaci? Nebo stačí si jen dávat pozor, ano, třeba na to ani nebude chuť či nálada, ale jen pro informaci. Děkuji

zuzanaxx
18. kvě 2016

Holky, tady to jede, nestíhám...😄já teď dodělávám v práci, co se dá, protože od pondělí mám dovojenou. Dneska poslední utz, folikul prasknul, sliznice prý nadnerná a od zítřka zase můj nejlepší přítel utrouš...a navic s ním budu pár dní v práci, fakt se těším. A v pondělí KET 😆

tehulka1167
18. kvě 2016

@zuzanaxx no to je dost,že jsi se ozvala. Tak super a v pondělí hurá na to 🙂

itworks
18. kvě 2016

@zuzanaxx super zprávy, budu na tebe v pondělí myslet 🙂

zuzanaxx
18. kvě 2016

@itworks dneska mi dělala utz tá nová MUDr.Hlistová. Takové ucho 😉
@tehulka1167 už jsi viděla srdíčko nebo je ještě brzy? Tak bába ni nakonec ovu neurychlila, ale o dva dny posunula. Ale mívám cykly i 30 dní, tak snad to bude ok. ..

tehulka1167
18. kvě 2016

@zuzanaxx zítra jdu na ultrazvuk. A co bábu, piješ pořád? :D

zuzanaxx
18. kvě 2016

@tehulka1167 jj, řekly jsme do KETu, ne? Už mi i chutná 😅

svatoska
18. kvě 2016

@zuzanaxx ja jsem se to taky naučila pít a začlo mi to taky chutnat.. Tak jsem pak zvědava na zázraky 🙂

pozi
18. kvě 2016

@hanulkavelunka no super,jen ať sílí dál 😉

pozi
18. kvě 2016

@zuzanaxx no super,pojď posílit naše řady čekatelek 🙂 jo a už nechci nic jinýho než crinone,fakt po něm není nic,ani prsa ani břicho nebolí,oproti utrouši,je to fakt znát 🙂

hanulkavelunka
18. kvě 2016

@pozi zacala jsem spinit a dost 😟😥

hanulkavelunka
18. kvě 2016

Nechapu to
Zitra budu volat do Car
Jako test dnes preci zesilil tak proc 😥

zuzanaxx
18. kvě 2016

@pozi já už se ho opět děsím...ale prý je nejlepší...

pozi
18. kvě 2016

@hanulkavelunka neboj,to bude ok,prostě se zavrtává,jinak máš nějaký příznak?

zuzanaxx
18. kvě 2016

@tehulka1167 jo a poprvé jsem na utz viděla žluté tělísko 😆

zuzanaxx
18. kvě 2016

@hanulkavelunka určitě volej, ale špinění bývá ok. Dokonce může odcházet i část sliznice a mimi se udrží...

pozi
18. kvě 2016

@zuzanaxx no mě říkala dr.,že crinone psala,když nebyl utrouš a vše ok,já si taky nemůžu stěžovat,aspoň se nedrbu a zavádím jen večer,nic ze mě neteče,tak uvidíme,jen je doplatek na 10 tub skoro 200,ale při těch cenách v caru mě to ani nerozhodí 🙂

hanulkavelunka
18. kvě 2016

@pozi pali me zaha snad po vsem,3.den me boli hlava
Boze,proc ja

pozi
18. kvě 2016

@hanulkavelunka zítra zavolej do caru,rozjelo se to nějak víc?Třeba odchází jen sliznice a mimi je v pořádku,věř mu,test byl ok 😉

tehulka1167
18. kvě 2016

@zuzanaxx taky jsem ho predminule viděla. Tak pěkně jo pij fo neděle 🙂

jirikova
18. kvě 2016

Já platím za 15 tub Crinone asi 190,-. A taky si ho chválím, jsem s ním spokojená. Nic mě nesvědí, ráno jen lehce něco málo vyteče, ale jinak taky ani ťuk. 😎

@hanulkavelunka teď je nejdůležitejší, aby ses uklidnila! Špinění je normální, dokonce i lehké krvácení. Zavolej do caru, navýší ti utrogestan nebo co bereš. Teď je ale opravdu nejdůležitější, aby ses přestala nervovat a dál pevně věřila, že je vše v pořádku. 😵

hanulkavelunka
18. kvě 2016

@jirikova mam utrogestan 3-0-3 vcera mela dojit mr
Uklidnuje me test a verim ze to bude v poradku
Nevim zda se to rozjelo,zavedla jsem utrogestan a lezim a ani se nehnu.

fille
19. kvě 2016

@pozi aha, tak to se mě nikdo neptal, jak to chci zamrazit, ale vím že říkali že jedno zamrazí v neděli, a další dvě v úterý, tak nevím... já na co se tam opravdu nezeptám, tak mi nic neřeknou..

pozi
19. kvě 2016

@fille no většinou to zamrazí po 2,takže ty v úterý budeš mít starší a vyvinutější a víš určitě,že do úterý vydrželi dvě?Koukám,že ti to řekli i dopředu,tak nevím,nějak u vás v caru vázne komunikace 😉

pozi
19. kvě 2016

@hanulkavelunka tak jak je,holka?Co špinění atd.?

pozi
19. kvě 2016

@martinaanet
@jirikova tak co holky,jak je?Já dnes na zahradě našla pětilístek,tak třeba je to dobré znamení,jinak nic moc,v noci mě bolelo celé tělo,klouby a tak,v podbřišku trošičku popíchává,někdy víc,někdy míň,ale jinak nic

veervit
19. kvě 2016

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Včera jsem si dovezla 5-ti denni embryjko a teď to nekonečné čekání..

pozi
19. kvě 2016

@veervit no jasně,budem čekat spolu,já mám u sebe bobíka od pondělí,taky 5-ti denní 😉

Strana